Çizelgen güzel olmuş canım hem yavaş yavaş verirsen bir daha almazsın kilo sen bu şekilde devam et önce şu vücut kitle indeksin 25in altına düşmeli mutlaka
seebucum senin koç kayıplarda ortada mı kaldın kim boncuk verecek sana istiyorsan ben değerlendireyim ama bu menüyle bişey bekleme
seni takımın en düzensiz ve kötü besleneni ilan ediyorum herkes duysunböyle olmaz
canım benim gün içinde yatışım kalkışım çok düzensiz benim öglen yemeğim sizin akşm yemeğiniz hele akşam yemeğim yatma vakti :2:
o yüzden düzenli yemek yiyemiyorum ayrıca dondurma bulamadımm haha sevindim ama bulamadıgıma o yüzden 1 saat sonra fırında kabak yapıcam üstünede sarımsaklı yogurt dökücem ama şöyle bişey var canım istemiyor sınav dönemlerim hep böyle oluyor midem agrıyor yediklerimi kusucak gibi oluyorumo yüzden ne yapıcam ne yapıcam bilmiyorum offf
Ben şimdiden söyleyeyim bu hafta kilom aynı kalırsa sevinicem,çünkü cuma reglim başlayacak,acayip şişim var...:18:Korktum ama yapacak bir şey yok maalesef....Bu hafta hepiniz kilo vereceksiniz kızlar ona göre
bugünden içinizi korku salsın cumaya kadar az yersiniz
haklısın canım sonra yazarım demiştim uyuya kalmışımKızlar merhaba. Dümnn midem rahatsızdı diye giremedim
Samanyolu dün yediklerini bulamadım paylaşmadınmı yoksa gözümdenmi kaçtı?
Benim Dün yediklerim:
Sabah: 1 minik ekmem yanında azıcık peynir
Arada: biraz kuru meyve..
Öğlen: Salata ve 1 sosis
Arada: kuru meyve kuru yemiş..
Akşam: Haşlanmış tavuk ve patates yanında domates..
Spor yapamadım yürüyecektim ama midem den dolayı yapamadım
2 litre su artı bir bardak süt içtim
.
canım 10 tane sınavım var ama ben gece geç yattıp zaten erken kalkıyorum sonra sınava gidiyorum ardından eve gelip ancak kahvaltı ediyorum oda ancak 2 3 gibi oluyor akşam yemeğini şimdi yedim tabakla havucun yanına bir de tavuk haşladım 100 gr kadar onuda yedim ama işte belli bir saatten sonra çok hazımsızlık yapıyor bir de sınavlarım düzenli değil bir gün sabah birgün ögleden sonra o yüzen saçma bir düzenim oldu şu finallerin bitmesini bekliyorum finallerim bittikten sonra ailemin yanında düzenimi oturtucamSeni bilmem ama ben sınavlara sabah erken kalkıp çalışabilirim erken yatıp erken kalksan daha iyi final haftan mı senin canım kaç sınavın kaldı zor biliyorum ama geçecek yaparsın takma kafana bu kadar çikolata yemene izin veriyorum sınavların olduğu için akşam yemeğin güzel olmuş hiçbişey yemeden olur mu kabak iyi gelecek
Ben şimdiden söyleyeyim bu hafta kilom aynı kalırsa sevinicem,çünkü cuma reglim başlayacak,acayip şişim var...:18:Korktum ama yapacak bir şey yok maalesef....
Sabah dr glsemik index ten bahsetti ,yani kan şekerinin dengede tutulmasıyla kalıcı kilo verildiğini söyledi.Sitede monti diyeti uygulayan arkadaşlar var daha önce bende denemiştim tekrar o diyeti uygulamayı düşünüyorum.
haklısın canım sonra yazarım demiştim uyuya kalmışımBugün de evde yoktum eltimin bebek mevlütü vardı..ancak girebildim.
Menün çok güzel sadece spor eksik..Yine 4boncuğu hakettin bu arada geçmiş olsun..Umarım miden düzelmiştir...
Ben dünkü menümü yazayım
Sahur kefir
Akşam çorba+ yeşil mercimek yemeği+ salata
Gece 2 mandalina
1 saat spor ve 150 mekik
BU GÜNKÜ MENÜM
SABAH 1 yumurta+ 1 dilim ekmek+ kefir
ÖĞLEN Etli pilav+ayran
ARA çay ve 2 tulumba tatlısı
AKŞAM çorba
1 saat yürüyüş ve 150 mekik ...2 litre su içtim,biliyorum kötü bir menü oldu..
tgullcüm menümü yazıp çıkayım
sabah
domates, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
ara
1 elma
öğle
special k kırmızı meyve yoğurtla
ara
4 tane kuru incir
akşam
fırında tavuk patates ve salata yapacağım yanına üşenmezsem
ara
meyve ya da meyve çayı
2 litre suyumu içtim spor dersen ben de yapmadımoğlumla ve internetle vakit geçirdim ders çalıştım biraz
Bugünkü menün
kız bu ana yemekler ne böleee
su
spor
akşam neden sadece çorba
öğlen pilavdan yarım tabak yesen yanına salata yesen daha iyi olur
Tatlı yiyeceksin ama sende gidip en kalorilisini bulmuşsun seni gidi kaçamakçı senii
yarın eğer oruç tutmayacaksan güzel bir plan bekliyorum senden canım
Benim bugün yediklerim
sabah: 1 tost ve domates
öğlen: azıcık makarna
bugün sadece bunları yedim
suda içemedim midemde bi anormallik var inşallah yarına düzelir :84:
canım 10 tane sınavım var ama ben gece geç yattıp zaten erken kalkıyorum sonra sınava gidiyorum ardından eve gelip ancak kahvaltı ediyorum oda ancak 2 3 gibi oluyor akşam yemeğini şimdi yedim tabakla havucun yanına bir de tavuk haşladım 100 gr kadar onuda yedim ama işte belli bir saatten sonra çok hazımsızlık yapıyor bir de sınavlarım düzenli değil bir gün sabah birgün ögleden sonra o yüzen saçma bir düzenim oldu şu finallerin bitmesini bekliyorum finallerim bittikten sonra ailemin yanında düzenimi oturtucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?