Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ipek liste hazırlamay grlicemmi

haberi olan varmı

gelemezse 14. takımdan yardım isteyin

benim dışarı çıkmama gerekiyo:86:

bu kadar kilo verdim ama işe yaramadı yine sonlarda olucaz

**3.TAKIM 222. ETAP**

lifegoeson ( 52.2 / 50.8 / 1.4 / 2.68%)
banucan1975 ( 85.8 / 85.8 / 0 / 0% )
Krakker( 74 / 74.4 / -0.4 / -0.54% )
suhan2 (51.5 / 53 / -1.5 / -2.91%)
karanfill83 (95.7 / 96.1 / -0.4 / -0.42%)
S.A (79.3 / 79 / 0.3 / 0.38%)
mattika (61.2 / 60.1 / 1.1 / 1.80%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (499.7 / 499.2 / 0.5 / 0.14% )

mattika ve ipek ten başka kayde değer br sey yokkk

kızlar kusura bakmayın bizim takımdan yardım istemişsiniz
bugün ev taşıdığımız için hemen listeyi yapıp bir dahada netin başına geçmedim şimdi gördüm mesajınızı
allahtan bir sorun çıkmamış listenizi yapmışsınız

güzelim bu yediklerin çok az

ara öğünleri yap mutlaka ,spora ağırlık ver

rahat ol sıkma kendini

ahh ahh rahat olamıyorum işteee.. (( nasıl gidicek bu kilolar başkaaa halaaa 79 ummm 12 ekime kadar 65 olmam lazım benim yaaa yada 70

bende hep unutuyorum
yeni şifre iste canım

istedim canımm nihayet olduu :) yok benimki normalde otomatik olarak kayıd etmişti kaç aydır bir problem yoktu bu sabah bi baktım yok olmuş :)

-------------------------

Artık bıktım kızlar.. herzman tombiş olmaktan... istediğim elbisenin üstümde istediğim gibi durmamasından... tatlıya çikolataya karşı koyamamaktan moralim bozuk olduğunda en sevdiğim yağlı şeyleri yeyince mutlu olacağımı düşünmekten...

20 ekimde gelin oluyorum... ve eğer zayıflayamazsam gelinliğin üstü çok vasat durur...

ama zayıflayamıyorumki ben...!!!

Kilom 79.... ve benim 12 ekime kadar 65 olmam lazım artık aynada fiziğime bakınca bile ağlıyorm.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

tatlı krizleri için karatay diyetini bi oku netten.
düzenli yürüyüşle baya işe yarar, bi hafta uyguladıktan sonra tatlı isteği yok oluyo

bende 5 günde 5 kilo diyetini dene diycem ama gerçi senin yediklerinden daha çok yeniliyo bu diyette

sonrası be olur ondan emin değilim ben 3 gün yaptım 2.400verdim daha öncede yapmıştım bu diyeti ama tam anlamıyla hiç yapmadım

birde tatlı krizi için keçiboynuzu kenirmeni öneririm

boyun uzun 70 kiloda yakışır sana

biberiye yağı yada lahana yağı sürüp streç film sar sorunlu bölgelere egzersiz yapmadan bile incelirsin:82:

abowwww
ben son bildirimde 74 kiloymuymuşuuuummmmmm ben 75 zannediyodum ne yani bayramda 2.800 grmı almışım ben

bugünde diyetimi tam olarak yapamadım,dün rahatsızlanınca korktum açıkçası ,azar azar bişeyler yedim

1 haftada 2.800 alıp 3 günde 2.400 verince bayağı sarstı beni

eksik olma güzelim
ilgilendiğin için teşekkürler

slm kızlar döküldükmü gene
hyrsı napalım

su tamam spor yok

ben bu gün yediklerimi yazmıyacağım

nolcak böyle bu gidişşş

hadi kızlar yarış marış kendi aramızda bişeyler yapalım

varmı önerisi olan ?

hrs iyi haftasonları

byyyy

tbrler valla ne diyeyim süpersin
...:))

tşk ederim canım 60 ın altına hiç inemicekmişim gibiydi takılıp kalmıştı
sanırım 59 u en son ergenlikte hızla kilo alırken geçmiştim, tartıda hiç görmediğim bi kilo yani

karatay diyetini tavsiye ediyorum herkese, mesela bu sabahki kahvaltımı yazayım

Sabah:
1,75 kayısı yumurta
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
4-5 gün kurusu

öyle tokum ki şu an, 4-5 saat acıkmıyorum, tatlı isteği olmuyo.. ekmek de yok. internetten bi okuyun, ben normalde şu diyet bu diyet yapmam
ama bu karatay diyet değil, sağlıklı yaşam biçimi..
kilo verene kadar ekmek yok, sonra evde kendim pişirdiğim ekmekten yicem, satın aldıklarımızda öyle katkı maddeleri var ki..

napıyonuz bakıyym

kaybolmuşsunuz gene

bende bu sabah 300 ger eksik çıktım pazartesi tekrar başlıycam

bu gün fazla yedim inşallah yarın fazla çıkmam

sabah az yedim

öğlen dışardaydık
ben 1 lahmacun yedim,oğluş döner yedi sonra bende lahmacun yiycem dedi onada 1 lahmacun söyledik tabiki 1 ısırk aldı yemedibanakaldı onun lahmacunuda sıcacıktı dayanamadım bide diyetten çıkmışım

akşam yemektede kola içtim

Ben kaç gündür başka bi evde kalıyorum o yüzden gelip yazamıyorum, şu anda da telefondan giriyorum. Keşke bu hafta kimse kilo almamış olsaydı. O kadar da kilo verdimm. Aslında tartıda 50 kiloydum ama cuma günü 50.8 çıktığı için öyle yazdım. Herkes zayıflamışsın diyo çok mutlu oluyorum. Giydiklerim artık hep yakışıyo kendimi sevmeye başladım :) darısı hepinizin başınaaa :)

haklısın ipek ya güya cuma yarışması ama biz hep sonlardayız
aslında çok güzel kilo verebilcek üyelerimiz var, kilo ne kadar yüksekse o kadar güzel sonuç alınıyo
ben 59lu çıkıyorum artık, herkes nasıl zayıfladın diye soruyo, 55 olayım kitap yazcam nasıl zayıfladım diye

yani pek fazla gibi görünmüyo verdiğim kilo özellikle daha fazla kilo sorunu olanalara ama
ben ilk defa 5li kilolardayım, insanlık için küçük benim için büyük bi olay

Son düzenleme:
bir selam verip çıkıyorum kızlar

telaşımızvar malum yarın kuzum okula başlıyoo

hayır dualarınızı eksik etmeyin

herkese mrb
fazla giremiyorum kızlar çok yoğunum bu aralar başımı kaşıycak vaktim yok desem abartmış olmam yani menülerimide yazamıyorum(
ama geçici bi yoğunluk bu haftadan sonra işim bitiyo düzenli olarak menülerimi yazarım artık.
bu arada mattikacım kutluyorum seni 5 li rakamları görmüşsün bence çok büyük bi başarı 71 kilodan bu kiloya inebilmek olağanüstü bi başarı hafife alma yani:)) tebrikler tekrar
umarım 55 ide en kısa sürede görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…