slm arkadaşlarr.. bayram ve ertesi yoğun geçtii...anca gelebildim geçmişi yarın okuyup...hızlı bir şekilde başlıcazz inş...hepiniz kocaman öptümm kızlarrr......
canım ya özellikle bana bi fırça atta aklım başıma gelsin
ipekçim benim bi sorunum var nasıl hallederiz bilmiyorum
benim oğlan 1 aydır netten oyun oynuyor,kendini yice kaptırdı şimdilik biraz esnek davranıyorum ama pazartesi okula başlıycaz onun içinyarından itibaren nettin kablosunu çekmek istiyorum
bizim evdepc sürekli açıktır hepimiz takılıyoruz ama artık sadece oğlana değil hepimize kısıtlama getirmem lazımki etkili olsun
yani kısacası ben nasıl ve ne zaman girerim buraya bilemiyorum ,çocuklar yattıktan sonra desem ben onlardan önce uyumazsam iyidir,zor bi dönem bekliyo bizi
canım ya özellikle bana bi fırça atta aklım başıma gelsin
ipekçim benim bi sorunum var nasıl hallederiz bilmiyorum
benim oğlan 1 aydır netten oyun oynuyor,kendini yice kaptırdı şimdilik biraz esnek davranıyorum ama pazartesi okula başlıycaz onun içinyarından itibaren nettin kablosunu çekmek istiyorum
bizim evdepc sürekli açıktır hepimiz takılıyoruz ama artık sadece oğlana değil hepimize kısıtlama getirmem lazımki etkili olsun
yani kısacası ben nasıl ve ne zaman girerim buraya bilemiyorum ,çocuklar yattıktan sonra desem ben onlardan önce uyumazsam iyidir,zor bi dönem bekliyo bizi
ipek nerelerdesin, kayıt yaptırmaya fln mı gittin
of of ne olcak bizim bu takımın hali
bunların yanında yürüyüş yap bence, yaptıkların sıkılaşmanı sağlar ama yağ yakmak için en ideali tempolu yürüyüş
çok sevindim senin adına devam et canım arkadaşında dediği gibi yürüyüşte ekle tam olur
düğün telaşındanda kilo verirsin sen
ah kendi düğüğn hazırlıklarım geldi aklıma
düğün tarihi belli olmadan bir gelinlik denemiştim 40 beden olmuştu,düğün üzeri aynı gelinliğin 36 bedenini daraltmak zorunda kalmışlardı yani hiç farkında olmadan bayağı kilo vermişim
Evet canımm üniversite kayıtlarıyla uğraşıyodum gelemedim. Ama sonunda bitti kurtuldum artık üniversiteliyim
Güzel hanımlarım bu yazıyı iyi okuyun sonra ben görmedim, ben duymadım olmasın
Cuma gününden itibaren bir not defteri alıyorum ve kendim de dahil kimin her gün kaç mesaj attığını not alıyorum. Her hafta en az mesaj atana sarı kart veriyorum. 3 hafta üst üste sonuncu olan ise kırmızı kart alıyor ve diskalifiye oluyor. O yüzden sonuncu olmamaya bakın. İzinli olanları bu kuralın dışında tutuyorum tabii ki.
Ayrıca bence kilo alana da ceza verelim. Takım sıralamasını yükseltmemiz lazım her hafta sonlarda yer alıyoruz.
eşlerde ayrı bi sorun zatenn
senin eşininde kilo sorunu yokmu
dün eşim alışverişe gitti dondurma alma diye tembihleye tembihleye bir oldum,almadan gelmiş bu sefer çocuklar başlıyo annecim sen tombiş daha tatlısın sakın zayıflama hemsen zayıfsın ki hemde çok zayıf diye söylenip durdular
kızım anne sen dondurma rejimi yapsana diyo
son bir aydır yediğim dondurmaların haddi hesabı yok zaten
evet aslında çok iyi olur... ama işte hergüne sığdıramam galiba(
Ahh canıım keşke bende çok çok zayıflasam düğüne kadar.. en son kilom 79.3 tü.. 12 ekime kadar keşke 65 kilo olabilsem(( ama nerede bende o şans!!!!!!
Zaten şimdi o güne 38 gün kaldı (düğüne 44 gün kaldı)
şimdi kendime 38 günlük bi plan uygulayacam ve yazıcıdan çıkarıcam ve hergün o plana ne kadar sadık kaldıysam işaretlicem ve ne yiyorsam hepsini yazacam sporumu kilomu ve ölcülerimide yazacam.
Tabii hergün burayıda aksatmicam :)))
Dün yediklerimi yazayım erken yatınca unutmuşum
sabah: 3 dilim kuru elma
arada: 3 dilim kuru elma
öğlen: 2 sert yumurta haşlanmış fasulye
akşam: 1 kağıse çorba 2 yemek kaşığı patates tavası ve yarım ızgara balık
2 litre su
spor yok
salı:
sabah: hiiiç
öğlen: salata
arada: incecik dilim kek
akşam: 1 dilim pizza
ve kaçamak................. 1 lokma................... beyaz çikolata..... ama sadece 1 lokma...
ve şimdide ilk iş şu planı birgüzel yapayım
Güzel hanımlarım bu yazıyı iyi okuyun sonra ben görmedim, ben duymadım olmasın
Cuma gününden itibaren bir not defteri alıyorum ve kendim de dahil kimin her gün kaç mesaj attığını not alıyorum. Her hafta en az mesaj atana sarı kart veriyorum. 3 hafta üst üste sonuncu olan ise kırmızı kart alıyor ve diskalifiye oluyor. O yüzden sonuncu olmamaya bakın. İzinli olanları bu kuralın dışında tutuyorum tabii ki.
Ayrıca bence kilo alana da ceza verelim. Takım sıralamasını yükseltmemiz lazım her hafta sonlarda yer alıyoruz.
Evet canımm üniversite kayıtlarıyla uğraşıyodum gelemedim. Ama sonunda bitti kurtuldum artık üniversiteliyim
evet aslında çok iyi olur... ama işte hergüne sığdıramam galiba(
Ahh canıım keşke bende çok çok zayıflasam düğüne kadar.. en son kilom 79.3 tü.. 12 ekime kadar keşke 65 kilo olabilsem(( ama nerede bende o şans!!!!!!
Zaten şimdi o güne 38 gün kaldı (düğüne 44 gün kaldı)
şimdi kendime 38 günlük bi plan uygulayacam ve yazıcıdan çıkarıcam ve hergün o plana ne kadar sadık kaldıysam işaretlicem ve ne yiyorsam hepsini yazacam sporumu kilomu ve ölcülerimide yazacam.
Tabii hergün burayıda aksatmicam :)))
Dün yediklerimi yazayım erken yatınca unutmuşum
sabah: 3 dilim kuru elma
arada: 3 dilim kuru elma
öğlen: 2 sert yumurta haşlanmış fasulye
akşam: 1 kağıse çorba 2 yemek kaşığı patates tavası ve yarım ızgara balık
2 litre su
spor yok
salı:
sabah: hiiiç
öğlen: salata
arada: incecik dilim kek
akşam: 1 dilim pizza
ve kaçamak................. 1 lokma................... beyaz çikolata..... ama sadece 1 lokma...
ve şimdide ilk iş şu planı birgüzel yapayım
slm kızlar nasılsınız
başladı gene okul temposu kıyafetti kayıttı derken epey iş var
sabah yok
öğle 1 dl peynirli pide küçücük
ikindi gezmmmeeee malesef poça kek kurabiye çaylaaa
özlemişim valla daynamadım yedim
akşam yarım tabak mantı karpuz
ok hepsi bu su tamam spor yok
söz yarın daha güzel olucak
inşşş...
a e olun kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?