yaaaa bu gruptaki herkes birbirinden tatlı,şeker,komik,içten,eğlenceli daha ne diyim bilmiyorum
bu grup baştada wınston bacım olmak üzere bende bağımlılık yaptı sizi takip ediyorum sürekli valla bende istanbulda olsaydım yine yırtık do..dan çıkar gibi gelirdim sizin buluşacağınız yere üzerimde gizli fanınız da burda yazılı tshırtumle :))))
insan en yakın dostuna bile güvenemezken sizlerin burdaki dayanışmasına hasetleniyorum wınston bacımın deyişiyle :))))))
neyse ben yine buraya takıldım,gaza geldim kalkimde yürüyüşümü yapim :)
haaaa bu arada sezen sana bir isim önereyim benim ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti
MİRA BADE :)
güzel ve mutlu günler :)
yakın olsan da sen de gelsen bacım, kapımız herkeeese açık

Ben bu buluşmayla ilgili rüya görmüştüm, 50 kişi buluşmuştuk, o hesap sayı artarsa hiç şaşırmam

kızlar aklıma ne geldi ya, hani buraları üye olmayanlar da okuyabiliyor ya, istermisiniz sapık, manyak bir ton adam da bizim buluşacağımız yere gelsin bizi burdan takip edip. (soruya bak, kim ister bunu

)
Mira bade güzelmiş, bade isminde kızı olan bir arkadaşım var, sürekli badem diye face'e foto ekliyor, ben de 3 ay harbi harbi çocuğuna çerez ismi koymuş diye gülmüştüm, meğer Bade'm miş, e be müslüman kesme ile ayırsana onu, sen çocuğuna badem diye yazarsan ben de ona yer fıstığı derim

Mira da güzel ama bana Miralay'ı hatırlattı
Bir de şey var ya ismi çocuğun zottirilok mesela, soruyorsun ne anlamda diye, anne başlıyor yeryüzüyle gökyüzünün birleştiği ufuk noktasında açan mis gibi gül kokusunun insanlara verdiği misk kokusu falan..

Len resmen totondan uyduruyorsun işte

İnternette malın biri yazmış sen de inanmışsın

halbuki az araştırsan onun eşek kuyruğu olduğunu göreceksin.
Benim de ismimin anlamı mesela yeryüzüne düşen ilk yağmur damlasıymış, pehh.Gerçi benim isim biraz sulak bir isim belki doğru olabilir ama bunca edebiyata da gerek yok işte be kardeşler
@Sa, bacım bence dukanın atağından daha fazla kilo verdiren şey yok.Ha diyete yeni başlasan çok da, vücut alışmışken bence seni 5 günlük atak paklar, spora ve suya da abanırsan bence 5 kilo verirsin.Ama oraya gittiğinde de dukan'ı devam ettirmen lazım yoksa her diyetin sabotesi tamam zarar ama dukanla 2 kilo verip bırakınca 4 kilo olarak geri geliyor. Bir de etsel şeyleri mümkün olduğunca öğle yemek (hazmı zor) akşamı daha hafif geçirmek işleri daha da hızlandırabilir.Umarım isediğin miktarda kilo verebilirsin.
Neyse bacılar, ben sabahtan beri yaydım oturdum, şu saç boyası ve mekik operasyonuna girişeyim artık.
Herkese güzel bri pazartesi diliyorum şimdiden.