- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlaar,
Sabah koşkoşundan sonra nihayet eve gelebildim, şimdi sırada akşam dersi var.Bu gece ilk büyük irade sınavımı vereceğim
Malum eve 9buçuk gibi geleceğiz ve ben o saatte yoğurt& et ikilisi yerine acep başka şeylere saldıracak mıyım? Az sonraaa...
Bu arada eşim ben geçenlerde dersteyken büyük bir marketten 45 tane hamburger köftesi almış
(Sanki restoran işletiyormuşuz gibi
) Onlar da böyle o kadar ince ki kalınlığı 2 cm gibi
Benim de işime geldi akşamları ızgaraya yağsız, tuzsuz 2 parça atıyorum yanına da yoğurt derken dukanımsı menü oluyor bana.Eşim de hamburger ekmeklerine, mayoneze, ketçapa bulayıp yiyor.Sonra da tartıya binip "ben gene kilo almışım"diyor.El insaf yani, ne olacaktı başka? 
Yazlık bir şeylere bakıyorum bu arada.Ayakkabım bile kalmamış doğru düzgün.Şimdilerde şu cıvıl cıvıl rugan platformlar moda ya, içim gidiyor.Arkadaş platform 2-4 cm, topuk boyu 12-15 cm, ayar oldum.Nasıl giyeyim, nasıl yürüyeyim? Ayrıca boyum uzun, onu giydikten sonra ecinni gibi olup çıkacağım
Ya babaanne gibi topuğu küçük ya da insan ötesi varlıklara yapılmış 15cm topuk.
Ortasını bulmaya çalışacağım, hırs yaptım
Neyse..Yurttan haberler bu kadar
Bakalım sizler ne kaynatmışsınız, az geçmişi okuyayım.
Mutlu kalınız, hafif olunuz dileklerimle..
Sabah koşkoşundan sonra nihayet eve gelebildim, şimdi sırada akşam dersi var.Bu gece ilk büyük irade sınavımı vereceğim
Malum eve 9buçuk gibi geleceğiz ve ben o saatte yoğurt& et ikilisi yerine acep başka şeylere saldıracak mıyım? Az sonraaa...
Bu arada eşim ben geçenlerde dersteyken büyük bir marketten 45 tane hamburger köftesi almış
Yazlık bir şeylere bakıyorum bu arada.Ayakkabım bile kalmamış doğru düzgün.Şimdilerde şu cıvıl cıvıl rugan platformlar moda ya, içim gidiyor.Arkadaş platform 2-4 cm, topuk boyu 12-15 cm, ayar oldum.Nasıl giyeyim, nasıl yürüyeyim? Ayrıca boyum uzun, onu giydikten sonra ecinni gibi olup çıkacağım
Ortasını bulmaya çalışacağım, hırs yaptım
Neyse..Yurttan haberler bu kadar
Mutlu kalınız, hafif olunuz dileklerimle..