canım haklı olmasına elbet haklısın.benim nişanıma gelirken hiç bişey getirmediler hiç bişey takmadılar.insan heves eder yahu.sağolsun eşim herşeyi gönlümce yaptı.ona rağmen bizde adettir nişanda hepsine ayrı ayrı bohça yaptık verdik.ben 10 ay nişanlı kaldım 2 bayram geçti 1 mendil bile yollamadılar. olsun dedik annem yine hepsine ayrı ayrı bohça yaptı düğünde.ben kendim verdim hepsine.
keşke sende kendin verseydin.olan olmuş tatlım üzülme anlamıştım kaç gündür halinden.sen büyüklüğünü yapmışsın. anlıcaktır kıymetini sen yuvanda huzura bak ve kimsenin bozmasına izin verme. eşinde ayıp etmiş lakin annesi işte bazen böyle oluyor.sakinleştiği bir zamanda olay soğuyunca haklı olduğunu anlatırsın. bohçayı vermicekse sana geri verebilirdi yada küs olduğu için senin vermeni isteyebilirdi. bunu anlatırsın canım.
rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin.:Saruboceq:
günaydın sılagülcüğüm benim kaynanam akıl yoksunu olduğu için anlamıyor dün haklı olduğumu bile bile gittim özür diledim olay bitti arkadaşlar konu anlaşıldı ben bundan sonra çok uzağım onlara bana benim eime getirmişsin sen karışamazsın dedi demekki bunca söledikleri laf söz yalandı inanmıyorum kızımızsın ailemizsin lafına eşimde anasından özür diledim diye geliyor yapışıyor barıştık diyor barışmak için bişey yapmadı oysa çok kırgınım herkeze bundan sonra işime bakarım umrumda değiller:sm_confused: