Evet bencede. Sırt çantasını taktım. Spor ayakkabımı, eşorfmanı giydim başladım rahat rahat yürümeye. İşe gelincede değiştirdim kıyafetimi =)
ay ne güzel yaaa, bak kesinn gider bu hafta bu şekilde devam edersenn, 2 saat müthiş bişey benceeee
günaydın arkadaşlar,
dün çook işim var demiştim ya kışlıkları kaldırmak dışında heepsini hallettim ay ev tertemiz içim çook rahat... ama canım çıktı 4halı yıkadım, 6kocaman pencere sildim, tüm odaları alt üst edip süpürüp sildim, yatakodasında gardropumun tozunu aldım üstü çok tozlanmıştı yine. balkonlar ve balkon duvarları da geçti elimden. sabah bir kalktım ama elim ayağım şişmiş ölü gibiyim.
valla bu kadar iş güç le kesin kilo verirdim ammaaa...
eşim sağolsun ben iş yaparken işi vardı evde değildi ama arada bir yokluyor naptın diye soruyordu. ben çook iş yaptım diye beni ödüllendirmek için pide ve baklava almış eve gelirken
ay ne güzel dimi :çok üzgünüm:
temizlik yaparken tüm haftasonum bunla geçti diye üzülüyordum ama spor sayılır az zayıflarım diye teselli ediyordum kendimi...
çok sinirlerim bozuk olacak iş miydi ya zaten gram gram veriyorum iyice zorlaştı kilo vermek... üf ya hazirana kadar vermek istiyordum fazlalıkları ama sanırım olmayacak:çok üzgünüm:
dün pide ve baklava dışında;
sabah: bir porsiyon yoğurtlu karışık sebze
öğlen: sebzeyi biraz çok yapmıştım kalan sebzeyide yoğurtlayıp yedim.
akşamda biliyorsunuz işte pideyle 2dilim baklava:kedi:
bu gün cezalıyım.
kahvaltıda 1,5bardak yağsız süt ve iki kayısı yedim.
şimdi ara öğün yaptım 1 kayısı ile..
öğlen nohut pilav ve cacık varmış, pilav pirinçse çok az, bulgursa az alacağım.
akşamda bool bol yeşil çay zencefil çayı, limonlu maydonozlu çay ve en fazla yesem yesem yoğurtlu sebze...
vayyyy anam naaptınn, evi paklamışın güzellim, ellerine sağlık missss gibi omuştur, temüüüz garularr sizi, benim 5 dakka içinde aynı haline gerid önüyo vallaa, evdeufak bi bıcırık oluncaaa ev savaş alanı gibi mübarekkk
sıkma canınıda kaçamak için olur arada 2 gün dengede tutarsan kendini, kilo yapmaz merak etme
merhaba kızlar,
dün gezmelerdeydim sabah
1 bisküvi
öğle
kumpir :sinifsinif:
akşamda
ızagara tavuk yedim
spor yapamadım temizlikte yapmadım hafta sonu zaten hala baş dönmelerim gitmedi şuanda çok yorgunum işlerimi toparlıyorum
işyerimizde net yoktu yeni geldi bende hemen burayı açtım yazdım
hoşçakalın zor ama keyifli pazartesiler
1 bisküvi le sabah kahvaltısımı yaptınn, vıışş aneyyy, yaw ben kahvaltıy asla geçiştiremem
öğlen kumpir mi bayılırımmmm
neyse akşam ızgara tavuk hüpletmişinnn fazla kaçamak yok
:)
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda iş bulur eşin.
ben 6 aylık hamileydim eşimin işyeri el değiştirince işini bırakmıştı.gerçi işi hazırdı 1 hafta evde kaldı yeni işyeri için evraklarını hazırlamıştı ama çok zor gelmişti.seni çok iyi anlıyorum.
canım yaradanın 10 kapısı varmış. 9 unu kapatırsa mutlaka birini açık bırakırmış.inşallah tez zamanda eşin ve eğer istiyorsan sende hayırlı birer işe girersiniz inşallah.:Saruboceq:
inaşllah canım yaaa inşallahhhh, yarın bir iş görüşmem var hayırlısı artıkk, bir an önce 2 mizde bulsakta rahatlasakk
canım sanada kolay geldin ben daha hiç bir şeyi halledemedim. kışlıkları yıkadım ama tiftik almam bitmedi. 3 makinam var ama şarj olmalarını beklemek çok uzun sürüyor.
hadi hayırlısı canım bizede haber ver gelişmeleri izleyelim seni.
ah bu kocalar kaş yapalım derken göz çıkarmıyorlarmı deli oluyorum. benim eşimde senin eşine çok benziyor anlattıklarına göre.
lmaz:
canım zaten 1 saat yürüyorum ip için 15 dk ayırsam yeter herhalde valla bende mebur evde atlıcam zaten 15 dk cık akşam üstü işten gelince atlasam alt kattakini çok rahatsız etmem herhaldee yada üst katım teras çıkıp orda atlarım zaten ses olsada tek benim evden duyulurr stepper faydalımı bende almayı düşündümm ondan bir araama vazgeçtim ne kadara aldın faydasını gördünmü???
valla canım ben allaı 2 sene oluyor ama kaç defa bindin dersen 10 u geçmez herhalde, eski ev sahibimm ben yaparken gürültüsündne yukarı çıkmıştı , bende yapamadım, ama başladım 2 gündür yapıyorum, anladım hareket etmedne gitmeyecek kilolar
ben 2. el aldım bi spor malzemleri satan siteden 38 e almıştım
kızlar bana diyetisyen ip atlayamasanda olduğub yerde sıpla demişti bende banyoya gidip parmak uçlarımda sıplıyorum 100 kere hergün çok zevkli oluyor :)delikafadulden
evet çok doğru bu kocalar kaş yapalım diye göz çıkarıyorlar. o kadar da mutlu getirmişti. aşkım çok iş yaptın yardım edemedim ama bak pide getirdim sana demez mi... tüm diyetimin o kadar spor olur diye yaptığım temizliğin katili pide ve baklava karşısında diyebildiğim tek şey... teşekkür ederim aşkım çok düşüncelisin kesene bereket!
hafta sonu maalesef vücüduma artı olarak geçti. bakalım artık hafta içi dört gün pzt-slı-çarş-perş ne verebilirsem onla çıkıcam karşınıza...belkide hiç veremeyerek. valla bu hafta kilo almim de verirsem yarım saat göbek atacam...:dance: :dance: :dance:
verirsin veririsin hemen moralini bzoma lütfen
azimli garularız elimzidne bişey kurtulmaz bizim
bende güzel bir kahvaltı yaptım bu sabah, standart kahvaltıma ek olarak taze sarımsakta ekledimm, eşim bana bakıyo sabah sabah sarımsak ne alka der gibi, ama valla çok güzel gitti, domates salatalık peynir eşliğindee
arada kayısı ve cevizimi yedim
öğle içinde ufak azmanımın uyanmasını bekliyorum, çorba içicem ve salata yicemm
sonra eşimle kızımı alıp sahilde yürüyüşe gidicez, arada kızı parkda oynatırız dinlenirizz, akşamda sebzeli tavuk köfte yicem, birde semizotu