Selamlarr,
Eve geldim ve resmen açlıktan ve de yorgunluktan geberdim.
Sabah bir bardak süt içtim, öğleden sonra yemek yedim ki (2 hamburger köftesi, yoğurt) akşama saldırmayayım diye ve işe yaradı.Yalnız ben artık koca katili olacağım.Eşim benim dersimin bitmesini beklerken metroya (büyük yemek marketi) girmiş, 3 paket milföy hamuru, sucuk, sosis, kaşar ve de 6 kişilik tiramisu almışEve geldim, bol malzemeli milföy koydum fırına, kendime de kereviz rendeleyip yoğurtla yedim.Ama o fırından çıkan börek kokusu, şimdi yediği tiramisunun akışkanlığı beni deli etti üleyyn.
Resmen gözlerim doldu mutfakta "bak 19 mayısa kadar eve böyle şeyler sokma, sonra istersen çikolata şelalesi kurdur , ses etmem ama bir ay acı bana "dedimHayır zaten ben ona kızartma yapıyorum, mantı yapıyorum yani zaten canım çekiyor yediklerini, ama böyle uzuuun süredir yemediğim çok kokan şeyler elimi ayağımı titretiyor
Neyse özetle yemedim.Ona da söyledim "değil sen, brad pitt çıplak kaslı vücuduyla gelip milföyü verse gene yemem" dedim
Ama resmen her yerim şişti.
Neyse şimdi çay keyfi yapıp biraz dinleneceğim sonra da mekik çekeceğim.
Herkese iyi geceler./QUOTE]
Ama sen böyle 2 köfte yoğurt diyince ben vicdan azabından ölüyorum, yapma etme bacım, ye yahu, can boğazdan gelir, bende koca çikolata, yedim yemek üstüne. offff offf nerelere gidem ben. Brad pitt e de mi yemezsin. Ben sana muzlu pasta göndereyim bari, ona dayanamıyordun. Hatta muzlu pastayı brad ile göndereyim.![]()