- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
selam bacular nasılsınız.?
beni sorman durum vahim yarın anlatırım uzun uzun.
kilo bildirimini unutmayalım lütfen.
şimdiden yazayım sabah benden önce gelen olur belki.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız , prenses arkadaşımız ve ozgey arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza , NES84 arkadaşımıza (hayırlısıyla gönlündeki ikiz bebeği) tgull arkadaşımızın eşinin işlerini hayırlısıyla sonuçlandırıp ona ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:
amin canım.son iki ayda evet 3. bebeğimiz. ama grup olarak hatırladığım 6 .hamilelik.ama 8 .bebiş çünkü bir bacumuzun ikizi oldu.sorma bacum ya 6.hissim kuvvetlimi ne hep içimde senin hamile olduğun hissi vardı hatta bir ara sormuştum sana.
canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:
canım seninde evlenince rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:
canım üzerine regli oldun galiba.regliye yakın olduysa kız olur derler hayırlısı.:Saruboceq:hayırlısıyla doğsun bekleriz kilolarından kurtulmak için.
canım duraklama dönemi olabilir sıkma canını . zencefilli tarif yazayım iyi gelir .şimdi hemen cevapları yazıp yatıcam yarın yazarım anlaştıkmı.yerimseniben.
canım inşallah eşinin işleri yoluna girer tez zamanda hallolurda rabbim sanada tattırır bu güzel duyguyu inşallah.:Saruboceq:
keşke gelebilsek ne iyi olurdu.
bu arda bende 22 kilo aldım hamileliğimde oğlum 3.640 gr doğdu.ama ben yemek yiyemedim 6 ay kustum.yediğimde çikolata kek şeftali idi.çok zor geçirdim .
günaydın sılagül herkeze hayırlı cumalar bütün duaların içinn AMMMİNNN diyorum teşekkürler iyi niyetlerin için bu arada tarifini bekliyorumsempatiksalakcinni