Bilgisayar basına gecmeye fırsat yok telefondan okuyup duruyorum da yazması zor oluyo. Noktalı harfleri yazmak bi dert. Aslında cok kilolu olmadıgımı dusunmeye basladim. Bugun markette koca totolu bi kadına bakip benim toto onunki kadar ar mi diye sordum esime neyseki gormemis kadini. Motivasyonum dustu yine. Off yani
Harflere dikat etmeden yaznları ayiplardim hep usendigimden ben de bole yazdim gitti
Hatta kib opt byee
Niye zayıflarken hep bunu yapıyoruz acaba?
Ben de çok yapardım ama artık yapmıyorum.
Bir de sanırım hep kendimizden çook şişman birilerini hedefe alıyoruz veya yanımızdaki eş/dost hep bizim daha zayıf olduğumuzu söylüyor.Ben en azından sorduğumda hiç tersini duymadım.Hep karşı taraf daha şişman ve kötü görünümlüydü.Sanırım bilinçli olarak, kendimizi daha iyi hissetmek için bizden fazla kiloluları gözümüze kestirip egomuzu okşuyoruz.Aynı zamanda kimbilir bizden zayıflar da bizim arkamızdan "şu koca totolu mu daha şişman yoksa ben mi?" diye kocişine soruyordur kimbilir
Ben bu kıyası bıraktım ama daha fenasına sardım.
Bu gece markette bir anne kız gördüm.Ben kerevizle havucu sanki evde tavşan sürüm varmış gibi torbalara doldururken, onlar ekmek bölümünden lavaş alıyorlardı.Anne şişman, kızı resmen obez.Kaşlarım kalktı içimden hemen "hala ekmek ye, aman hala lavaş ye, nereye kadar yiyeceksin?" dedim.Anneyi de içimden çocuğuna kötü örnek olduğu için kınadım.
Ama işte bilmiyorsun, belki lavaşlı diyet yapıyor, belki hormonları sıkıntılı, belki o gün ödül günü, ya da sana mı hesap verecek len canı çekmiş yiyecek sana ne yani, ama yok hem üzüldüm, hem de kızdım.Bana ne oluyorsa
Tatar Ramazan repliği var ya; benim adım ramazan ben bu oyunu bozarım diye.

Böyle anlarda ortaya çıkıp "benim adım winston, o reçeli kırarım, o lavaşı parçalarım, o kayısıyı parça pinçik ederim, yedirmem üleeyn, ben kadir, deli kadir " diye bağırasım geliyor

hayır cidden bana ne oluyorsa..yavaştan tırlıyormuyum neyim..