Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cuma günü alerji testi yaptıracağım canım bir profdan randevu aldım bizim de aynı grip olunca kötüleşiyor enfeksiyon alerjiyi mi tetikliyor artık bakacağız bilmiyorum oğlunun neye alerjisi var

ne demek canım helali hoş olsun...
hemen yazıyorum dünü,
kahvaltı; önce iki bardak sıcak su sonra 1haşlanmış yumurta 1dilim ekmek.
arada ;2çizi
öğlen; 3bardak sıcak su sonra 3kaşık makarna, kıymalı patates ama az,
ara; küçücük bir gofret,
akşam; önce sıcak suuu sonra lahana çorbası ve baget,
ara,(aklımdaki elmaydı ama dün bütün çabalarıma rağmen tuvalete gidemediğim için sinirimden yumurta kırıp yedim dolduracam miğdemi bakalım daha ne kadar çıkarmadan dayanabilecek diye,Allahtan çabuk kendime geldimde yediğim 2yumrta ile kaldım )
dün işte böyle geçtii...

Canım akşamki o yumurta olmamış hiç spor yok kaçamak var ara öğünler de üzgünüm
hadi bugün biraz spor yap tgullcüm bir de yediklerine bak patates makarna çizi tabi kabız olursun ki aileden gelen bir bağırsak sorunu varsa benim gibi meyve yok sebze yok olmamış olmamış kuru kayısı ve kuru incir ye aralarda

doğru söylüyorsun hatice ne desen haklısın valla.
okulda ara öğünde yemek için ilk fırsatta kuru kayısı incir alacağım.dün kuru üzüm vardı bitmiş o yüzden açlığımı iki çizi ile bastırdım. birde öğlen yemeğini değiştirmek elimde değil okul yemekhanesinde yiyorum bende porsiyonunu azaltıyorum onunda.spora başlayacağım ama çok kötü üşütmüşüm öksürükten duramıyorum çiğerlerim patlayacak gibi halim yok ama iyi olunca başlayacağım...

Geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta benim çevremde de bu kış zor geçeceğe benziyor

Geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta benim çevremde de bu kış zor geçeceğe benziyor

evet doğru söylüyorsun, bende bir türlü tam olarak iyi olamadım. her kış bir olmadı iki kez grip olurdum bu sefer 4ü geçti sürekli birşeyler var. bu sefer grip değil ama ciğerlerim patlıyor öksürmekten. bu arada eşim ikna oldu gibi spor konusunda öksürüğüm geçer geçmez haftaya başlayabilrim:)belki spor sindirim problemime de iyi gelir

Evet iyi geleceğine eminim değişiklik olur senin için de ama çok geç saatlere kalma bak kızarım eşin yoksa biz varız yanında

Kızlar merhaba. Dümnn midem rahatsızdı diye giremedim

Hatice çok geçmiş olsun insallah şimdi daha iyidir oğlun

Samanyolu dün yediklerini bulamadım paylaşmadınmı yoksa gözümdenmi kaçtı?

Benim Dün yediklerim:

Sabah: 1 minik ekmem yanında azıcık peynir
Arada: biraz kuru meyve..
Öğlen: Salata ve 1 sosis
Arada: kuru meyve kuru yemiş..
Akşam: Haşlanmış tavuk ve patates yanında domates..
Spor yapamadım yürüyecektim ama midem den dolayı yapamadım
2 litre su artı bir bardak süt içtim

şu su işinede çok alıştım ben yaa
Bugün ise yedikleirmi akşam paylaşıcam.. yarın sabahtanda tartılıcam cuma sabahları tartılabilirim ama bildirim yapamam öğlene kadar o yüzdenn yarın akşam yazarım kilomu...

oh sonunda coçmus buraları
bissüürüüü hastamız var Allah hepinize acil şifa versin arkdşlr biran nce sapasağlam olursunuz umarım
sabah;8
2 tane kepek ekmeğine tost ( salamlı ve kaşarlı )
ara ; light süt
bir de dondurma canım çok istedi dondurma yiycem :2:
başka bişey yemiycem bugün acıkırsam bir havuç yiycem o kadar eger yersem de hemen girip yazıyorum zaten hahaha
2 ltre suyumuda içtim rahat 1 ltre daha içerim
yarım saat yürüyüş yaptım

Evet iyi geleceğine eminim değişiklik olur senin için de ama çok geç saatlere kalma bak kızarım eşin yoksa biz varız yanında
inşallah inşallah iyi gelir normale dönerim. okul çıkışlarında gideceğim zaten en geç 17.30 olur oradan çıkış saatim ve çok geç sayılmaz. desteğiniz için teşekkürler ayrıca:)

Canım tebrik ederim seni beslenme alışkanlığın değişti spor yok ama menün çok güzel suya devam alışınca içilebiliyor ben de bugün 2 ltyi tamamladım şimdiden geçmiş olsun dileklerin için sağol bugün daha iyi oğlum uyudu şimdi

Oğlunun daha iyi olmasına sevindim :)

evet inşallah böyle kalırım.. martta türkiyeye gitmek istiyorum kısmetse ozamana kadar hedefimin yarısına ulaşabilmeliyim

seebucum senin koç kayıplarda ortada mı kaldın kim boncuk verecek sana istiyorsan ben değerlendireyim ama bu menüyle bişey bekleme

seni takımın en düzensiz ve kötü besleneni ilan ediyorum herkes duysun böyle olmaz

Oğlunun daha iyi olmasına sevindim :)

evet inşallah böyle kalırım.. martta türkiyeye gitmek istiyorum kısmetse ozamana kadar hedefimin yarısına ulaşabilmeliyim

Gel canım bekleriz kilo çizelgeni özellikle mi böyle yaptın vücut kitle indeksin var güzel de kilon nerde yaz şunu gözümün önünde olsun weight change yerine weight yi seçersen kilon da gözükür

Bu hafta hepiniz kilo vereceksiniz kızlar ona göre
bugünden içinizi korku salsın cumaya kadar az yersiniz

ya bu kilo çizelgesi beni deli ediyor zaten

ay şurda cumaya kadar ne kaldıki.... bu sabah tartıldım.. ama beklediğim gibi değildi... yani vermişim ama çok değil... olsun önemli olan vermek dahada önemlisi almamak

Çizelgen güzel olmuş canım hem yavaş yavaş verirsen bir daha almazsın kilo sen bu şekilde devam et önce şu vücut kitle indeksin 25in altına düşmeli mutlaka

vücut kitle indeksi
18.5'den düşük:
18.5-23.9 arası: normal kilo
24-29.9 : 1. derece obez
30-34.9: 2. derece obez
35-39.9: 3. derece obez
40'dan yüksek: morbid obez

şöyle hesaplanır kilo/ boyun karesi kg/m2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…