• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sağol canım. Gerçekten çok sağol. Kaç yıllık arkadaşım ama değilmiş demek ki. Neyse saplık olsun yapacak bişi yok. Sadece canımı yaktı anneme de anlatıyorum şimdi nasıl şoka girse şaşırdı kadın. Offf neyse. Bu arada gerçekten manitanı benim adıma da tebrik et.:1: Ben hala birini istemiyorum. Öyp yi kazandıktan sonra gelsin gelecek varsa.:1:
benmde arkadaşlarım vardı öyle kardeş kardeş deyip kilolarımla dalga geçen, hiç can sıkmaya değmiyolar valla. verirsin çatır çatır kiloları görür ozaman ne kazanıyosun oda ne kaybediyo. valla şuan 60 kiloyum istemiyo ya kilo al yada kal verme yeter diyo. zevk meselesi oda, kilolu olduğumu onun yüzünden anlamadım zaten :1: neysee alındığı gibi veriliyo valla çok şükür:nazar: sende verirsin, akşamları çok hafif tutmaya çalış yeter

benmde arkadaşlarım vardı öyle kardeş kardeş deyip kilolarımla dalga geçen, hiç can sıkmaya değmiyolar valla. verirsin çatır çatır kiloları görür ozaman ne kazanıyosun oda ne kaybediyo. valla şuan 60 kiloyum istemiyo ya kilo al yada kal verme yeter diyo. zevk meselesi oda, kilolu olduğumu onun yüzünden anlamadım zaten :1: neysee alındığı gibi veriliyo valla çok şükür:nazar: sende verirsin, akşamları çok hafif tutmaya çalış yeter

Tütütütü nazar değmesin tatlım sana. :nazar: Akşamlara özellikle dikkat ediyorum sekizden sonra ağzımı su ve çay için açıyorum. :1: Dimi kesinlikle öyle tipler var. Neyse ya yıkıp geçen o dünyanın sonu değil ya bir yerlerden mutlaka hayallerime ulaşıcam. :31: Sen nasılsın tatlım? Nasıl gidiyor?

Tütütütü nazar değmesin tatlım sana. :nazar: Akşamlara özellikle dikkat ediyorum sekizden sonra ağzımı su ve çay için açıyorum. :1: Dimi kesinlikle öyle tipler var. Neyse ya yıkıp geçen o dünyanın sonu değil ya bir yerlerden mutlaka hayallerime ulaşıcam. :31: Sen nasılsın tatlım? Nasıl gidiyor?
iyiyim canım benm şimdi balkonda 2 kare bitter çikoyla sade kahve keyfi yaptım girdim içeri. bugün dahada bişey yemem vallah sadece su içicem, reglm yaklaşıyo o yüzden böyle oldum ben, yarın toparlanıcam bian önce regl olsamda kurtulsam ama illaki cuma olurum kesin bildirim günü beni sinir eder :1: sen nasılsınn

bugün çok yedim tutamadım kendimi yarn inşallah + ları görem

sabah: 2 yumurta, peynir,zeytin
öğle:yarm börek
ara: bir tabak karpuz,yemek yaparken hep atıştırdım tadna bakıyorum diye:34:
akşam:karnm tok olduğu halde 1 tabak fırnda mantarlı kaşarlı tavuk yedim
şimdide 1 halley:26:

Belki söylemişimdir doğuştan beri iriyim. Ama nasıl desem kıyafetlerle pek belli olmuyor bu kilolarım da lise sonda birikti. Aklıma yeni dank etti vermek. Ama işin aslı kimseye yakınmadım bugüne kadar hani tombişim tontonum dedim geçtim. Taa ki bir yarışmada ikinci olup kendimi izleyinceye kadar. O zaman buraya rastladım başladım vs vs.

Bir arkadaşım bana " Ya artık zorlama istersen veremezsin kilo falan takıntı yapman manasız. Bugüne kadar çıktığın olmadığın için bunu yapıyorsun biliyorum. Ama kafana sok şunu kilo vermek sana bir şey kazandırmaz. Benim aklımda hep şişman biri olarak kalacaksın! O kadar yakın arkadaşın var kız erkek. Erkeklerden hangisi sana bir kız gözüyle bakıyor acaba? Git sor onlara kilolusun der sana!"

Resmen tükürür gibi söyledi her şeyi. Anlatmaya çalışıyorum durumu bunca yıllık arkadaşlığımı var diye sanki ben değilim de o haklı bağırdı çağırdı gitti. Hiç bir şekilde yakınmadım da bu zamana kadar. Hiç bir şekilde yakınmadım da neden herkesin var manitası benim yok diye. Tamam daha geçen hafta büyük bir şok yaşadım ama umuda ihtiyacım vardı ve buldum. O da burası. Anlamıyorum ya ben hayatımı bir düzene oturtup kendi yolumu çizmeye karar verdiğimde neden en yakınımdakiler canımı yakıyor benim? Öyle işte... Neyse.

sıkma canını tatlım sen arkadaş sanyormuşsun değilmiş demekki iii işte öğrenmiş oldun nasl biri olduğunu. malesef öyle öküzlerde var hayatta

bugün çok yedim tutamadım kendimi yarn inşallah + ları görem

sabah: 2 yumurta, peynir,zeytin
öğle:yarm börek
ara: bir tabak karpuz,yemek yaparken hep atıştırdım tadna bakıyorum diye:34:
akşam:karnm tok olduğu halde 1 tabak fırnda mantarlı kaşarlı tavuk yedim
şimdide 1 halley:26:
sabah 2 yumurtaaa, yaşasııın tek değilm hahahaha :1: yarım börek derken ?

iyiyim canım benm şimdi balkonda 2 kare bitter çikoyla sade kahve keyfi yaptım girdim içeri. bugün dahada bişey yemem vallah sadece su içicem, reglm yaklaşıyo o yüzden böyle oldum ben, yarın toparlanıcam bian önce regl olsamda kurtulsam ama illaki cuma olurum kesin bildirim günü beni sinir eder :1: sen nasılsınn

Haha :1: Bitter şekersiz diye bir söylenti var bilmiyorum ne kadar doğru bana hep acı gelmiştir. :1: Afiyet olsun. Ben de anneme çayı nasıl demlettirsem diye düşünüyorum. :1:

Sanırım artk bende bu guruptayım
Yediklerimizi yazmak zorunlu mu yoksa sadece kilomuzu mu yazıcaz haftalık olarak :17:

tabiki zorundasın canım menünü düzenli paylaşmalısın, günlük 5 mesaj yazmak zorundasın. ilk sayfadaki kuralları okumanı tavsiye ederim hoşgeldiin :42:

Haha :1: Bitter şekersiz diye bir söylenti var bilmiyorum ne kadar doğru bana hep acı gelmiştir. :1: Afiyet olsun. Ben de anneme çayı nasıl demlettirsem diye düşünüyorum. :1:

valla canım ben sütlü çikodan daha çok severim bitteri, hatta en fazla kakaosu olanı alıyorum %70, %100 olsa alırım o derece :1: vede bitter metoblizmayı hızlandırıyo ayarını kaçırmazsan. ben seviyorummm , mmmmmmmmmmmmm :37: süperrrriko :D

sıkma canını tatlım sen arkadaş sanyormuşsun değilmiş demekki iii işte öğrenmiş oldun nasl biri olduğunu. malesef öyle öküzlerde var hayatta

Aynen tatlım. Hani bir şey olduğunda hep benim yanıma gelen biriydi nasıl olur da böyle saçma sapan bir tepki verir. Annem bile şaşırdı cidden bunarı söyledi mi diyor. Benden sonra kadının bile zoruna gitti diyet liseteme el attı bundan sonra şunları yiyeceksin bunlar yok diye. Çok üzülüyorum ama annem yanımda siz de öyle. Fazla takmamaya çalışıcam. :34: Sen nasılsın? :34:

Bugün menümü hiç yazasım yok o kadar saçma şeyler yedim ki :26:

Sabah: Patlıcanlı pilav, poğaça

Sadece buları yedim çok yiyince diğer öğünleri atladım. Ama artık eve döndüm eski yeme alışkanlığıma geri dönebilirim :)

regl olduuuuuuuumm kendimi tebrik ediyorumm, ama bu akşam ibadet yapamıycam annem için oof moralim bozuldu :14:

Belki söylemişimdir doğuştan beri iriyim. Ama nasıl desem kıyafetlerle pek belli olmuyor bu kilolarım da lise sonda birikti. Aklıma yeni dank etti vermek. Ama işin aslı kimseye yakınmadım bugüne kadar hani tombişim tontonum dedim geçtim. Taa ki bir yarışmada ikinci olup kendimi izleyinceye kadar. O zaman buraya rastladım başladım vs vs.

Bir arkadaşım bana " Ya artık zorlama istersen veremezsin kilo falan takıntı yapman manasız. Bugüne kadar çıktığın olmadığın için bunu yapıyorsun biliyorum. Ama kafana sok şunu kilo vermek sana bir şey kazandırmaz. Benim aklımda hep şişman biri olarak kalacaksın! O kadar yakın arkadaşın var kız erkek. Erkeklerden hangisi sana bir kız gözüyle bakıyor acaba? Git sor onlara kilolusun der sana!"

Resmen tükürür gibi söyledi her şeyi. Anlatmaya çalışıyorum durumu bunca yıllık arkadaşlığımı var diye sanki ben değilim de o haklı bağırdı çağırdı gitti. Hiç bir şekilde yakınmadım da bu zamana kadar. Hiç bir şekilde yakınmadım da neden herkesin var manitası benim yok diye. Tamam daha geçen hafta büyük bir şok yaşadım ama umuda ihtiyacım vardı ve buldum. O da burası. Anlamıyorum ya ben hayatımı bir düzene oturtup kendi yolumu çizmeye karar verdiğimde neden en yakınımdakiler canımı yakıyor benim? Öyle işte... Neyse.

Nasıl en iyi arkadaşmış o öyle :19: İnsan en kötü arkadaşına bile demez bunları.

valla canım ben sütlü çikodan daha çok severim bitteri, hatta en fazla kakaosu olanı alıyorum %70, %100 olsa alırım o derece :1: vede bitter metoblizmayı hızlandırıyo ayarını kaçırmazsan. ben seviyorummm , mmmmmmmmmmmmm :37: süperrrriko :D

Hadi yaa :53: Bitter mi alsam napsam :1: Vay be yeni şeyler öğreniyorum.:9:

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
S_A: EVET
yeliz209:EVET
Yaqmur199: HAYIR
mattika: HAYIR
BLUEDENIZ:EVET

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

S_A: HAYIR
yeliz209:HAYIR
Yaqmur199:EVET
BLUEDENIZ:HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Yaqmur199:HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
mattika: EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
........BLUEDENIZ:EVET

Tamamdııır oylamayı bugün düzeltip paylaşım alanına koyarım. Çok teşekkür ederim hepinize :34:

ben geldim çocuklara gözleme falan yaptım ama ben yemedim..:1:..
şimdi yeşil çayımı içiyorum etrafı topladım ne çok ıvır zıvır var.
hareket berekettir deyip odaları topladım yarında kıyafet düzenleme ayırma işine başlayacağım inşallah..:52::52:
..

Kıyafet düzenlemek en sevdiğim iş diyemem ama çok zevkli :))

yine bir haftayı geride bıraktık....cumaya kaldı bir gün....inşallah güzel sonuçlar alırızda bir an önce mezun olur hafif vede güzel bir yaz geçiririz....

Ben hiç umutlu değilim. Bu nedenlede kafayı yicem!!!

şu son zamanlarda nasıl kızıyorum kendime....hiç spor yapasım yok....halbuki sıkılaşmak için yapmak lazım ama boşladım iyice....

Sıkılaşmak. Tayilden sonraki tek hedefim düzenli spor yapıp güzel bir fiziğe sahip olmak olacak!!
Bugün pikniğe gittik bol bol ip atladım koştum oynadım kalori yaktım :8:

Sadece patlıcanlı pilav ve 1 poğaça yedim irademe sahip çıktım :32: O kadar pasta vardı ki bu kadar az zararla atlattım pikniği
:1:

İpmi atladııın?? Aaa ben bi kaç gün önce rüyamda ip atladığımı görmüştüm yeni hatırladım :1:

Markete gidiyorumm :51:

% 80 kakaolu benim favorim:9::39:
yaşadığın olayı okudum canım bana çok ama çok saçma geldi....o arkadaşında bir sorun var diye düşündüm ve artık öyle biriyle arkadaşlık etmenin gereksiz olduğu kanaatine vardım....
ne yazıkki var böyle odunlar....bence inadına ver kilocukları görsün dahada hırsından çatlasın:9::47::52::51:

Back
X