Tünaydın hatta utanmasam iyi akşamlar diyeceğim,

Yaklaşık 4 gündür 1 saat zor uyuyordum geceleri.Dün de sabah karşı 4te yattım, dedim kesin 6da dikilirim ayağa ve bingo 12 de eşim aradı uyandırmaya kapatım uyudum ve 2buçukta kalktım

10 saat kadar mışıl mışıl uyumuşum ve kendime geldiğimi hissediyorum

Özellikle 4 günde 2 kilo vermiştim ve yemek yiyemiyordum, dün gece 2 dilim kavun, yarım dilim ekmek ve yarım dilim kaşar
yedim

Hoş kalorisi çok az, kendisi çok az ama hiiiç yiyemiyordum, bu bile sevindirici oldu.Sanırım eski sisteme dönüyorum ya da vücut hapa alışıyor bilemeyeceğim
@Hürrem konusu; pek bir merak ettim caaaanım.Yav Hürrem ilk bşaladığında da ince değildi yani 40 beden yağlı, etli, haşmetliydi.Dizi ilerledikçe de 44-46 arası oldu.Epey dombili oldu.Hani diyorlar ya giydikleri elbiseler öyle gösteriyor falan diye, aynısını Hatice Sultan da giyiyor mesela, yüzü ince, beli ince, göbeği yok ya da mahidevran yanii.Ama Hürrem'in gıdığı var, suratı kocaman, göbeği var,beli kalın ve zannımca göstermede kalçalarının da maşalahı var

O yüzden epey dobişti yani ama merk ettim fotoğrafı şimdi.
@Sa, kilo vermene sevindim başkan.Bence gene de eğer harfi harfine yapıyorsan bu diyeti, türkiye'ye gittiğinde bir kontrole gidiver.Şeker değerin, metabolizma değerin falan ölçülsün.20-25 gün bu diyetten sonra 1-2 kilo vermek biraz sıkıntılı.Özgey bile bu kiloları 1 haftada sürekli hep verebiliyor.Yani eğer sağlıklı her şeyden yiyerek bir diyet yaparsan ayda 3-5 kilo vermen doğal ama bu kadar proteine abanıp, bu kadar acı çektikten sonra 1-2 kilo vermek bence bir şeyler de sıkıntı olduğunu gösteriyor.Hani bahsetmiştim ya 65 yaşındaki nine 3 ayda 20 kio mu ne vermiş, hem de bacakları rahatsızmış yerinden bile kalkamamış.Yani herkesin metabolizması farklı tabii ama 65yaşındaki bir teyzeden de bizimkinin daha hızlı olması lazım mantıken

Neyse umarım hep böyle devam eder ve istediğin kiloya inersin kısa sürede.
@Ceren, bence bisküviye çok üzülme çünkü kahvaltıda sadece karbon olarak bir dilim ekmek var, sen onun yerine gene karbon olan bir tek bisküvi yemişsin.Hoş ekmekteki şeker bilmemne bisküviden daha azdır yani tabii ki birebir değildir ama bence gene de kafaya takacak bir şey değil.Evden çıkarken yiyebilir ya da bir tavada ekmeği arkalı önlü 5 saniyede kızartır, peçeteye sarar yolda ya da işte yiyebiirsin, sonuçta ekmek yani hani portakallı ördek olsa nerden bulayım olayı olur

Gene de bence birebir uymayaçalış ki sonuçları net göresin.Eğer istediğin gibi kilo veremezsen hep aklında olacak o bir tek bisküvi yüzünden mi veremedim, işte onu yemiştim o mu etkiledi falan diye.
13 günü sağlıkla ve kaçamaksız devam ettirmeni dilerim bacım.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.