Günaydınlaaar,
Sabah sabah deli gibi kalktım.Rüyamda eşimin çalıştığı şirkette bir de Çinli kadın çalışıyormuş, eşim de bir gün gelip bana "ben çinliye aşık oldum" diyormuş.Allahım ne kabus ama.Şirkete gidiyorum sözde Çinli'nin saçını yolmayaKadın sadece çince konuşuyor ben ona Türkçe bağırıyorum falan.Eşim geliyor "benim çinlime bağıramazın" diyor, kadını bırakıyorum bu sefer eşime ingilizce bağırıyorum.Kadının adı da "tutu"ymuş, ne alakaysa. "Tutuuuu Allah belanı versin tutuuuu" derken uyandım
Biraz ayılayım eşimi arayıp paralayacağım, tutu kimmiş bir sorayım bakayım
Bazen burada bir derdim var köşesini okuyorum, aldatma hikayeleri demek bilinçaltına girmiş.
Aaa dün tabii çinli,japon hatunların dikiş videolarını izledim, belki de ordan girdi aklıma, neyse gene de sinir bozucuydu.
Tek artısı zımba gibi uyanmak oldu, hiç mahmurluk yok üstümde, saçlarım bile diken diken uyandım sinirden, bomba gibiyim
Kahvaltım; bir bardak süt.
Bu arada yarım kilo vermiştim dün, bugün 200 gram vermiş olduğumu gördüm.Sanırım cumartesi regl bıdıbıdısının şişkinliği.100 gram 200 gram vermiş olayım da gene şükür diyeceğim, yeter ki almayayım.
Birazdan banka dersine gideceğim, sonra akşam dersi var.Eve de gene 10da geleceğiz.Şu salı-perşembe gecelerine çözüm bulamıyorum valla.Evden en son 4te çıkıyorum, o saatte bir şeyler yesem bile akşam 10da kulaklarım açlıktan düşmüş oluyor, eve gelip hiç süt içeyim, yoğurt yiyeyim olmuyor valla.O açlıkla saldırıyorum.Yanıma bir şey de götüremiyorum, zaten tenefüs falan da yapmıyoruz, hangi arada çıkarıp yiyeyim.O yüzden bu 2 gece beni deli ediyor üleen.
@Yakar bacım dikiş için yazdıklarına teşekkür ederim.Kalıplı falan değilde, benim izlediklerim genelde kumaşı katlıyorlar üstüne eski bir elbise koyuyorlar, kenarlarından kesip, kenarlarını dikiyorlar sonra, kenara köşeye bir lastik dikiyorlar ya da kemerle kombinleyip al sana elbise,O tarz şeylerdi.Onlar da zannederim ki uyduruk olurlar, onun için dikiş makinasıydı bilmemneydi masrafa gerek yok, biraz daha beklesin bu hevesim bakalım.
Neyse ben derse hazırlanıp çıkayım.
Herkese hafif bir gün diliyoruuum.![]()
o tarz dikişleri bende izledim eski tşörtlerden neler yapıyorlar takmıştık bir ara