maşallaahh benm bilem boncuk veresim geldii
[/(QUOTE]
Teşekkür ederim canım
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost ve portakkal suyu
ara
1 elma
öğle
1 kase ezogelin çorbası
fırında pişmiş 2 baget 1 patates
ara
1 kuru incir
akşam
marul ile 6 tane çiğ köfte
ara
6-7 tane çilek
suyumu içtim 2 lt
spor
40 dk oryantal
canım maşallah çok güzel bir gün geçirmişsin bende oryanteli düşünüüyorum ama şuan nivea body ile dinamik sabahlar benim vücuduma çok iyi geldi
nazar boncuklarına gelince sana enn yıldızlısından
hayır canım oryantal ders videoları var emuledan indirdim 1 saat falan çok yoruyor 40 dk yapabildim ancak bugün bütün kaslar çalışıyor onu hergün yapsak biz ne göbek kalır ne bişey
aslında dinamik sabahların yanında akşamları da bir video düşünüyorumm bunları bende indirsem yapsam mı fazla gelir mi ?:26:
vayyyyyyyy, o kadar spormu yaptin seebu? helal sana!!!!
neyyyyyyyy, 3 litre sumu??? sen acik ara birinci olursun bu gidi$le!
sonunda geldin canım
sıkı bir diyetle motive et bizi
vaktim olunca spor yapmayı acaip çok seviyorum ailemin yanında oldugum sürece hergün aksatmadan mekiklerimi çekicem sporumu yapıcam ailemin yanından dönüncede spor salonuna yazıldım oraya başlıycam
geçmiş olsun dilekleriniiz için teşekkür ederim ciddi bir alt solunum yolu enf geçiriyor iğneleri vurulunca biraz toparladı yavrucuğum
bu hafta lahana kürleri falan yaptığınıza göre spor ve su nazar boncukları sabit geri kalan 3ü tamamen koçunuzun insafına kalmş ok
pinup burda olmana sevindim
semo hoşgeldin
seebu bişey olmaz zıplamaktan sutyenin güzelse hem zıplamayla daha çabuk sonuç alabilirsin ama neyse sen güzel spor yapmaya başladın zaten aynen devam hafta içi
Sümrancım bu hafta pazartesi-cuma için 5 günlük bir tablo yap istersen haftasonlarını dahil etme
ahh bu çalışan annelerin çocukları çok nazlı ve hasta oluyorlr kendimden biliyorum ben her zaman hasta olurdum sırf annem işe gitmesin benimle ilgilensin diye numara bile yapardım
kızlar zayıflamaktancok sıkı bir vücuda sahip olmakistiyorum... sizce hergün sporumu yapsam marta kadar farkedermi?
selam kızlar önce bugün yaptıklarımı yazıp sonra yazılanları okuyım ohh sonunda bir şeyler yazılıyor
sabah
2 ince dilim yagsız peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çatal acuka
1 dilim ekmek
domates
salatalık
ara
portakal
öğlen
küçük kase patates salatası bol yeşillikli
4 kaşık kuru fasulye
2 dilim ekmek
ara
4 kaçık puding
2 tane çocuk şekeri limonlu en sevdigim şeyy tatlı delisi değilim ama cam şeker hastasıyım
akşam
3 kaşık kereviz yemeği( teyzemdeyim zorla yedirdiler)
ara
10 tane antep fıstıgı
su 3 tlre
spor
100 mekik
30 dakika bacak ve göbek bölgesi hareketleri
bir de temizlik yaptım
kızlar zayıflamaktancok sıkı bir vücuda sahip olmakistiyorum... sizce hergün sporumu yapsam marta kadar farkedermi?
tgull nereye gidiyorsun canım
yeni eşleştirmemiz
hatice seebu
samanyolu S.A.
pinup semo özellikle böyle yaptım birbirinize destek olun diye
Haticecimbu hafta tgull tatilegittiği için samanyoluylamı eşleştim??
tamam canım puan tablosunu bugünden cuma gününe kadar yaparım..
Böylelikle en fazla 25puan alabilirsiniz bakalım kimalacak o puanları
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 minik ekmek
öğlen: 3yemek kaşığı pilavve bir tabak karışık salata
arada: 1 meyveli yoğurt
akşam: çorba
2 litre su içtim ve toplamda 40 dakika yürüdüm. şimdide kas hareketleirmi yapıcam..
tgull cüm menünü beğendim güzel bugün yediklerin :)
selam kızlar önce bugün yaptıklarımı yazıp sonra yazılanları okuyım ohh sonunda bir şeyler yazılıyor
sabah
2 ince dilim yagsız peynir
1 haşlanmış yumurta
2 çatal acuka
1 dilim ekmek
domates
salatalık
ara
portakal
öğlen
küçük kase patates salatası bol yeşillikli
4 kaşık kuru fasulye
2 dilim ekmek
ara
4 kaçık puding
2 tane çocuk şekeri limonlu en sevdigim şeyy tatlı delisi değilim ama cam şeker hastasıyım
akşam
3 kaşık kereviz yemeği( teyzemdeyim zorla yedirdiler)
ara
10 tane antep fıstıgı
su 3 tlre
spor
100 mekik
30 dakika bacak ve göbek bölgesi hareketleri
bir de temizlik yaptım
seebucum ne güzel su vaar sppor var menü de 6 öğün beğendim ççokooryantali tavsiye ederimm çok keyifli
Sağol canım beni bu hafta arada derede idare edin artık gidiyorum misafir sayılırım ama inşallah 14şubatta aranızdayım yine..
menüm evet idare ederdi. ama akşam çok yedim. atmaya kıyamadığım yemekler vardı biraz ondan biraz bundan dedim heep yedim. hatta sayim dur. 1tabak sebzeli şehriye çorbası,1tabak ısırgan yalaçı(ilaç gibi bir yemek acayip iyi kadın hastalıklarına hiç atarmıyıım) sonra bu gün kereviz maydonoz falan aldım lahana yemeği yaptım. acayip bişi oldu hayatta yemem dediğim kerevizi aldım. 3büyük soğan kereviz,lahana,maydonoz ve baharat düdüklüde kaynattım tadını merak ettim yedim fena değil yenilebilir.3tabak yemek oldu yani. artık gidene kadar akşam yemeğim bu acayip karışım. bakalım ne olacaak...
10 fıstık mı başlayıpda nasıl durdunnn yaaa :)
kesin fark eder canım ama bişi sölicem hergün değil de haftada 3-4 bile yapsan olur hatta bildiğim hergün yaparsan kasların eriyor yağ yerine mesela bir gün ara veya 2 gün ardından 1 gün ara gibi daha yararlı olur bence
s_a sana şunu söyliyim bir gün 45 dakika tam donanımlı bir egzersiz yap sabah kalktıgında bile karın bölgenin bir önceki güne göre sertleştiğini hissediceksin deneyimlerle sabittir
seebucum ne güzel su vaar sppor var menü de 6 öğün beğendim ççokooryantali tavsiye ederimm çok keyifli
maaşallah maaşallah iyisin. bu arada acuka dikkatimi çekti ailen kocaelideydi dimi ben kocaelideyimya burada duydum bende acukayı..
Haticecimbu hafta tgull tatilegittiği için samanyoluylamı eşleştim??
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 minik ekmek
öğlen: 3yemek kaşığı pilavve bir tabak karışık salata
arada: 1 meyveli yoğurt
akşam: çorba
2 litre su içtim ve toplamda 40 dakika yürüdüm. şimdide kas hareketleirmi yapıcam..
tgull cüm menünü beğendim güzel bugün yediklerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?