• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu da güzelmiş:9::9:doğumdan :emir_bebek:sonrada duble dememiş iyiki:9:....gayet iyi gidiyoruz canım....sanki bekarki hallerime benzedim gibime geliyor.... biraz daha gayret edersek başaracağız kesinlikle:nazar::kkk::72::47::10::7::12::13:

hele okulda bi arkadaş iri yarı bi kadındın şimdi genç zarif bi görüntün oldu demişti 70 ten 58 e düştüğümde. okula başlıcam ya tutuştum şimdi iri yarı bi kadın olmak istemiyorum:33:

hele okulda bi arkadaş iri yarı bi kadındın şimdi genç zarif bi görüntün oldu demişti 70 ten 58 e düştüğümde. okula başlıcam ya tutuştum şimdi iri yarı bi kadın olmak istemiyorum:33:

yapma canım yaaaaa:45:78 neysede:9:66 halinle bile bence iyisin ....siz boydan kurtarıyosunuz:9:ben bu boyla 55 hedefledim....amaaaaa bırakmıcammmmm ki:35::33::9::8::12:

Günaydın hanımlar :)

Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:

wawwwwwwwwwww süperrrrrrr:46:1.6 kg :46::46::46::7:
henüz 66.0 değil ama yarına olur belki:18:

yapma canım yaaaaa:45:78 neysede:9:66 halinle bile bence iyisin ....siz boydan kurtarıyosunuz:9:ben bu boyla 55 hedefledim....amaaaaa bırakmıcammmmm ki:35::33::9::8::12:
öncelikli hedefim 60. 60 olunca 58 de olurum zaten gaza gelip. sonrasında sıkılaştırıcı bişeyler yapmak gerekiyo. normal kilo aralığına girdikten sonrası sıkılaşma. sadece tartıya bakmamak lazım. benim boyum da öyle çok değil ki 1.65 şöyle olaydı 1.70 en azından. kardeşlerim 1.75 ben niye böyle oldum bilmem

henüz 66.0 değil ama yarına olur belki:18:

öncelikli hedefim 60. 60 olunca 58 de olurum zaten gaza gelip. sonrasında sıkılaştırıcı bişeyler yapmak gerekiyo. normal kilo aralığına girdikten sonrası sıkılaşma. sadece tartıya bakmamak lazım. benim boyum da öyle çok değil ki 1.65 şöyle olaydı 1.70 en azından. kardeşlerim 1.75 ben niye böyle oldum bilmem

olur olur bugün biraz dikkat edersek yarına güzel etkisi olur diye düşünüyorum:24::27::12:
yaaa şuna bak 1.65 e kısa diyor....ben 1.56 la 1.59 arasında gidip geliyorum:9::9::9:

Günaydın hanımlar :)

Sabah 1 bardak sütümü içtim birazdan da 1 dilim ekmek ve krem peynir yicem. Ekmek sadece öğlen de 1 dilim yiyorum. Onu yemeyi de kessem mi acaba :44:

domates salatalık yeşillik ekle bence kahvaltıya. hem tok tutar hem dengeli beslenmiş olursun.
bir de takımdaki arkadaşlara kendini tanıtsana

arkadaşlar her üye geçmişi okumaktan sorumludur:kkk:
kendisi ile ilgili yazılanları görmemek cevap vermemek affedilmeyebilir:23:

Back
X