Ben de geçen sene gitmiştim bizim caddede olanına.Belki caddede ya hani pahalı diye bir şey bulamamıştım.gerçi kimse alışveriş yapmıyor, beleş dağıtlılan kokteyl ve numune ürünleri kovalıyordu

dün ben de tvde izledim , kadının biri sudan ucuz diyordu, demek su fiyatının kavramı herkese göre değişiyor

O yüzden bu yıl gitmeyeceğim, nasılsa bir şey alamam, eğlenceyse evimde eğlenirim tek başıma diyorum
Bacım bana göre hiç gerek yok ama plates muhabbetine zayflatmıyor ama deli gibi inceltiyor diyorlar.
Düzenli yapmaya başlasan, acep istediğin ince kıvama gelir mi?
Bir de genetik mi acep? Benim de kuzenim benim kadar boylu, 38 beden giyer ama basen kısmı, bacaklarının kalınlığı asla değişmez.Yüzdü, plates yaptı, koştu, diyetler yaptı, şimdi kaşık kadar suratı ama hala bacakları aynı kalınlıkta, yani kemik yapısıyla alakalı ve bence değişmeyecek asla ama ısrarla hala kalın bacaklarına çözüm arar, durur.
Hani belki senin de öyle kemik yapısıyla alakalıdır, boşa kendini paralıyorsundur diye düşündüm.Ama eski yıllarda inceydi bacaklarım diyorsan, onu bilemem.
Bir de sen diyetten ziyade egzersize yönel bence.34 beden giyiyorsun, şimdi bacaklarımı incelticem diye diyet yaparsan sıfır bedene kadar yolu olacak bunun.Bence bacağa endeksli bir şey bulup, diyet faslını da sadece dikkatli yemek olarak değiştir yeter bence.