Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öff ne kadar akılsızım ben yaww

benim oğluş sabah 8 de okula gidip 3 te gelicek o ara girerim nete

dün çok kötü geçti ,çok açlık çektim konuşacsak halim bile yoktu
ama mükafatını aldım 800 gr vermişimm

bugünde sadece sebze yiycem

arada 1 lokmalık kaçamaklar yaptım dün

ipek nerelerdesin, kayıt yaptırmaya fln mı gittin
of of ne olcak bizim bu takımın hali

Oğlun okuldayken sen işte mi oluyorsun? İstersen bilgisayara şifre koyup onun açamamasını sağlayabilirsin ya da günde belirli bir süre izin vererek onun da üzülmemesini sağlayabilirsin. Sen bulursun bi yolunu eminim :))

bunların yanında yürüyüş yap bence, yaptıkların sıkılaşmanı sağlar ama yağ yakmak için en ideali tempolu yürüyüş

evet aslında çok iyi olur... ama işte hergüne sığdıramam galiba (

Ahh canıım keşke bende çok çok zayıflasam düğüne kadar.. en son kilom 79.3 tü.. 12 ekime kadar keşke 65 kilo olabilsem (( ama nerede bende o şans!!!!!!

Zaten şimdi o güne 38 gün kaldı (düğüne 44 gün kaldı)

şimdi kendime 38 günlük bi plan uygulayacam ve yazıcıdan çıkarıcam ve hergün o plana ne kadar sadık kaldıysam işaretlicem ve ne yiyorsam hepsini yazacam sporumu kilomu ve ölcülerimide yazacam.

Tabii hergün burayıda aksatmicam :)))

Dün yediklerimi yazayım erken yatınca unutmuşum

sabah: 3 dilim kuru elma
arada: 3 dilim kuru elma
öğlen: 2 sert yumurta haşlanmış fasulye
akşam: 1 kağıse çorba 2 yemek kaşığı patates tavası ve yarım ızgara balık

2 litre su
spor yok

salı:

sabah: hiiiç
öğlen: salata
arada: incecik dilim kek
akşam: 1 dilim pizza

ve kaçamak................. 1 lokma................... beyaz çikolata..... ama sadece 1 lokma...

ve şimdide ilk iş şu planı birgüzel yapayım

Güzel hanımlarım bu yazıyı iyi okuyun sonra ben görmedim, ben duymadım olmasın
Cuma gününden itibaren bir not defteri alıyorum ve kendim de dahil kimin her gün kaç mesaj attığını not alıyorum. Her hafta en az mesaj atana sarı kart veriyorum. 3 hafta üst üste sonuncu olan ise kırmızı kart alıyor ve diskalifiye oluyor. O yüzden sonuncu olmamaya bakın. İzinli olanları bu kuralın dışında tutuyorum tabii ki.

Ayrıca bence kilo alana da ceza verelim. Takım sıralamasını yükseltmemiz lazım her hafta sonlarda yer alıyoruz.

iyide bazen çoğumuz sadece yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşıp çıkıyoruz.. hergün birde bunun dışındamı yazmamız gerekiyor..

Bence o hafta hangimiz bazı günlerde hiç girmemişsek ona sarı kart verilsin.. (yani örneğin ben haftada 3 gün girip paylaşım yapmamışsam fakat başka bi arkadaş 4 gün ise sarı kartı o alsın.. diğerinede uyarı gelsin gibi falan..)

cünkü çoğu zaman foruma girildiğinde sohbet edecek biri olmuyorki.. e arka arkaya mesaj yazıp maksat paylaşım demekte olmaz yani...

slm kızlar nasılsınız

başladı gene okul temposu kıyafetti kayıttı derken epey iş var

sabah yok

öğle 1 dl peynirli pide küçücük

ikindi gezmmmeeee malesef poça kek kurabiye çaylaaa
özlemişim valla daynamadım yedim

akşam yarım tabak mantı karpuz

ok hepsi bu su tamam spor yok

söz yarın daha güzel olucak

inşşş...

a e olun kızlarrr

vallaha canım benim eşim potansiyel tehlike onun kilo sorunu yok ve deli gibi yiyo ama deli gibide spor yapııyo işi nedeniyle istediği zaman spor yapabiliyo 1 kilo alsa günde abartısız 10 km koşuyo durum böle olunca canı ne istese yiyo ve benide yanında yemeye zorluyo aynı senin sölediğin gibi ne var sende zayıfsın böle iyisin falan diyo ben ona yemekte eşlik edeyim diye ama o istediğinde veriyo kilo benimkiler kalıyo evlendiğimizde o 78 kiloydu bense 43 şimdi o 80 kilo bense 51-52 kimbilir belkide 53 olmuşumdur yani korkudan tartılamıyorum bile artık gerisini sen düşün.

bu arada ipekcim tebrik ediyorum seni kaçırmışım ben hayırlı olsun okulun Allah bitirmeyi nasip etsin tabi en kısa süredede işe girmeyi.

artık menülerimide yazmıyorum ya arkadaşlar nolur bana bi akıl verin düzelmem lazım benim en kısa sürede ay bi orta yolu bulamadım ya çok yiyom ya hiç yemiyom

canım dikkat et kendine vallaha çok az bu yediklerin düşüp kalırsın bi yered Allah korusun

katılıyorum ipekcim kesinlikle çok iyi bi fikir

güzelim bu yediklerin çok az

ara öğünleri yap mutlaka ,spora ağırlık ver

rahat ol sıkma kendini

eee... afiyet olsun diyelim bareee

bizim burada yazın ev gezmesi olmuyo pek ,olsada bende yesem hiç tutamam kendimi özlemişim zaten

bakarmısınız ya 2 gün oldu diyetteyim hemen özledim nasıl olcak bu zayıflama işi bilemiyorumm:78:

selam kızlar
ipekcim bence uygulama süper. diğer takımlar da böyle yapıyo.
msjları okuyoruz ama cvp yazmıyoruz çoğumuz. okuduklarımıza yorum yapsak msj sayısı dolar zaten hem de paylaşım olur.

bayram dönüşü düzenli beslenmeye başlayamadım daha, ama kafam karışık okadar kilo verdim karnım göbeğim duruyo, sanki doğum yapmışım gibi
sıkılaştırma hareketleri o bölgelerin kas yapmasını sağlıyo ama ordaki yağları nasıl yakacağımı bilemedim.
karatay diyetinin kitabını okumuştum bi ara, kolestrol tansiyon şeker vs. rahatsızlıklarını da tedavi eden bi diyet.
ve okuduğum kadarıyla kilo verenlerin göbek bel çevresinden gitmiş kiloları.
ordaki yağların beslenmeyle ilgisi var sanırım.

bu sabah 60.1 çıktım tekrar yükselir büyük ihtimalle ama kilo kaybım devam ediyo. ama sevinsem mi bilmiyorum
çünkü karnım vs. aynen duruyo gibi geliyo bana.
artık tartıya değil aynadaki görüntüme odaklancam

boyum 1.65 kilom 61, sizce kaç beden giymeliyim. kumaş pantolonda mesela

slm kızlar nasılsınız ben sizi çok özledim uzun bayram tatilinden sonra merak edip sizi ziyarete geldim ...

gelişmeler ne durumda ipekcim tebrik ederim canım Allah zihin açıklığı versin üniversite yıllarımı deli gibi özlüyorum..

hepinizi çok öpüyorum kaçamaksız bol kilo kayıplı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…