Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar önce bugün yaptıklarımı yazıp sonra yazılanları okuyım ohh sonunda bir şeyler yazılıyor
sabah
2 ince dilim yagsız peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çatal acuka
1 dilim ekmek
domates
salatalık
ara
portakal
öğlen
küçük kase patates salatası bol yeşillikli
4 kaşık kuru fasulye
2 dilim ekmek
ara
4 kaçık puding
2 tane çocuk şekeri limonlu en sevdigim şeyy tatlı delisi değilim ama cam şeker hastasıyım
akşam
3 kaşık kereviz yemeği( teyzemdeyim zorla yedirdiler )
ara
10 tane antep fıstıgı

su 3 tlre

spor

100 mekik
30 dakika bacak ve göbek bölgesi hareketleri
bir de temizlik yaptım

kızlar zayıflamaktancok sıkı bir vücuda sahip olmakistiyorum... sizce hergün sporumu yapsam marta kadar farkedermi?

kızlar zayıflamaktancok sıkı bir vücuda sahip olmakistiyorum... sizce hergün sporumu yapsam marta kadar farkedermi?

s_a sana şunu söyliyim bir gün 45 dakika tam donanımlı bir egzersiz yap sabah kalktıgında bile karın bölgenin bir önceki güne göre sertleştiğini hissediceksin deneyimlerle sabittir

10 fıstık mı başlayıpda nasıl durdunnn yaaa :)

kesin fark eder canım ama bişi sölicem hergün değil de haftada 3-4 bile yapsan olur hatta bildiğim hergün yaparsan kasların eriyor yağ yerine mesela bir gün ara veya 2 gün ardından 1 gün ara gibi daha yararlı olur bence

kızlar ben şu egzersizide araştırıyorum
Callanetics
bizim sitede de var
araştırdıgıma göre çok iyi sonuçlara varılıyormuş
21 günlük bir serüvenmiş ve hergün düzenli yapıldıgında tek seansı 7 saatlik klasik bir jimnastik antrenmanına veya 24 saatlik bir aerobik dans dersine eş değer oluyormuş
hatta bu videoyu yapıp uygulayanların resimleri de var

Callanetics Before and After Pictures – Results Of Callanetics - CallaneticsExercises.com

fark gerçekten çok iyi bence

ben düşünmekteyim açıkçası bunu yapmayı

tgull nereye gidiyorsun canım

yeni eşleştirmemiz
hatice seebu
samanyolu S.A.
pinup semo özellikle böyle yaptım birbirinize destek olun diye

canım ara tatil varya malum biliyorsun beni
"Öyle uzak ki yerim uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor"

özlediklerimi görmeye gideceğim. ilk durak canım kocamın kışlası komutan izin veririse haftasonu onla olacam sonrada aileme gidecem...

bu arada 1 litre suyu tamamlıyorum sanırım çok mutluyum :)

semooo ilk günden fire verdik heee ben kaçıyorum artıkınnn boncuklarım yok gerçi suyum 1 litre spor yok ana öğünler başarılı diil ara öğün zaten yok:S

boncuk bnm neyime

semooooooo nerdesinn semooooo

Sağol canım beni bu hafta arada derede idare edin artık gidiyorum misafir sayılırım ama inşallah 14şubatta aranızdayım yine..
menüm evet idare ederdi. ama akşam çok yedim. atmaya kıyamadığım yemekler vardı biraz ondan biraz bundan dedim heep yedim. hatta sayim dur. 1tabak sebzeli şehriye çorbası,1tabak ısırgan yalaçı(ilaç gibi bir yemek acayip iyi kadın hastalıklarına hiç atarmıyıım) sonra bu gün kereviz maydonoz falan aldım lahana yemeği yaptım. acayip bişi oldu hayatta yemem dediğim kerevizi aldım. 3büyük soğan kereviz,lahana,maydonoz ve baharat düdüklüde kaynattım tadını merak ettim yedim fena değil yenilebilir.3tabak yemek oldu yani. artık gidene kadar akşam yemeğim bu acayip karışım. bakalım ne olacaak...

Son düzenleme:

maaşallah maaşallah iyisin. bu arada acuka dikkatimi çekti ailen kocaelideydi dimi ben kocaelideyimya burada duydum bende acukayı..

oh oh oh,
bütün kızlar toplandık toplandık olmuşuz yaa herkes burada,
kızlaaar ben lahana yemeği yaptım o kereviz neymiş ya kaç defa yıkadım hatta duş aldım ama hala ellerimde kokuyor siz ne yaptınız bakiim..
bakın birde ne diyecem spor salonuna gittim yine iki ayrı hoca çalıştırdı, 3etaplı bişi yapıyorduk ikinciye dedimki tek etap kaldı sanırım beni şaka yapıyo kaytarıyo sandı bende hiiç üstelemedim canıma minnet 2de o yaptırdı 4yapmış oldum canım çıktı ama iyi oldu iyi...

seebucum ne güzel su vaar sppor var menü de 6 öğün beğendim ççok ooryantali tavsiye ederimm çok keyifli

teşekkür ederim ama tatlım ben akşam yeme olayıda açıkladıgım gibi kendi bünyeme iyi yorumlamıyorum akşam meyve yada sebze yesem ben daha kendimi dinç hissediyorum akşamları pişen yada haşlanan kızartılan her ne olursa olsun hazım zorlugu yaşıyorum
o yüzden bugünlük böyle oldu yoksa yemeyi düşünmüyordum yemek anlamında yine sebze yada meyve yiyorum ama yemek yiyemiyorum
spora gelince
callenetics düşünüyorum canım netten araştırdım çok iyi fayda saglandıgını gördüm
21 gün yapılıyormuş
6 gün yapılıp 1 gün ara veriliyormuş
çarşamba bir sınavıma girmemiştim onun için istanbula gidicem call a çarşamba sınavdan çıkıp izmitte gelince yapmaya başlıycam ölçülerimide alıcam kızlar bakalım 21 günde ne kadar fark edicek spor yaparak bir şey kaybetmem

ooo Maşallah maşallah ama canım bak atmamak için hepsini yemek de iyi değil dikkat et kendine :)

bak buda olabibilir ama herşeiyn cabucak olmasını isteyen ben bazen günde 2kere spor bile yapıyorum kızlar motive ettiniz beni umarım oluurr

s_a sana şunu söyliyim bir gün 45 dakika tam donanımlı bir egzersiz yap sabah kalktıgında bile karın bölgenin bir önceki güne göre sertleştiğini hissediceksin deneyimlerle sabittir

evet canım benimde sorunum göbeğim bacaklarım ve kalcalarım bunları biraz forma sokabildimmi tamamdır..evet haklısın bende denemiştim amahep cabuk pes ettim..

seebucum ne güzel su vaar sppor var menü de 6 öğün beğendim ççok ooryantali tavsiye ederimm çok keyifli

teşekkür ederim ama tatlım ben akşam yeme olayıda açıkladıgım gibi kendi bünyeme iyi yorumlamıyorum akşam meyve yada sebze yesem ben daha kendimi dinç hissediyorum akşamları pişen yada haşlanan kızartılan her ne olursa olsun hazım zorlugu yaşıyorum
o yüzden bugünlük böyle oldu yoksa yemeyi düşünmüyordum yemek anlamında yine sebze yada meyve yiyorum ama yemek yiyemiyorum
spora gelince
callenetics düşünüyorum canım netten araştırdım çok iyi fayda saglandıgını gördüm
21 gün yapılıyormuş
6 gün yapılıp 1 gün ara veriliyormuş
çarşamba bir sınavıma girmemiştim onun için istanbula gidicem call a çarşamba sınavdan çıkıp izmitte gelince yapmaya başlıycam ölçülerimide alıcam kızlar bakalım 21 günde ne kadar fark edicek spor yaparak bir şey kaybetmem

maaşallah maaşallah iyisin. bu arada acuka dikkatimi çekti ailen kocaelideydi dimi ben kocaelideyimya burada duydum bende acukayı..

kocaelili değiliz ama 20 senedir burdayız buralı olduk artık
ben bir peynirci var oradan yumuşak köy peyniri ile bir de köy acukası alıyoruz ben ikisini birlikte çok seviyorum
ayy acıktım şuan iyikide teyzemdeyim ve acuka ve sevdgm peynir yok kesin yerdim
kocaelinin neresindesin canım

Canım menün güzel kaçamaksız ama çok az değil mi?Biraz protein ve kalsiyum ilavesi yaparsan iyi olur bence..Bir de meyve yemelisin..Sakın yanlış anlama beni diyetisyene gittiğimde hergün protein ve kalsiyum almam gerektiğini söylemişti,yoksa kasdan kilo veririz ki bu da iyi olmaz...
Haftanın ilk günü veriyorum sana...

Haydi şimdi sıra sende
Ben bugün oruçluydum haliyle ara öğünler yok,
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM çorba,balık,salata,ekmek,biraz da helva yedim
GECE meyve yedim..
2 litre suyumu içtim,40 dk yürüdüm..

Oooh ne güzel herkes canlanmış,harikasınız kızlar.
TGULL canım sen okul açılıncaya kadar mı burada olmayacaksın?Özlicez seni...
SA çıkmış galiba,ben geçmişi okuyana kadar
HATİCE canım oğluna geçmiş olsun,iğne olmak ne zor olur şimdi kıyamam ben ona...
SEEBU danslar ,oryantaller coşmuşuz yine,ailenin yanına gitmek iyi geldi sana...
PİNUP canım belki haftaya eşleşiriz,menün güzelmiş bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…