- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlaaar,
Çok yorgun ve halsizim bacılar ya.Bu ara eşimin telefonundan bir oyuna sardık.Gece 12de yatağa girip, ikiye kadar level level geçeceğiz diye oyun oynuyoruz.Sonra uyuması falan 3 oluyor, sabah da 7de kalkınca zombi gibi oluyorum.Belki de sebze sularına ara verdim ondan da böyle pörsük gibi emekli oldum.Kolumu kıpırdatasım yok, belki de mevsim geçişi, belki de az yemek belki de hepsi bilemiyorum
Biraz önce de eşim aradı, Antalya'ya taşınalım, devletten teşvik alalım, ekelim biçelim satalım oh stres sıkıntı yok, kendi işimizi yapalım diyor.Bunu diyen adam da maydonozla dereotunu birbirinden ayıramaz o kadar botanik konusunda bilinçli.Ben de 2 sene önce taze fasülye diye bakla alıp onu pişirmişliğim ve Allah Allah fasülyenin gdo'sunu değiştirmişler diye yiyememişliğim var.Yani ikimizde bu konuda Allah tarafından çok bilgiyle donanımlıyız
Aslında her yaz Kemer tarafına gidiyoruz, evler falan da ucuz.Ot böceğe kalkışamam ama belki orada deniz, güneş, kum daha az kalabalık, daha az stresli bir hayat güzel olabilirdi.Ev alması bile ya da çocuk yetiştirmesi bile daha kolay olabilirdi. Neyse sabah sabah bu hayalle uğraşamayacağım 
@Se-zen bacı, sporuna bayıldım.
Benim dün yediklerim;
sabah yok
öğlen: yok
akşam mercimek yemeği&yoğurt& 2 kaşık fırı sütlaç
su; 1 litre
spor; çok az hareket.
Şimdi de 2 yumurta haşladım kendime, belki protein gaza getirir, üzerimdeki yorgunluğu alır diye.Biraz dukanımsı protein tarzı gideceğim ama et olayına girmeden.Et yedim mi benim midem açlıktan deliniyor ve yedikçe yiyorum.Biraz yumurta, yoğurt eşliğinde son 10 günü kapatmayı planlıyorum tabii sporla birlikte.
@Yakar bacım, asıl Uğur Dündarcı olan senmişsin bacım
Göre göre onca denetimden sonra insanın içi almaz tabii, en güzelini ekmeğini kendin yaparak yapmışsın, keşke bende becerebilsem bu işleri.Aslında salçasını, reçellerini, turşusunu,ketçap ve mayonezini,ekmeğini, yoğurt ve peynirini bile yapan bacılar var ya işte onarı çok kıskanıyorum, keşke yiyebileceğimiz şeylerin %50sini bile kendimiz yapabilsek, hem katkısız hem de çok sağlıklı olurdu.
Neyse bacılar herkese güzel bir gün olur inşallah.
Hepimizin kandili mübarek olsun, tüm dileklerimiz inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda gerçekleşir.
Çok yorgun ve halsizim bacılar ya.Bu ara eşimin telefonundan bir oyuna sardık.Gece 12de yatağa girip, ikiye kadar level level geçeceğiz diye oyun oynuyoruz.Sonra uyuması falan 3 oluyor, sabah da 7de kalkınca zombi gibi oluyorum.Belki de sebze sularına ara verdim ondan da böyle pörsük gibi emekli oldum.Kolumu kıpırdatasım yok, belki de mevsim geçişi, belki de az yemek belki de hepsi bilemiyorum
Biraz önce de eşim aradı, Antalya'ya taşınalım, devletten teşvik alalım, ekelim biçelim satalım oh stres sıkıntı yok, kendi işimizi yapalım diyor.Bunu diyen adam da maydonozla dereotunu birbirinden ayıramaz o kadar botanik konusunda bilinçli.Ben de 2 sene önce taze fasülye diye bakla alıp onu pişirmişliğim ve Allah Allah fasülyenin gdo'sunu değiştirmişler diye yiyememişliğim var.Yani ikimizde bu konuda Allah tarafından çok bilgiyle donanımlıyız
@Se-zen bacı, sporuna bayıldım.
Benim dün yediklerim;
sabah yok
öğlen: yok
akşam mercimek yemeği&yoğurt& 2 kaşık fırı sütlaç
su; 1 litre
spor; çok az hareket.
Şimdi de 2 yumurta haşladım kendime, belki protein gaza getirir, üzerimdeki yorgunluğu alır diye.Biraz dukanımsı protein tarzı gideceğim ama et olayına girmeden.Et yedim mi benim midem açlıktan deliniyor ve yedikçe yiyorum.Biraz yumurta, yoğurt eşliğinde son 10 günü kapatmayı planlıyorum tabii sporla birlikte.
@Yakar bacım, asıl Uğur Dündarcı olan senmişsin bacım
Neyse bacılar herkese güzel bir gün olur inşallah.
Hepimizin kandili mübarek olsun, tüm dileklerimiz inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda gerçekleşir.