- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
aynen arkadaşım bende öleeeeeeeeee yedimmi çatlayana kadar yemedimmiiiiiiiiii bakama bile yemeğe
ama çözümün bu olmadığını ve bunun olumsuz anlamda daha çok etkisinde kaldığımı gördüm ben
şunu diyorum kendime sanki bu çikolata yemediğim bişeymiii yoooo değil ee diyorum bunun yerine yerim 5 salatalık diyorum ne gerek varr bide hepp şimdi şu ufacık çikolata için 2 saat koşsam kalorisinii yakamam misaliii aptalmıyım ben ye diyorum
bu arada benim rakip bana sen kazandın zatenn diye mesaj atıp atıp duruyorr ne yalan hemen bende bi geveşeme oluyor tamadır bu iş diyee
a dedim geçenn ilk iddamöızdada son 1 haftada serdim rejimi hatunn atakla geçti beni yani anlıycağınız bu yine bana son haftanın ounu olabilir bu arad son haftamm ne rajimi yapsam bilemedim yaaa et demeyin banaa ııyyyyyyyyy diyom
elma diyeti yada sırf yumurta yoğurtmu yesem r
Valla sen gene kış tut işini, yaz çıkarsa sevinirsin bacım
Se_zen de bana yedim, yedim yazıyor ama gece 11 de maşallah spor yapıyormuş
Ben kafamda en kötü, o çoook kilo vermiş gibi düşünüp, hırslanıp devam ediyorum.
Hem diyelim ki iddayı kaybettik, ama extradan vermiş olacağımız yarım kilo bile bizim yanımıza kar kalacaktır.
Ben böyle düşünüp devam ediyorum yoluma, varsın kaybedeyim ama çaba gösterip 3-5 gram atayım, ona da şükür diyeceğim.
Elma diyetinde 2 kez başarısız oldum bacım ben ya.Beni 5 günde 5 diyetinden bileee çok zorladı, bana akıl karı gelmedi.Ne bileyim ben elma yedikçe, elma içimi yıkadı resmen, akşamına elim ayağım titredi yemeğe saldım kendimi, ama sende inşallah yaparsan güzel sonuçlar çıkar.
Havalar da ısındı, yumurta artık isilik yapar ya
Sağlıksız olacak ama sebze yoğurt nasıl olur senin için?
Ben mesela havuç kadar tok tutan bir şey yemedim, akşam için yağsız tavaya havuç rendeleyip kızartıp hafif, üstünü yoğurtlayacaktım.Akşamları böyle yoğurtlu ıspanak, kereviz, havuç, semizotu falan yesen, sabah öğleni de dengeli hafif gene sebze ağırlıklı geçirsen nasıl olur acaba?
Ben bu ara öyle yapıyorum, mekik ve diğer egzersizlerle acayip incelme oldu, biraz da kilo verdim.
Açım gene ama ne bileyim yediğim, içtiğimden memnunum.Öyle haşlanmış tuzsuz yağsız patates gibi şeyler yemiyorum
Yerken,içerken keyifleniyorum yani.