Günaydın zarif ve hoş hatunlaaar
Günaydın tamaıdr 9 haziran olsun bend erajime başlıyım artıkk buluşcaz tekra bozulcakk diye hala yemeğe devam eiyorum yarın başlarımm başlamma lazım aldım kgların yarısınıı
Bacım buluşup yesek bile hadi o günü komple b.klarız yediklerimizle pazar günüevde herkes +2 kiloyu görüp tırmalamaya başlar ve hemen önlemini almaya bakarız.Ama cumartesi sadece kahvaltıya davetliyiz diye bir hafta öncesinden salıverirsek, pazar günü +5 kiloyu görürüz, bu sefer 10 gün tırmalarız onu vermek için ve 3 ileri 2 geri devam etmiş oluruz yola, bu bize yakışmaz.
Sen koyverecek ya da bir şeyleri bahane edecek bir malkoçoğlu değilsin zaten, sadece bence iş yerindeki stres, sıkıntı seni olumsuz etkiledi ve bu belirsizlik, can sıkıntısı senin motivasyonunu düşürdü diye düşünüyorum.Senin de dediğin gibi bir an önce toparlanırsan daha iyi olur.Hem bu aralar menü de yazmıyorsun, yaz ki oradaki çubuk krakerleri kınayalım, sen de biraz motive olursun belki
Günaydınlaaar, bu ara yoğunsun galiba bacım.Menülerini pek göremiyoruz.
Yaz da dost düşman görsün neler yiyorsun, neler yapıyorsun
Günaydın kızlar,
Dün akşam ejjenin mesajını ve winstonun bağırışını duyduktan sonra size cevap yazarak vakit kaybetmeyeyim, hemen elimin altında ne var ne yoksa yiyeyim diye cevap yazmayıp yemek yedim.
9 HAZİRAN BENİM İÇİNDE UYGUNDUR. TABİİ SON KEZ. KİMSE GELMESE BİLE BEN Bİ BAŞIMA GİDİP ORADA KAHVALTI EDİCEM.
Akşamki saçmalamalarım bu sabahta devam etti. Kahvaltı da bir yemişim kafamı kaldırdım kocişim bana bakıyor. Ne var ya ne bakıyon dedim. Kocacım da "öyle bir iştahlı yiyorsun ki bunları da yersin diye bekliyorum korkumdan yiyemedim, ama abartma bak senin kızlara söyliycem seni" diyor. Bu günde böyle geçer benim. Yarın tekrar dönerim aç günlerime.
Valla ben gelirsin, günah çıkarırsın dedim ama desene ona bile fırsat kalmamış

Ye bacım ye, afiyet olsun.
Ben de arada kaçamak yaptığımda yanaklarım al al oluyor, eşim geçen eve geldiğinde "sen makyaj mı yaptın?" demişti ki evdeydim , tüm gün temizlik yapmışım ne makyajı

Ama yediğim için yanaklarım bile ateş parçası olmuş, gözlerime fer gelmişti

Şimdi sarı suratla gezmeye devam ne de olsa 10 gün kaldı

Ha bu arada sana kötü bir haberim var; eğer 4 kilo vereceksen onu 6-7 yap.Bir kilosu tamam kıyafet ama diğer 2 kilosu ne dersen? Tataaaaam= regl

İlaçlarımı saydım tam 9 haziran cumartesi saat 11de regl oluyorum, senle ben bu konuda kanka olduğumuz için büyük ihtimalle sen de o gün regl olmuş olacaksın ve bu demek ki +2 kiloya yakın şişkinlik

o yüzden hedeflerimizi biraz geriye çekmemiz, extradan fazla kilo vermemiz lazım çeki kazanmak için
günaydın kızlar ben acaip şiştim ya patlıcam he nerdeyse şu reglim gelseydi bi....
istanbul buluşması bi hafta daha ertelenmiş valla bende sevindim netten takip edemicektim sizi bu hafta olsaydı malum sınavdan dolayı...
Online video konferansı mı açsak ne

No panik, elimde fotoğraf makinesiyle herkesi erol atar kıvamında çekeceğim, boy boy foto ekleriz sürüsüylen

İnşallah bir gün grupça herkes ile de buluşmak mümkün olur.
günaydın kızlar,
9 haziran olması iyi olmuş ne yalan söliyim bu haziran ayı benim için çok yoğun olcak malum gelin çıkartcaz ve düğün var bende diyeti saldım iice yarından itibaren kendime çeki düzen veriyorum yapmam gerekli sanırım ben hafta sonları pek biyere çıkmıyorum çünkü oğlumu bırakıp gitmek vicdan azabı gibi geliyor ama söz verdim size o yüzden oğluşumu bir kaç saatliğinide olsa bırakıp gelicem belki minnoşumuda getiririm onsuz bir hiçim ya ben nie böleyim onu biyere bırakmak söz konusu olunca hafta sonu içim parçalanıyor offfffffffff
Günaydın bacım, senin için zor olmazsa istersen oğlunu da getir, se_zen de belki kızını getirmek ister.Ben de çocuk olmayınca hiç planını, programını bile düşünmedim, doğru bırakacak yeriniz olmayabilir, eşler çalışabilir ve ya bakamaz ya da bir haftasonunuz var onda da 2 saat bile olsa evladınızdan ayrı kalmak sizin için sıkıntı olabilir.O yüzden minnoşlar da gelebilir tabii, hem açık hava sanırım gideceğimiz yer, öyle sigara dumanına ya da başka şeye maruz kalmazlar, bebek arabasında ya da çocuk sandalyesinde bizimle otururlar hem daha da eğlenceli olabilir.Tabii siz bilirsiniz.
sorma canımya ağaç mağaç yeşillik güzelde bu aralar yeni bi derdimiz var KENE deli oluyorum artıkya gittiğimiz yerlerde bi sürü vaka var hatta dün gittiğimiz yerin sahibinin oğlu şuan hastanede yatıyomuş sürekli oramızı buramızı kontrol ediyoruz tedirgin olduk anlıycan o yüzden bu aralar pek zevkli gelmiyo malesef

((
Bu kötüymüş bacım ya, bir ara çok modaydı ya bu rahatsızlık, o zaman değil çayır çimene çıkmak, evde bile bir yerim kaşınsa kene ısırdı diyordum.Allah korusun ölenler çoktu şimdi tedavisi kesin olarak hemen yapılıyormu bilmiyorum ama yazın günü de çorapları pantolona sokmak, uzun kollu giyinmek, bot, postalla ayakları muhafaza etmek ne kadar mümkün olur ki?
Kendine dikkat et bacım, kolaylıklar dilerim.
Hepimize güzel ve hafif bir gün diliyorumm