Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay kızlar çok paylaşıyoruz bugünlerde maşallah

yetişemiyorum hızınızaa :)

madem bu hafta SAMANYOLU yu puanlayacam bugün son kez deryushkanın çarşamba menüsünü puanlıyorum.. :)

ana yemekler güzel
kahvaltın çok iyi bence..
kaçamak yapmışsın seni seniiii o yüzden boncuk yok..

su nerede? gene boncuk yok

yürüyüş çok güzel ama egzersizde yapmalısın :)

toplam

Haticecim teşekkür ederim

Seebu.. Sanada teşekkür ederim

kızlar hepiniz moral veriorsunuz bana

S.A nın cuma günü yediklerii

Sabah: bir minik ekmekçik yanında Su ( sabah okadar midem bulanıyorduki anca bunu yiyebildim oda zorla kızlar )
Öğlen: Bir parça balık, yanında 2 yemek kaşığı kadar pilav ve haşlanmış biber ve domates.. (balığıda yedim her besin grubundan yemiş olayım hafta boyunca..
Arada: meyveli yoğurt üzerinde kuru üzüm koymuştum
Akşam: 4 dilim kuru meyve, mısırlı biberli naneli kırmızı fasülyeli karışık salata (salataya sos veya yağ koymadım)

gün boyunca gene tam 2 litre su içtim.. yine 4 şişe aldım yanıma

spor yapamadım :)

zinnur deneme süreciniin uzamasından yanayım Semo sonuç listelerini unutma bugün

slm canim, dun aksam harirlik yapmaktan giremedim.
Sabah i$e gittim geldim, hemen sofrayi kurdum, kizlar geldi.
Bugun öglende misafirden giremedim, kahvaltiya arkadaslari davet ettim.
Onlarda saat 4te kalkti, bende onlarla birlikte kalktim tekrar i$e gittim.
Paylasim, KK aklimin ucuna bile gelmedi, tartilmadim bile tela$tan

Allahtan karde$ takim payla$im yapmi$, sagolsun'lar.

Formul boyle:
ba$langic kilon 67.00
Simdiki kilon 66.00

67.00-66.00= 1

fark 1

Simdi fark 1 x100 /67.00 = 1.49%

Anladinmi canim? cok basit aslinda.

tebrik ederim canim, 1 kilo cok guzel!!!!

Bugunku yediklerim

sabah: 5tane diyet biskuvi / 1tanesi 30 cal = 150calori
oglen: coooook SIKI kahvalti
aksam: öglen cok yedigim icin, aksam hic acikmadim.
sonra: 1tane crep + meyveli yogurt

1.5 litre su
2 litre icmeyi ba$aramadim

Semocum cumaları pek girmiyorsun ama daha önce söylersen ben hallederim misafirim vardı ama bir ara girerdim sen günler öncesinden sıranın bizde olduğunu söyleyince unutacağını düşünmemiştim bu durum takım olarak diskalifiye olmamıza yol açabilir daha dikkatli olalım lütfen

kızlar bu nazar boncuğu işini sevdiniz biliyorum şimdi şöyle bişey yapalım her hafta birimiz boncuk işşnden sorumlu olsun tablo yapsın kim gönüllü?
sebuu sen yenisin ya bu hafta gönüllü olsan canım nasıl olur boncukları takip edersin

mercimek çorba yaptım canım sonradan ben de mantıcıyım tam Kayseriliyim

Merhaba kızlaar,

dün anneannemlere gittim hatrını kırmamak için yedim, benim için yoğurtlu hamur yemeği yapmış:26:
ama diyete tam gaz devam

cuma menüsü

sabah
haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
domates biber
beyaz peynir

ara
1 tane lokum (bana lokum tuttular iş yerinde almak durumunda kaldım:26:)

öğle
1 kase çorba
2 köfte
minicik beyaz ekmek (2 ısırımlık)

ara
elma

akşam
çorba
1 tabak yoğutlu etsiz mantı :26:
1 tane kabak tatlısı

ara
muz

kısaca benim diyet dün bozuldu kızlar ama bozuldu diye salıvermek yok bugün tam gaz devam
yürüyüşten başka birşey de yapamadım
bi de passiflora içtim dün, onun kalori etkisi var mıdır bilmiyorum

Son düzenleme:

merhabalar seebu,
ara menüler yook ana menüler de diyet için uygun ama sağlıklı olmamış, biraz daha sulu yemeklere de ağırlık verseydin daha iyi olurdu. Atıştırma da olmamış ama su içmemişsin benden

bu arada yarın yokum kızlar iş günlerinde yazabiliyorum ancak

Canım ben öğrenciyim sulu yemek yapmaya vaktimde halimde olmuyor dışarıda sulu yemek yemem lazım onada güvenmiyorum katı yagla yapıyorlar o yüzden salatayı çabuk hazırlayabiliyorum
dün içinde ara yapmaya eve gelene kadar vaktim olmadı eve gelincede yemekten sonra meyve yedim
birazda kuru yemiş yedim,düşün çantamda sütüm vardı onu bile içemedim ayın 24dü gibi ailemin yanına gidicem 20 gün bol bol sulu yemek yiyip telafi ederim artık bu arada evde kaldıgım zamanlar vakit oldukça tavsiyene uyup sulu yemek yapmaya çalışıcam
dün 3 lt reyi tamamladım su olarak

Son düzenleme:

tamam canım yaparım seve seve perşembe gecesi yaparım akşamları ayakta oluyorum çünkü tablo sablonda var sanırım ona tıklayıp yapıcam değil mi

canım bende boncuklarını veriyim sende menümü yorumlarken boncuklarımı ver heheh
su malesef belirtmemişsn cnm o yüzden ona boncuk yok
spora da boncuk yok yapmamışsın heralde
kaçamaklarında var
ama sabah ve öglen menün güzel oldugu için
bir de diyeti bozamana ragmen azimli olup bugünden itibaren tam gaz devam ettiğin için kalbimden bütüyün boncukları sana armagan ediyorum

5 nazar boncuğu kurallarımız
1. nazar boncuğu spor yaptıysa
2. nazar boncuğu ara öğünler güzel olmuşsa
3. nazar boncuğu ana öğünler güzelse
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. kaçamak yapmadıysa
Arkadaşlar herkesin eşlendiği arkadaşının menüsünü degerlendirircek ben perşembe günün akşam nazar boncugu tablosunu sunucam

kızlar bu arada sabah tartıldım 70.3 kg geldim
diyette başladıgım günden beri 1.700 kg vermişim
büyük ihtimal sudan gitti ama olsun yeni başladıgım için onlar gitsinde yavaş yavaş esas kilolar gitmeye başlasın inşallah böyle devam eder

Son düzenleme:

teşekkür ediyorum 10 tane nazar boncuğu almış gibi olduum walla

aah ah öğrenciliği bilmez miyim, geçen sene bu zamanlar ben de öğrenciydim, akşamları burger king, sabahları poğça, öğlen dürüm

Ay kızlar gülmükten öldüm yazdıklarınızı okurken Hiç bahane yok ben hala öğrenciyim ama yemeğimi de yapıyorum dikkat edin kendinize bir ara yalnız kalırken ve bekarken kahvaltıda cips ve kola yiyordum ama siz bunu duymadınız
Seebucum evet tablo işaretinden yapacaksın haftasonları da menülerimizi yorumlayalım ama hesaplamaya katma çünkü bazı arkadaşlar giremiyor tgull de yok gönüllü olmana çok sevindim

aynen oyle oluyor, cumalari fazla giremiyorum, her zaman bir i$im cikiyor.
daha dikkatli olurum, ve onceden haber veririm i$im olursa.

bide hatice cim, istersen cuma gunleri kilo bildirimi oglen saat 12den once bildirilsin,
veya persembe aksami. iyi olmazmi?

boncuk tablosu ba$kani bu hafta seebu mu oldu, kolay gelsin canim;

Kızlar merhaba..

Samanyolu, neredesin bakayım hani seni puanlamak istediim şimdi yazmamışsın :)

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kücük ekmek yanında domates
Arada: 3 dilim kuru meyve
öğlen: haşlanmış tavuk eti yanında bir dilim ekmek
öğlen ekmek yediğim için arada birşey yemedim..
Akşam: 1 tabak salata ve 3 tane lahana sarması

2 Litre su içtim!!
yarım saat yürüyüş yaptım..

puanlarıımı bekliyorum samanyolu.. sanada vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…