• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar bugün tembelliğim üstümde kalkamıyorum yerimden boş boş yatıyorum ders yok temizlik yok spor yok çok tembel oldum sanırım öğle yemeği için balık yapayım dedim akşama ağır olmasın diye ama öğlen hiç balık yenmiyormüş hele ki yalnız

sağlık konusunda şüphelrim var. Doğumdan sonra doktorum rahim anatomimin yamuk olduğunu, bunu ancak sezeryan yaparken yani açtığında gördüğünü, bebeğin o yüzden erken doğduğunu, hatta bu kadar durmasının bir mucize olduğunu söyledi.

gerçi aklım hafsalım almıyor nasıl olurda düzenli gittiğim kontrollerde bu görünmedi bilemiyorum. Bu arada 34 haftalık doğan oğlumun tüm doğum raporlarında 36 haftalık yazıyor. ben bu hastane ve doktoru neden mahkemeye vermedim o ayrı bir tartışma konusu.

ama içimi en çok titreten oğlum 12 yıl önce babannesinin öldüğü gün ve saatte dünyaya geldi. Tesadüf mü yoksa doktorun söylediği mucize mi bilemiyorum.

o yüzden 2. yi yapmaktan çooooooooook korkuyorum. Cesaretimi toplarsam başka 1,2 doktora daha gidicem.

konuya karşı hassasiyetim olunca çenem düştü:26:

canım varsa niyetin başka doktorlara da gitmen çok mantıklı, ben kendi doktorumdan çok memnundum, doktor tavsiyesine ihtiyacın olursa yazarım
Herşeyin hayırlısı canım

nihayet menümü yazıyım

baştan alıyorum

SABAH
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
beyaz peynir
tek şekerli bir bardak çay

ÖĞLEN
fırında tavuk
2yk iç pilav
1 yk yoğurt

15,24 itibariyle de tek şekerli sade nescafe mi içiyorum:68:

Merhaba kızlar bugün tembelliğim üstümde kalkamıyorum yerimden boş boş yatıyorum ders yok temizlik yok spor yok çok tembel oldum sanırım öğle yemeği için balık yapayım dedim akşama ağır olmasın diye ama öğlen hiç balık yenmiyormüş hele ki yalnız

olur arada öyle, kolu kalmaz insanın, yarına daha erecik olursun. yanlızken benim de canım istemez, ekmek arası olsa yeter

selamlar kızlar:16:misafirim gelecek cumaya yarında benim günüm var...fırsatım olmaz diye bugün evi sil süpürlerdeyim...azıcık soluklanayım dedim...bu arada bebiş muhabbetleri coşmuş:emir_bebek:...hassas olduğum bir konu duygulandım biraz ...boğazım düğüm düğüm:43:dünyanın en güzel varlığı allah kerkesin gönlüne göre versin inşallah...gelelim yeme içme konusuna:56:
kahvaltıdan sonra;
ara:1 şekersiz çay
öğlen:1 kase mercimek çorbası+1muz
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşamda:(içimde bakla ağacı çıkmazsa iyidir:9:)1 kase mercimek çorbası+yoğurtlu bakla yemeği+salata
ara:2 şekersiz çay+meyve yada az çerez
şimdilik böyle ....

selamlar kızlar:16:misafirim gelecek cumaya yarında benim günüm var...fırsatım olmaz diye bugün evi sil süpürlerdeyim...azıcık soluklanayım dedim...bu arada bebiş muhabbetleri coşmuş:emir_bebek:...hassas olduğum bir konu duygulandım biraz ...boğazım düğüm düğüm:43:dünyanın en güzel varlığı allah kerkesin gönlüne göre versin inşallah...gelelim yeme içme konusuna:56:
kahvaltıdan sonra;
akşamda:(içimde bakla ağacı çıkmazsa iyidir:9:)1 kase mercimek çorbası+yoğurtlu bakla yemeği+salata
şimdilik böyle ....

canım benim, allah seninde gönlüne göre versin inşallah, iyi kalbin karşılığını bulsun.

2 gün üst üste pasta, börek dikkat et şekerim.

menü güzel, muz da güzel, canım çekti bende ara yapayım muz. olur de mi?

bu arada kızlar menüler çok iyi gidiyor bence ...kendim için bu hafta kilo kaybı olarak çok büyük bir beklentim yok ...spor yapamadım çünkü....şimdilik rölantide gidiyorum....şöyle 1 haftada 2 kg verebilsem bir kez daha çok iyi olacak....

sportive menülerin ve de spordaki azminden dolayı bir kez daha tebrikler canım...
hilalcim hayırlara vesile olsun...naçizane mısır dokunmuş ağır gelmiş olabilir:9:
S-A cım günde malesef 2.5 lt kola içtiğimi biliyorum...calorisi bir yana zararı tartışılmaz....malesef:ssz:gibi oda bağımlılık yaptı bende...bekarken o kadar düşkün değildim...evlendikten sonra colacolik oldum:17::18:şimdi normal kola içmemeye gayret ediyorum diet içiyorum sende enerji içeceği yerine diet cola iç bence:7:

kıslar, şirketten biri ayrılıyor, o yüzden veda gibi bir şey yapacaklar, 1 meyveli, 1 çikolatalı 2 kocaman pasta, 2 kutu mis kokulu küçük poaça geldi. kolalar, fantalar da cabası.

16:00 da toplanacakmışız.

ya napcam ben, öğlen ekmek yemedim karnımda acıktı. Tarçınlı yeşil çay yaptım içiyorum ama keser mi bilemem.

LÜTFEN BENİ DURDURUN, KIZIN BANA, TAŞLAYIN BENİ:20::18::17::4:

bu arada kızlar menüler çok iyi gidiyor bence ...kendim için bu hafta kilo kaybı olarak çok büyük bir beklentim yok ...spor yapamadım çünkü....şimdilik rölantide gidiyorum....şöyle 1 haftada 2 kg verebilsem bir kez daha çok iyi olacak....

sportive menülerin ve de spordaki azminden dolayı bir kez daha tebrikler canım...
hilalcim hayırlara vesile olsun...naçizane mısır dokunmuş ağır gelmiş olabilir:9:
S-A cım günde malesef 2.5 lt kola içtiğimi biliyorum...calorisi bir yana zararı tartışılmaz....malesef:ssz:gibi oda bağımlılık yaptı bende...bekarken o kadar düşkün değildim...evlendikten sonra colacolik oldum:17::18:şimdi normal kola içmemeye gayret ediyorum diet içiyorum sende enerji içeceği yerine diet cola iç bence:7:

Sen kolayı azalttın ama eskiden hergün bir çaybardağı da olsa olur du. yoksa yazmıyormusun, takipteyim unutma.:20::20:

canım benim, allah seninde gönlüne göre versin inşallah, iyi kalbin karşılığını bulsun.

2 gün üst üste pasta, börek dikkat et şekerim.

menü güzel, muz da güzel, canım çekti bende ara yapayım muz. olur de mi?

canım ortim amin demekten başka birşey gelmiyor elimizden malesef....1 tane nazar boncuğumuz yada efemiz olsaydı ne güzel olurdu ama allahımın taktiri...
ya sorma orticanım geçen haftada aynı sınavdan geçtim...bu haftada....pasta börek yüzünden gezmelere gitmek istemiyorum...yememesi bir yana birde laf anlatmak çileden çıkartıyor bazen:27:

ye cnm sende de abartılı bir şey yok bugün....öğlen ekmek yemedim bende enerji olsun dedim...iyi geldi doğrusu:51:

kahvaltıdan sonra;
şimdilik böyle ....

bludenizcim allah gönlüne göre versin canım,
menün de pek güzelmiş :34:

misafir gün falan derken aman dikkat et kendine sıkı tut aman ha:20:

kıslar, şirketten biri ayrılıyor, o yüzden veda gibi bir şey yapacaklar, 1 meyveli, 1 çikolatalı 2 kocaman pasta, 2 kutu mis kokulu küçük poaça geldi. kolalar, fantalar da cabası.

16:00 da toplanacakmışız.

ya napcam ben, öğlen ekmek yemedim karnımda acıktı. Tarçınlı yeşil çay yaptım içiyorum ama keser mi bilemem.

LÜTFEN BENİ DURDURUN, KIZIN BANA, TAŞLAYIN BENİ:20::18::17::4:

şişşşşşşttttt ortican:27::20::4:birer çatal alsan bir şey olmaz ama bu sefer muzu iptal et bence......

Sen kolayı azalttın ama eskiden hergün bir çaybardağı da olsa olur du. yoksa yazmıyormusun, takipteyim unutma.:20::20:

aaaaaa orticanım yaparmıyım ben öyle birşey:33::34::9:...bak hafta sonu kumpirin yanında kutu kolam vardı görmedinmi:17::21::16:

ben kaçtım kızlar .....işler beni bekler bu saate kaldı...bir an önce bitireyim....size iyi sohpetler....

bludenizcim allah gönlüne göre versin canım,
menün de pek güzelmiş :34:

misafir gün falan derken aman dikkat et kendine sıkı tut aman ha:20:

amin canım...
teşekkürler....birde spor olsaydı çok daha iyi olcaktı ama bu hafta olmadı....
bakalım canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam...malum bizim misafirliklerimiz pek bi ısrarlı oluyor:9:

Sportiv bir gun sen birgun kocanin gidiyor olmasi super. Bizimkinhayatta gitmez..:( neyse ortak , cuma gunu gorusuruz tatli fln da yemiuorsun fit hatun olcan valla. Masallah ortime:)

Bluedeniz gun varsa dikkat :) cuma oncesi aman fazla kacirma;) misafir menun ne olacak bi ara yazsana, cumrts benim de ark.lar gelecek :)

Eveet çok sıkıcı bir günden merhaba

Nidah, pardon canım bilmyordum ilginnur kaptan yardımcısımı? Ben püsküütün karar defterine baktım. 3. Takım kaptan yardımcısı yazmıyor. Eğer öyleyse tamam o halde ilginnuru bekleriz bizde.

Sportie, enerji içeceğinin lightı var tabii olmazmı tanesi 7 kaloricik. Ama ben sağlığım için bırakmak istiyorum. Enerji içeceği ve daha doğrusu genel anlamda şekerli içeceklerin tamamından kopabilsem bağımlısı gibiyim.

---

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 2 aydır maddiyat para diye diye eşimle başbaşa biryere gitmedik. Adama iki aydır kavuşmuşum ama bi tadını çıkrtamadım :(

Ya iki haftadır her izin günümde orya koştur bıraya koştur yoruldum bittim ya !! Yarında izin günüm ama gene sat 5:30 da kalkacam. Nasıl bir iştir bu ya.

Kendimi iyi hissetmiyorum ve bu akşam iyi hissetmek için elimden geleni yapmak isterdim ama bkalım evin işi vardır :43:

Kiloluyum kaşlarım uzamış tırnaklarımda oje yok bugün parfümde sıkmadım makyajı aceleden yapamadım yüzümde sivilce var ve ağırıyorlar

Depresyondayım isyaaan isyaaan :43:

Back
X