Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.:25:
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor:27:
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.:59:

Son düzenleme:
Ohh çok güzel bir menü :46:

sağol canım :16:
inşallah cnm bakalım ben bugun dıyetısyene sorarım cnm senın ıcın akşam yapsak bı sorun olurmu dıye

valla çok iyi olur canım ya, en azından içime siner:)

bugün yandaki dr arkadas izinli yerinede ben bakıyorum.iyice koptum burdaki konulardan.:25:
güzel haber gelen giden kilo vermişsin diyor.üstelik son gebeliğimden önce alıp giyemediğim bir eteğimi giydim bugün.azcık dar ama olsun önlükten görülmüyor:27:
kötü haber kv bana geldi iyidir severim kendisini akşam yemekte onşara eşlik edemedim yanlış anlaşılmasın rahat olsunlar diye diyetteyim dedim şimdi evde sürekli diyet lafı geciyor buda benim psikolojimi bozuyor kırılmasın diye söyleyemiyorum ama birde kaynım vs duyarsa yandım artık yorumlar ucusur.:59:

ya aslında kv olayı değil bizim milletimiz böyle, benim de komşular taktı diyetime, halbuki listem yok bişeyim yok, uyan herşeyi de yiyorum. geçen sene diyet yaptığımda da benim kv yapma yapma diye tutturmuştu taa kmlerce uzaktan, görünce çok güzel olmuşsun demişti, akrabaları da incecik olmuşsun ne güzel olmuşsun demişlerdi, sonra bi yerde tuttu kv dediki akrabalar diyorki noldu geline, hasta falan mı... hey allahım demiştim ama umursamamıştım.. sanki onun lafıyla yemek yicem yada yemicem..

Ara n yemek doru mu, yanl m? - Osman MFTOLU - Hrriyet

çok güzel bi yazı kızlar, ara öğün gerekli mi değil mi tartışmasına cevap olarak..
bence de kesinlikle kişiye göre değişiyor, ve ben mesela kendimi doğru tanımıyormuşum.. o bahsettiği insülin direnci beni hep aburcuburlara boğuyormuş meğerse.. acıktığımda bir kere bile meyve yesem hatta yemek yesem geçmezdi içimden.. yemek olsa bile.. ekmek arası şu bu, şekerli aburcuburlar isterdi canım..
Test yaptırdın mı canım. İnsülin direnci çıktı mı sende ?

Senin adına sevindim. Bende 5 sene önce kilo almaya başlamadan önce aldığım bir pantolonum vardı. O hala duruyor. Zayıflayınca onu giyeceğim. :1:

Sen evdekilere bakma. Diyet yapmıyorsun sağlıklı besleniyorsun. Öyle dersin herkese.

Günaydın herkese :3::3:
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın :17:

Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu

(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta

(10:00)Ara: 2 dilim ananas

(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)

(15:00)Ara: 2 dilim ananas

(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş :9::9:)

(19:30) Ara: 2 dilim ananas

(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu

Menun super arkadasim sporu soramam o konuda benim eksikligm var ama suyu sorabilirm su nerde su

sağol canım :16:

valla çok iyi olur canım ya, en azından içime siner:)

ya aslında kv olayı değil bizim milletimiz böyle, benim de komşular taktı diyetime, halbuki listem yok bişeyim yok, uyan herşeyi de yiyorum. geçen sene diyet yaptığımda da benim kv yapma yapma diye tutturmuştu taa kmlerce uzaktan, görünce çok güzel olmuşsun demişti, akrabaları da incecik olmuşsun ne güzel olmuşsun demişlerdi, sonra bi yerde tuttu kv dediki akrabalar diyorki noldu geline, hasta falan mı... hey allahım demiştim ama umursamamıştım.. sanki onun lafıyla yemek yicem yada yemicem..
Cnm skma kendini ben de ayni durumdayim ilk basladigmda ne dalgalar gecildi kaynimin benimle dalgasini unutmam hala guya saka yapmis esek sakasiydi.ama ben kilovetdikce onlar inanamiyolar gorduklerine ve evet basariyomussun ya dediler hele bide hedef kiloma ulasayim nasil da sasirticm onlari

karatay başlıklarından bi tanesine yorum yazdım yazmaz olaydım, hanımefendi hem öğlen hem akşam etleri bulgurları götürmüş, sonra da az yiyebildim demiş. bence az değil ki dedim, hep beraber yok efendim o hamileymiş de, yok fazla kilosu yokmuş da sağlık için karatay yapıyormuş da, saldırıya uğradım:) aa ne güzel tebrikler vs deyip konuyu kapamaya çalıştım hanımefendinin kendisi yazmış "gayet de az yedim,çeşit çok diye size öyle gelmiş" falan diye çıkışmış..
bir daha bu başlık dışına çıkarsam:) zayıflama başlığında gezen hamileler olduğu içime doğacak heralde :9::9:

Menun super arkadasim sporu soramam o konuda benim eksikligm var ama suyu sorabilirm su nerde su

ay ben onları gene unutmuşum

2 litre su
1 tane sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan otu

Maydanoz suyu ve greyfurt suyu olduğundan 2,5 litreyi tamamlayamıyorum bu hafta :36:

karatay başlıklarından bi tanesine yorum yazdım yazmaz olaydım, hanımefendi hem öğlen hem akşam etleri bulgurları götürmüş, sonra da az yiyebildim demiş. bence az değil ki dedim, hep beraber yok efendim o hamileymiş de, yok fazla kilosu yokmuş da sağlık için karatay yapıyormuş da, saldırıya uğradım:) aa ne güzel tebrikler vs deyip konuyu kapamaya çalıştım hanımefendinin kendisi yazmış "gayet de az yedim,çeşit çok diye size öyle gelmiş" falan diye çıkışmış..
bir daha bu başlık dışına çıkarsam:) zayıflama başlığında gezen hamileler olduğu içime doğacak heralde :9::9:

Ne yemiş ki copylesene merak ettim. :17::17: yada link :)

Test yaptırdın mı canım. İnsülin direnci çıktı mı sende ?

canım yok burda yaptıramadım. daha sağlık sigortam yok burda, geçici görevli geldiğim için.. saçmalıklar dünyası şu memuriyet zaten..

Cnm skma kendini ben de ayni durumdayim ilk basladigmda ne dalgalar gecildi kaynimin benimle dalgasini unutmam hala guya saka yapmis esek sakasiydi.ama ben kilovetdikce onlar inanamiyolar gorduklerine ve evet basariyomussun ya dediler hele bide hedef kiloma ulasayim nasil da sasirticm onlari

aynen ya, benimkinin de ciddi kilosu var, vermek için zerre bi adım atmıyor, ve etrafındakilerin de zayıflamasını istemiyor kızı da dahil..ve ciddi hastalıkları da var. yani kendisi kendisine naparsa yapsın ama bana karışmasın.. zayıflayınca da vay çok zayıflamışsın falan diyorlar:) halbuki benim yüzüm hiç çökmez, burnum çok düzgündür öyle ortaya çıkmaz kötü olmaz yani..aman valla kendim mutluysam gerisi yalan, kendim mutsuzsam da istersem 40 kilo olayım yine de zayıflarım

canım linki de unuttum sayfadan çıktım bi daha da girmem:)
gayet de azdı yediklerim. çeşit çok diye size az gelmiş. bebeğim de çok sağlıklı zart zurt.. böyle şeyler..:) ben de tamam dedim kızmana gerek yok ne bileyim hamile misin nesin, alla allaa..:))

edacım sende pantoluna girersin inşallah
blue sıkma canını sen bize takıl bugün yanlız kaldın benim hastalar sakinledi.

selammmmmm:16::16:

hava çok güzel kızlar sabah kalktım camlarımı sildim evimi temizledim tam oturdum kociş geliyorum dedi ona yiycek bişeyler hazırladım şimdi çıktı bende bi bakayım dedim napıyorsunuz, daha alışverişe gitcem markete, akşamda yoğurt mayalıycam 3 gündür evde değildim ne çok işim birikmiş :1::1:

yahu biz insanoğlu bi tuhafız herseye bi kulp buluyoruz.zayıflayana kilo alana bakımlı olana bakımsız olana herşeye.kendine bakana aman cok para harcıyor bakmayana paspal kilo verene çökmüşsün,alana şişmişsin.yahu bide teşvik edin.

Yine 1beden kucuk kiyafet siparis ettim:)) hayirlisi bakalimm.. Buarada benimde 60kiloyken aldigim bi pantalonum wardi bi onu atmadim gircem insallah icine

Canim yarim saat yapmaya calis sporu en azindan 20dakkadan sonra vucud yag yakimina basliuormus

canım sporumu 1 saat yapıyorum haftada 3gün. Bu 20 dakka cezaydı :17:
Erişte muhtemelen yağ ile kavrulmuştur :20:
Kaşar olmamış :20:

Genel olarak az yiyorsun ama yanlış yiyorsun. :18:

kuzum ben işyerine yemek getirip yiyemiyorum özel kalemdeyim yemekde ne varsa ondan az yiyip akşam dengelemek istiyorum. Yoksa dağ başı bir yerdeyiz aç kalıyorum akşama kıtlıktan çııkmış gibi saldırıyorum. erişte olmadı biliyroum ama tavuğu da ekmekle yiyemedim zaten çok kuruydu birde benim yemekhanenin yameğini yeme şeklimi görseniz orayı sıyır burayı ayır derken kuş kadar kalıyor açıkmayım diye erişte yemiştim :14:

Günaydın herkese :3::3:
Bugün biraz yoğun bir gün olacak gözleriniz beni aramasın :17:

Dünkü menüm
(06:50) Kalkış Maydanoz suyu

(07:10)Kahvaltı
1 bayrdak greyfurt suyu
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates yarım salata
1 haş.yumurta

(10:00)Ara: 2 dilim ananas

(12:00)Öğle:
Koca bir kase salata
2 tane köfte(köftelerin boyu büyüktü ondan adet olarak az)

(15:00)Ara: 2 dilim ananas

(17:30)Akşam : 1 kase salata
9 yk brokoli yemeği (ben yıllardır niye brokoli yememişim anlamadım gitti tadı güzelmiş :9::9:)

(19:30) Ara: 2 dilim ananas

(21:30)Ara: 1 bardak greyfurt suyu

:nazar::nazar:maşallah sana.Bire bir uyguladın yani menüyü (yanlış hatırlamıyorsam)

Heyy gunaydin:3:

Evet kan testi yaptırdım ve uzgunum hala benden kurtulamadini maalesef hamile degilim ama hala regl olmadim cat diye catliycam bugun dr gidiyorum ilac filan versin yoksa tartida cok lis sonuc bekliyo beni :(

Dun ki menum

Sabah
1 kase tutmac corbasi

Ara
1 elma

Ogle
1 kase tutmac corbasi :9:

Ara
1 fincan kahvw
1 minis cikolata (bayram cikolatadi olur ya hani ecenin ondan)

Aksam
3 yk et sote

Ara
1 portakal

Su; 2 lt
Spor: 30 dk bantta yuruyus (zamanla artirmaliyim)

Kızlar eliptik biskitlet almayi dusunuyorum sizce nasil ben spor hicasina sordum basen ve tym vucut icin cok faydali dedi fikri olan yada kullanan var mi oturma yeri olmayanlardan alacagim :)

hayırlısı olsun canım.. :9: ben normal bisiklet kullanıyorum evde ama eliptik olanların çok daha fazla yağ yakmaya yönelik çalıştırdığını söylüyor arkadaşlar..

günaydın kızlarrrr

off gene çok saçma bi hafta geciriyorum evimin dışında olunca ne kadar dikkat etsemde diyetten eser kalmıyor
zaten regliden dolayı acayip şişim kızlar bu hafta kilo veremiycem sanırım hedefim + çıkmamak artık napalım :1:
Hiç stres yapma çantana atıştırmalık aç kalmayacak bir şeyler koy yediklerini de kontrol et yeter :) stres de kilo yapar :20:

Back
X