Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

özdileğe yakın evim kartepeye giderken...senin ki nerde

canım gittiğim yerde internet olacak ama düzenli giremem o yüzden gel git olmasın ben izin alıp kaçim dedim ama arada fırsat buldukça uğrarım.özletmem kendimi:)

Evet iyi olur özleriz seni,şimdiden iyi tatiller diliyorum sana,İyice dinlen 2. Dönem için...
Şimdi çıkmak zorundayım,oğlumu bilgisayarın başından kaldırmam gerek.Odasından çıkmıyor,okul zamanı sadece hafta sonları açıyor diye özgürlüğüne kavuştu tatil moduna girdi,cuma günü okula gidecekmiş..Kimse okula gelmiyor dedi,umarım öyledir..Allahtan notları çok iyi sesim çıkmıyor...

kızlar düzenli spor programımı hazırladım burayada yazıyorum her gün rapor vericem ve
o gün o düzenli sporumu yapamazsam eger hepiniz tek tek bana ceza vericeksiniz
sabah
lessie ile 3 mil
akşam
callenetics spor yapıcam
callın seti 21[günlük ] olucak duruma göre uzatıcam
calla çarşamba başlıyorum
perşembeden sonra
call ve lessie birlikte devam edicek
yarınki planımda ders çalışacagım için
60 tane mekik
ve 15 dakika egzersiz
artık sporlarımı ayrıca belirticem çünkü anladım ki sporla desteklenmeyen diyet diyet olmuyor ayrıca spor dediğimizde de öyle yarım saat yürüyüşte olmuyor ciddi bir şekilde 1 saat sürmesi gerekiyor ve profesyonel videolarla yapmak en dogrusu diye düşünüyorum
güzel bir hafta bizimle olsun ben kaçar

Son düzenleme:

merhaba sebu ne güzel bir program hadi bakalım inşallah uygulayabilrsin. callenetics spor dediğin şey ilgimi çekti bir araştırdım bayağı onla ilgili şeyler var. ayrıntılı bilgi alabileceğim bir yer varmı evde bende yapim diye düşündüm de vidyo falan internetten mi izliyorsun...

ssemooşşşş nerdesinnnnnn

boncuklarım elimde kaldııı :)

pinup cum, sen beni dun aksam cok aradin galiba
tv kar$isinda yaramazlik yapiyodum ben, sen beni ararken :86:
dun sabah: kahvalti yaptim
oglen: makarna
aksam: corba ictim
1litre su
galiba boncuk hak etmedim dunku menumle

kizlar boncuklari boyle veriyorduk demi?ana ögunler
ara ögunler
spor
su
kacamak

ben ara ogun, spor, su goremedim... kizlar siz gordunuzmu???

bugunki menum

sabah: 3 dilim kesik ekmek, recelli
ara: simdi yogurt yicem

devamini aksam tamamlarim, ben kactim

oh kızlar paylaşımlar artmış ne güzel

Seebucum sen sporu benden sor canım callenetics de yaptım bir ara leslie de bir de fizyoterapistim ben 21 günü tamamlamadım beni biliyorsun çocuk iş okul eş spor yapmaya vakit ayırabilirsem kendimi çok mutlu hissediyorum çünkü gerçekten kendim için bişey yapmış oluyorum diyeti sporla desteklemezsek zayıf ama sarkmış bir vücudumuz olur
şu kadının videosu güzel özellikle karın bölgesi çok iyi çalışıyor ve güzel germe egzersizleri var call teyzem oldukça esnek tavsiye ederim yalnız ailende kalp problemi varsa çok dikkatli ol hatta bunu yapma izometrik egzersiz çünkü ve nefes alıp vermeyi unutma yaparken

selam tatlım
ailemde kalp problemi yok
seninde destelemen ve bilgi vermen çok iyi oldu tatlım
21 günden sonra etkisini hissedebiliyormuşuz
6 gün yapıp bir gün ara şeklinde kaslar dinleniyor
detaylı olarak bir çok siteden araştırdım ttgull cüm sende googledan filan yaz bir çok site çıkıyor yorumları oku genelde çok iyi sonuçlar alınmış hatta kendi sitesi ve resimleri var yapan kadınların
videosunu istesende netten bir izle ben sana özelle link atarım oradan indirirsin
lessie 5 mill yapıyordum 5 mille call agır gelir diye 3mille artı call düşündüm
indirdim ikisinide
benim amacım aslında zayıflamanın yanında güzel bir vücuda sahip olmak zayıf ama yumuşak sarkık vücutları sevmiyorum o yüzden spor benim düşünceme görede büyük önem taşıyor
bu arada bugün yatıklarımıda yazıyım sonra derse devam edicem malum sınavım var yarın
sabah
2 dilim köy peyniri
3 çatal acuka
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
salatalık domates
ara
portakal
öğlen
etli lahana yemeği (bu lahana diyetindeki lahana yemeği değil farlı bir yemek )
ara
bir avuç kuru yemiş
akşam
yogurt içine dogranmış portakal ve elma
ara light sütlü sıcak çikolata içtim

su 2 ltre şimdilik ama 3 yaparım
50 mekik
15 dakika egzersiz

kaçamak olarak 4 tane cips yedim kardeşimin sayesinde yemezsem küsücekmiş
o benden şişman o yüzden diyet yapmama kızıyor
onada diyet yap diyorum ama umrunda değil

bugün lahana kürü için malzemeleri aldım annem yarın yapıcak ben sınavdan dönünce yiycem
herkesi öpüyrmm

seebucum bugünkü menünde çok güzel 4 tane cips de neymiş ben onu kaçamaktan saymıyorum ya bişey söyleyeceğim iki gündür çok güzel gidiyorsun bu şekilde kilo veremediğine inanamıyorum spor da varr benim için bir tartılsana canım lahanaya başlamadan çok merak ettim bu menüler sabah akşam lahana yemekten çok daha iyi görünüyor nazar boncuklarımın hepsi senin olsun

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda hollywood diyetini yapıyorum 2. günüm bugün :)
Aranıza katılmak için ne yapmam gerekiyor acaba?

pinup cum, sen beni dun aksam cok aradin galiba
tv kar$isinda yaramazlik yapiyodum ben, sen beni ararken :86:
dun sabah: kahvalti yaptim
oglen: makarna
aksam: corba ictim
1litre su
galiba boncuk hak etmedim dunku menumle

ne yaramazlığıııı:)

hiç bişi yememişsiin semoşşşş nasıl yaşadın bendende sana ana öğünler ve kaçamak olmadığı için

kizlar boncuklari boyle veriyorduk demi?ana ögunler
ara ögunler
spor
su
kacamak

ben ara ogun, spor, su goremedim... kizlar siz gordunuzmu???

ben 1 litre su içetim benim için baya büyük bir adım :)

selam kızllarrrr :)

sabah yola çıktım arabada kinder süt dilimi varya ondan yedim 2 tane :)
ve diet mısır patlağı var ondanda 1 tane yuvarlak
öğeln salata
akşam da köfte ve salata

toplam 1 litre su

spor yok ara öğün yok

ama biliosunuz spor bana yasak en azından bi süre daha

sağol tatlım
yarın sabah kalkınca tartılıyım canım dün teyzemden tartıyıı aldım

teyzem güldü filan ama verdi istanbulda kalmıştı çünkü tartım
yarın sabah istanbula gitmeden tartılırım istanbuldan dönüncede ögleden sonra yazarım canım bende merak ediyorum ama bu normal tartı digital değil büyük ihtimal daha az tartar o yüzden açıkçası eve gidene kada güvenmiycem bakalım yarın ne olucak
lahana kürüne gelince heves ettim o kadarda malzeme aldım 3 gün yapıyım bari

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum şu anda hollywood diyetini yapıyorum 2. günüm bugün :)
Aranıza katılmak için ne yapmam gerekiyor acaba?

canım aramıza katılabilirsin diye düşünmekteyim fakat hatice_84 daha iyi bilir:26:
gün boyunca yediklerin ana ara öğünler
su ve sporu
kaçamakları paylaşıp birbirimize destek oluyoruz

iletinizin altındaki çizelgeler neyi gösteriyo kızlarr ve nasıl yapılıyo? :44:

canım buradan bak direktifleri uy yaparsın
buarada aramıza hoşgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…