![]()
İlahi güldürükçü se_zen
Biz zayıflayalım da çek bahane.
(Gene de ben kazanacağım için rahatım yani)
Ben öğle yemeği yemedim bacım bu arada.
Hazırlamaya üşendim valla, pcde de bir kaç oyun vardı bitirmek için hırs yaptım, bir kaç da öğrenci raporu yazacaktım derken baktım saat 5.30 olmuş.Biraz suya abanıp eşimi bekleyeceğim.Bu saatten sonra öğle yemeği olmaz, akşam yemeği niyetine yesem o da erken olur, yani 2 saat oyalanacağım.Hem leptin iyidir, az salgılansın, yağlar erisin
Valla ben diyorum zaten, emeğin çok üstümde.
Güzel akıl ettin bu işi bacım, yoksa bana kalsa 5-6 kilo bir şey vereceğim amaaan yavaş yavaş veririm diye 8 ay daha burada kalırdım.
İnşallah sayende bu iş bitecek 19 mayısa.
Bu arada senin iştah fazlacana mı açıldı acaba? Bana pek makul gelmedi.Bilmem hatırlar mısın, mattika da en son tatlıya, tuzluya, ne varsa saldırmış 1 haftada 4 kilo almıştı ve hamile olduğunu öğrenmiştiÖyle bir ihtimal olabilir mi bacım acaba? Çünkü çok sık ve de fazla yiyorsun gibime geldi bana :18:
Hayır can boğazdan, çek se_zen'in cebinden gelir o ayrı da ben alışkın değilim senin bu kadar tırtıklamalarına, saat başı yemene.
Çek bu kadar garanti olursa, eğlencesi kalmaz ki
Acuk boğazları tutalım, totoları oynatalım derim ben.![]()
Aman yok be geçen hafta regliydim ben daha. Benim iştahım niye açıldı biliyorum ben. Çok protein alıyordum onu azalttım bu hafta o yüzden. Ben tavuk işine geri döneyim bari yoksa olmayacak bu iş.