Tünaydınlar,
Sinirimden kendimi kesicem

Mattika seni dinleyip 3 gün tartılmayacağım, inşallah sözümü tutabilirim yoksa gerçekten psikolojim bozuluyor, sabah sinirimden resmen ağladım.
Ben de belki bu aralar az yiyorum diye meto durdu hesabı yolumu az biraz değiştirip (geçici) normal insan çakması diyetini bu günlük uygulamaya başladım.
sabah;
2 dilim etimek (ağzıma zorla tıktım, hem yedim hem ağladım yani istemeden sırf kalori olsun metoyu şaşırtayım diye yedim)
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı dereotlu lor
1 yumurta
Ve hepsi sadece 237 kalori etti.Zorla yedim, hem yedim hem ağladım gene de istediğim kadar fazla yiyemedim ve sanırım yarın gene aynı kiloda uyanacağım.
Ama düşündüm, adem kısacağım şeyler kalmadı arttırabileceğim ne olabilir dedim.
Eki Görüntüle 574215
Liste yaptım.yarım yamalak spor yok dedim artık.Koydum listeyi, topladım tüm aletleri salona.Her birinden öğlen akşam istersem sabah da yapılacak dedim.okunuyormu bilmiyorum ama
mekik; 1200 çektim
Bisiklete 4 dakika 35 saniye dayanabildim
twister zımbırtısıyla 100 kere sağa sola döndüm
3 kiloluk dambıllarla sağa sola bel için 100 kere eğildim
Vileda sopasıyla ayakta 75 kez döndüm o yana bu yana
Kollarım sarkmasın diye her kola 15den 30 kol çalışması yaptım
Sabah 1 saat dans, öğleden sonra 1 saat dans toplam 2 saat dans ettim (Beyonce ve shakira sağolsun

)
ve bunların altları boş yani tüm bunlardan bir miktar da akşam yapacağım.
Ve tüm bunlardan sonra da aynı kiloda kalırsam ya da inadına kaslanır ya da kilo alırsam artık sinirimden ekmek bıçağıyla evde kendime harakiri eşliğinde liposuction yapacağım.
Belki bakınca ergen gibi dertleniyor gözüküyorum kızlar ama cidden çok depresifim.Kilom hiç aynı kalmadımı evet çok kaldı ama ya 3 gün ayı gibi yemiş, cuma kilo bildiricem diye çarşamba perşembe aç kalmış gene aynı kiloyu korumuşumdur ya da diyeti sporu bırakmış ama çok da yememişim gene aynı kiloda kalmışımdır ama hem az yiyorum hem yediklerimi kaliteli şeylerden seçiyorum, yok besin değeri yok kalori tablosu yok dansı sporu ve sonuç aynı olmamalı ya..İşte buna kat-la-na-mı-yo-rum
Kilo veren/verebilen herkesi sevgiyle ve küçük emrah bakışıyla selamlıyor, hepimize mutlu bir gün diliyorum