- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Bu arada kızlar fikirleri alayım
saçlarımı ne renk boyayım? Ben koyu kızıl düşündüm çok seviyorum bu rengi 1 yıl öncesine kadar kızıldı sonra kendi rengime koyu kahveye döndümm
ne yakışır sizceee??
gözlerim yeşil saçlarım koyu kahve kaşlar kirpiklerde öyle yani valla koyu kahve
açık renk hiç yapmadım daha önce kaşlar başka diye kötü durur![]()
Sporuna maşallah başkan, hadi bakalım neredeyse bir ay var, eminim güzel güzel sonuçlar alacaksın.
İstersen gözlerini falan kapatıp ayrı renklerle fotolarını koy biz görerek daha iyi yorum yapabiliriz.
Kızıl yeşil gözlülerde şahane oluyor tabii neden olmasın?
Kızılın sadece sakat noktası (bana göre) tonuna bağlı yaş katıyor bu bir.Yani koyuya çalan , patlıcan moru giib kızıllar anne/teyze saçı oluyor genelde insanı fazla yaşlı gösteriyor oyüzden tonunu iyi ayarlaman lazım.İkinci sinir tarafı da çabuk akması, havlu , yastık, yorgan hep kızıl rengine bulanması
Umarım içine sinen bir renk bulursun, farklı da deneyebilirsin sonuçta sen gençsin
Amma uzattım ha; özetle güzel bir kızıl ya da dediğim gibi karamel olabilir.Ha açık tenliysen simsiyah saç ve renkli gözler beyaz tende şahane duruyor vesselam o da olabilir.Karar senin bacım