Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çizelgen güzel olmuş canım hem yavaş yavaş verirsen bir daha almazsın kilo sen bu şekilde devam et önce şu vücut kitle indeksin 25in altına düşmeli mutlaka

bu sabah tartıltım vücut kitle indeksi 24.99 oldu ama yarın sabah tekrar tartılacam daha erken :d

canım benim gün içinde yatışım kalkışım çok düzensiz benim öglen yemeğim sizin akşm yemeğiniz hele akşam yemeğim yatma vakti :2:
o yüzden düzenli yemek yiyemiyorum ayrıca dondurma bulamadımm haha sevindim ama bulamadıgıma o yüzden 1 saat sonra fırında kabak yapıcam üstünede sarımsaklı yogurt dökücem ama şöyle bişey var canım istemiyor sınav dönemlerim hep böyle oluyor midem agrıyor yediklerimi kusucak gibi oluyorum o yüzden ne yapıcam ne yapıcam bilmiyorum offf

Seni bilmem ama ben sınavlara sabah erken kalkıp çalışabilirim erken yatıp erken kalksan daha iyi final haftan mı senin canım kaç sınavın kaldı zor biliyorum ama geçecek yaparsın takma kafana bu kadar çikolata yemene izin veriyorum sınavların olduğu için akşam yemeğin güzel olmuş hiçbişey yemeden olur mu kabak iyi gelecek

tgullcüm menümü yazıp çıkayım
sabah
domates, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
ara
1 elma
öğle
special k kırmızı meyve yoğurtla
ara
4 tane kuru incir
akşam
fırında tavuk patates ve salata yapacağım yanına üşenmezsem
ara
meyve ya da meyve çayı

2 litre suyumu içtim spor dersen ben de yapmadım oğlumla ve internetle vakit geçirdim ders çalıştım biraz

Bu hafta hepiniz kilo vereceksiniz kızlar ona göre
bugünden içinizi korku salsın cumaya kadar az yersiniz
Ben şimdiden söyleyeyim bu hafta kilom aynı kalırsa sevinicem,çünkü cuma reglim başlayacak,acayip şişim var...:18:Korktum ama yapacak bir şey yok maalesef....
Sabah dr glsemik index ten bahsetti ,yani kan şekerinin dengede tutulmasıyla kalıcı kilo verildiğini söyledi.Sitede monti diyeti uygulayan arkadaşlar var daha önce bende denemiştim tekrar o diyeti uygulamayı düşünüyorum.

haklısın canım sonra yazarım demiştim uyuya kalmışımBugün de evde yoktum eltimin bebek mevlütü vardı..ancak girebildim.
Menün çok güzel sadece spor eksik..Yine 4 boncuğu hakettin bu arada geçmiş olsun..Umarım miden düzelmiştir...
Ben dünkü menümü yazayım
Sahur kefir
Akşam çorba+ yeşil mercimek yemeği+ salata
Gece 2 mandalina
1 saat spor ve 150 mekik

BU GÜNKÜ MENÜM
SABAH 1 yumurta+ 1 dilim ekmek+ kefir
ÖĞLEN Etli pilav+ayran
ARA çay ve 2 tulumba tatlısı
AKŞAM çorba
1 saat yürüyüş ve 150 mekik ...2 litre su içtim,biliyorum kötü bir menü oldu..

canım 10 tane sınavım var ama ben gece geç yattıp zaten erken kalkıyorum sonra sınava gidiyorum ardından eve gelip ancak kahvaltı ediyorum oda ancak 2 3 gibi oluyor akşam yemeğini şimdi yedim tabakla havucun yanına bir de tavuk haşladım 100 gr kadar onuda yedim ama işte belli bir saatten sonra çok hazımsızlık yapıyor bir de sınavlarım düzenli değil bir gün sabah birgün ögleden sonra o yüzen saçma bir düzenim oldu şu finallerin bitmesini bekliyorum finallerim bittikten sonra ailemin yanında düzenimi oturtucam

Dünkü menün:

akşam yemeğin güzel spor e hadi mandalinayada puan vereyim... toplam 3

Oruç tutarken ister istemez 3 ana öğün 2 ara öğün olmuyor...

Bugünkü menün

kız bu ana yemekler ne böleee
su
spor

akşam neden sadece çorba
öğlen pilavdan yarım tabak yesen yanına salata yesen daha iyi olur
Tatlı yiyeceksin ama sende gidip en kalorilisini bulmuşsun seni gidi kaçamakçı senii
yarın eğer oruç tutmayacaksan güzel bir plan bekliyorum senden canım

Benim bugün yediklerim

sabah: 1 tost ve domates
öğlen: azıcık makarna

bugün sadece bunları yedim
suda içemedim midemde bi anormallik var inşallah yarına düzelir :84:

dinamik sabahlar cd siile sporumuda yaptım inanılmaz güzel bir video hepinize tavsiye ederim
şimdide limon yiyorum
en sevdiğim meyve

sellm kızlae bnm için pe verimli degildi bugün

seyahte çıktım yolda ekmek arası sandvch yedim

akşamda lahmacun ve ayran bu kadr pek bi kötü odu ama bari en azından şimdi su içm eye çalışcam

süpersin...
aralar
anaöğünler
su
kaçamaksızlık
benimde bu günüm çok iyi geçtiii... hatta yarın yoğun olurum belki şimdiden paylaşim.

sabah,1dilim kızlarmış ekmek az dutpekmezli,zeytin,beyaz peynir
ara,çok yoğundum yapamadım.(zaten kahvaltı9gibi yapmıştım acıkmadımda)
öğlen;ıspanak ve çorba,
ara,4kaşık(dünden kalma ziyan olmasın diye)lahana çorbası
akşam,şehriye çorbası
ara, 2kuru kayısı
suda içtim ılıık ılık 2litre...
su yerine geçmiyor ama boğazım ağrıyor diye gün boyu ıhlamur,nane limon falan içtim şekersiz.
halsizim bu günde sporsuz geçti.
ayy televizyonda haluk soslu bir makarna yiyor iştahlı iştahlı ağzım sulandı valla...

Bence de çok kötü bir menü kabul ediyorum ama mevlütte pilavın yanına salata da isterim diyemedimNe düşünürlerdi acaba....:26:
Akşam da öğlen çok kaçırdım diye çorbayla dengelemeye çalıştım
Evet tulumba kötü bir seçimdi ama regl dönemim yakın krizlerdeyim..dayanamadım
Anacım senin yerine ben yemişim sanki,ben de bana ne oldu diye düşünüyordum rahatladıminşaallah yarın daha iyi olursun...
Bende 2 boncuk verebiliyorum üzgünümÇabuk iyileş arkadaşım senin yüzünden 2 kişilik yiyorum bak acı bana....

Canım Allah yardımcın olsun,inşallah finallerin iyi geçer.Benim oğlumda senin gibi bu aralar,gece çalışıyor daha iyi oluyor diyor ama dengesiz bir uyku ve beslenme ..üzülüyorum ama finaller bitene kadar böyle oluyor stresten yemek yiyemiyor ...Allah yardımcınız olsun

merhaba kızlar nasılsınız,
ben iyiye gideceğime iyice kötü oldum boğazım yırtıldı öksürmekten gerçekten çok fena üşütmüşüm.
dünü dün akşam paylaşmıştım ne yedim ne yaptım diye bu günüde paylaşayım ne yedim ve bundan sonra akşam ne yiyeceğim. benim cumalar yoğun geçiyor kilo bildirimini bile zor yapmıştım geçen hafta hazır şu an müsaitken hemen anlatayım ne yaptım.

dün akşam yemekten sonra evde ne kadar sebze varsa rondodan çekip bir karışık sebze yemeği yaptım. sağolsun hatice sebzeye ağırlık vermediğimi hatırlattı, bende akşamdan bu günün yemeğini hazırladım.
kahvaltıda küçük bir kepek çavdar ekmeği ile yaptığım beyaz peynirli tostumu yedim. 2çay kaşığıda pekmez boğazım için.
arada, 1kuru kayısı
öğlen, bezelyeli tavuk ve az pirinç pilavı cacık,
öğleden sonra için yapmayı planladıklarımda
ara, süt ve az fındık
akşam, şehriye çorbası ve dünden yaptığım karışık bol lahanalı sebze yemeği.
ara, kayısı
tabikii yemeklerden önce ılık suyuma devam 2litre oluyor toplamda.
ıhlamur,nane limon zencefil ılık olan herşeyi içiyorum kaç gündür zaten tuvaletten de çıkamıyorum su çay hepsi içinde aldığım sıvı eminim 4litreyi geçerdir.

bu hafta diğer haftalara göre sanki daha iyi inşallah ufakda olsa bir düşüş bekliyorum tartıda inşallahhh...

selam kızlarr
bugün gayet mutluyum
sabah erkenden kalktım güzelce kahvaltımı yaptım yemeğimi yedim gayet düzenliydi
sabah ;
2 yumurta zeytinyağlı omlet
1.5 dilim kepek ekmeği
ara; limon en sevdiğim meyve
öğlen tarhana çorbası yaptım misler gibi oldu yemede yanında yat
ara 100 gram kuruyemiş
akşam tarhana çorbası
bir saat sonra havuç yiycem
ders çalışıp akşamda nivea body ile dinamik sabahlarla spor yapıcam yaşasınnn

Arkadaşlar yarın sabahtan giremem kilo bildirimini şimdi yapıyorum.Bu hafta kilo veremedim,regl dönemim onunda etkisi var...

SAMANYOLU 66

Son düzenleme:
sellammmm kızlarr bişi dicem ya ben kaç hafta yoktum nasıl hesaplıcamı bilmiyorum :S

62 kiloyum ama şu an yarn sabah zor olur grmem şimdiden yazim dedim ondan

tgullcüm 2 menün de çok güzel bazı araları atlamışsın ama görmezden geliyorum spor yok o yüzden 4er boncuk tebrikler
seebu hatırlatma
tgull pzt salı çarş perş
hatice pzt salı çarş

pinup geçen cuma kilon kaçtı onu ve bu cuma olanı yazacağız listeye ama ben sana pek güvenemiyorum herzamanki gibi düzenli paylaşım yapmıyorsun
deryuskaya ne oldu biri beni aydınlatsın

tgullcüm bugünkü menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği ve iş arkadaşlarımdan biri simit almış küçücük bir parça yedim bir de domates buldum işyerimdeki dolapta
ara yok
öğle
az şehriye çorbası balık salata
ara
1 kasecik un helvası fındıklı ben yaptımmmmm
akşam
dünkü fırında tavuktan az bişey bir tabak da pırasa yemeği
ara
1 eti puff bu olmadı işte 1 avuç kurumeyve karışımı markette buldum çok güzel hertürlü meyve kurusu var içinde
su pek içemedim bitki çayları içtim sadece spor da yok çok yoruldumçalıştım bugün herşeye de bir bahanem var

tgull canım tavsiyelerimi dinleyip sebze yediğin için ve kuru kayısı ayrıca teşekkür ederim
seebu sen de sınavların olmasına rağmen toparladın biraz kahvaltı yapmadan aç aç sınava gitme bak kafan çalışmaz sonra:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…