Günaydınlaar,
Kızlar sabah sabah çok üzüldüm ya, kendime de kızdım.Bizim kargacık hava alsın diye balkon camını açık tutuyordum,(pencere yüksekte, uçamaz o kadar )sabah 6dan beri balkondan sesler geliyordu, ben de bizim karga gene sabahın köründe itişip, tepişip, oyun oynuyor, uyutmuyor diye yatakta hep söylenip durdum.Uyudum, kalktım, uyudum gene uyandım derken en son "ehh yeter" diye balkona bir baktım ki, kocaman bir karga kanatlarını açmış pike konumunda bizim yavruya saldırmaya hazırlanıyor.Meğer camdan girmiş, bunu ya alıp kaçıp yiyecek ya da zarar verip gidecekmiş.

Kargayı bir kovalayışım var anlatamam.Bizim kargada görünen bir sıkıntı yok.Ama kendime çok kızdım.O hayvan orada 2 saat debelendi, ordan oraya kaçtı ama ben yaramazlık yapıyor diye düşünüp uyumaya devam ettim.

Ölseydi kendimi hiç affedemezdim sanırım, Allahım çok şükür dedim ama sinirlerim de çok bozuldu.Bir kargaya bile sahip çıkamıyorum, çocuğum olsa demek ohooo...
Elim ayağım titreyerek hemen hayvana su, sütlü ekmek falan koydum, kendime de yumurta kaynattım, ağzıma bir şey sokup hemen sigara yaktım.Aklım yerinden uçtuğu için tartılmayı bırak, günü saati bile unuttum
S_A, beni aynı yazarsın, ya da karga kovalarken tartılmayı unutmuş yemiş , bildirim yapmadı yazarsın bacım

Bu arada dün itibariyle kilom da zaten aynıydı, veremiyorum artık, yalan yok yani ama sen bilirsin.
Neyse bacılar hepimize stressiz ve güzel bir gün olur inşallah.
Kilo veren, koyuyan herkese şimdiden tebrikler.
Veremeyenler de umarım haftaya misliyle güzel sonuçlar alırlar.