perşembe menümü veriyorum kızlar,
sabah
kepekli ekmek arası 1 kk beyaz peynir
domates biber
zeytin
öğle
zeytinyağlı taze fasülye
zeytinyağlı brüksel lahanası
ara
şekersiz türk kahvesi
leblebi
akşam
1 kase yoğurt çorbası
akşam saat 10 gibi 1 tane küçücük baklava yedim, akşam yemeği hafif olduğu için bi ziyanı olmaz dedim
yine yürüyüş yaptım toplam 45 dakika kadar
zinnur deneme süreciniin uzamasından yanayım Semo sonuç listelerini unutma bugün
deryushka tebrikler canım çok iyi kilo vermişsin Samanyolu ile aynı Su gözünün önünde olsun şişeyle mutlaka S.A. seni de tebrik ederim canım
tgull bu hafta benden çekeceğin var cezalısın nasıl kilo aldın öyle
Semo daha gelmemiş
Semoşum ben hesaplamanın nasıl yapıldığını unutmuşum,Haticeyle karşılaşmadık...Bu haftalık siz yapar mısınız haftaya öğrenirim..Yarın erkenden kursa gitmem gerekiyor,giremeyebilirim...Geçen haftadan bu yana 1 kilo gitmiş çok sevinçliyim..Sizin sayenizde başarıyorum
slm canim, dun aksam harirlik yapmaktan giremedim.
Sabah i$e gittim geldim, hemen sofrayi kurdum, kizlar geldi.
Bugun öglende misafirden giremedim, kahvaltiya arkadaslari davet ettim.
Onlarda saat 4te kalkti, bende onlarla birlikte kalktim tekrar i$e gittim.
Paylasim, KK aklimin ucuna bile gelmedi, tartilmadim bile tela$tan
Allahtan karde$ takim payla$im yapmi$, sagolsun'lar.
Ahh ahh menün harika olsa da yesek:2: keşke yogurt çorbası yerine başka çorba olsaydı mantı da yoğurtluya hoş bu saatte kadar hazırlamışsındır misafirler gelmiştir bile
bu arada içli köfte ve mantı hayatımın yemekleri arasında hergün bıkmadan tabak tabak yerim
inanılmaz yorgunum
sabah 7 den beri koşturmaktan ancak eve girdim toplantı sınav ders okul dışı işler hepsinin iç içe oldugu inanılmaz bir gündü menümü yazıyım
sabah
ılık limonlu su
2 tane haşlanmış yumurta
öğlen
kepek ekmeğine kaşarlı tost
akşam(yapıyorum)
lahana salatası
bugünün devamında yiyceklerimin listesi
biraz kuruyemiş
bir meyve
su şimdilik 2 lt devam ederim
spor bugün yeterince koşturdum 1 saat fitness yapmış kadar oldum
kızlar umarım sizin günününüzde harika ve kaçamaksız geçmiştir
merhabalar seebu,
ara menüler yookana menüler de diyet için uygun ama sağlıklı olmamış, biraz daha sulu yemeklere de ağırlık verseydin daha iyi olurdu. Atıştırma da olmamış ama su içmemişsin benden
bu arada yarın yokum kızlar iş günlerinde yazabiliyorum ancak
kızlar bu nazar boncuğu işini sevdiniz biliyorum şimdi şöyle bişey yapalım her hafta birimiz boncuk işşnden sorumlu olsun tablo yapsın kim gönüllü?
sebuu sen yenisin ya bu hafta gönüllü olsan canım nasıl olur boncukları takip edersin
Merhaba kızlaar,
dün anneannemlere gittim hatrını kırmamak için yedim, benim için yoğurtlu hamur yemeği yapmış:26:
ama diyete tam gaz devam
cuma menüsü
sabah
haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
domates biber
beyaz peynir
ara
1 tane lokum (bana lokum tuttular iş yerinde almak durumunda kaldım:26:)
öğle
1 kase çorba
2 köfte
minicik beyaz ekmek (2 ısırımlık)
ara
elma
akşam
çorba
1 tabak yoğutlu etsiz mantı :26:
1 tane kabak tatlısı
ara
muz
kısaca benim diyet dün bozuldu kızlar ama bozuldu diye salıvermek yok bugün tam gaz devam
yürüyüşten başka birşey de yapamadım
bi de passiflora içtim dün, onun kalori etkisi var mıdır bilmiyorum
canım bende boncuklarını veriyimsende menümü yorumlarken boncuklarımı ver heheh
su malesef belirtmemişsn cnm o yüzden ona boncuk yok
spora da boncuk yok yapmamışsın heralde
kaçamaklarında var
ama sabah ve öglen menün güzel oldugu için
bir de diyeti bozamana ragmen azimli olup bugünden itibaren tam gaz devam ettiğin için kalbimden bütüyün boncukları sana armagan ediyorum
Canım ben öğrenciyim sulu yemek yapmaya vaktimde halimde olmuyor dışarıda sulu yemek yemem lazım onada güvenmiyorum katı yagla yapıyorlar o yüzden salatayı çabuk hazırlayabiliyorum
dün içinde ara yapmaya eve gelene kadar vaktim olmadı eve gelincede yemekten sonra meyve yedim
birazda kuru yemiş yedim,düşün çantamda sütüm vardı onu bile içemedimayın 24dü gibi ailemin yanına gidicem 20 gün bol bol sulu yemek yiyip telafi ederim artık bu arada evde kaldıgım zamanlar vakit oldukça tavsiyene uyup sulu yemek yapmaya çalışıcam
dün 3 lt reyi tamamladım su olarak
Semocum cumaları pek girmiyorsun ama daha önce söylersen ben hallederim misafirim vardı ama bir ara girerdim sen günler öncesinden sıranın bizde olduğunu söyleyince unutacağını düşünmemiştim bu durum takım olarak diskalifiye olmamıza yol açabilir daha dikkatli olalım lütfen
5 nazar boncuğu kurallarımız
1. nazar boncuğu spor yaptıysa
2. nazar boncuğu ara öğünler güzel olmuşsa
3. nazar boncuğu ana öğünler güzelse
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. kaçamak yapmadıysa
Arkadaşlar herkesin eşlendiği arkadaşının menüsünü degerlendirircek ben perşembe günün akşam nazar boncugu tablosunu sunucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?