Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BOTE="chnnmkiz, post: 38925178, member: 42809"]dilek sen nittinde bir bucuk kilo verdin yav nerdeyse bi kac gundur hic ekmek yemiyorum kacamakta yapmiyorum neden yavasladim bu kadar yoksam yagimmi bitti :))
Evet ya bende daha fazla bekliyodim senden, belkide verilecek yag cok benden ondan verdim:) bu hafta bukar beklemiyorum cunku bi hafta once aldigimi verince buhaftada oyuzden bukadar verdim canim[/QUOTE]

ooo sen beyne bu sinyalleri gönder canımmm. Bizimde iş kolaylassın. Zaten yaptıgım hata sonucu anladım nasıl beyin gucunu kullanacağımı :rolleyes::rolleyes:

Çok teşekkürler canım kayağı ilk defa denedim kayabilince gaza geldim daha yüksekten daha yüksekten derken sonuncusunda yere kapaklandım ayağım döndü üstüne basamıyorum şimdi malesef :KK43: 1 haftaya geçer inşallah

oyy cok geçmiş olsunn canım. çıktı mı bişey var mı ?

Sağolun kızlar yok sadece incindi sevmiyorum doktora gitmeyi hastane hele ki acil çok geriyo beni zaten çocuk mevzundan ötürü bu yıl hayatımda gitmediğim kadar doktora gittim şu anda içtiğim ilaçlar beni mahvediyo bulantı kusma kabızlık baş dönmesi halsizlik vs..dün de lavaboya çıkamayınca 5 gün oldu dedim kabızlık ilacı d aldım bi de ağrı kesici kas gevsetici falan eklersem karaciğer böbrek dur artık demesin :) ama yine de bikaç güne geçmezse giderim çok sağolun

Ayy bende yarın alıcam sanırım :oops::oops: biz lavaboya gitsek karsı takımı kesin yenerizzz:rolleyes:

Canım ya ben de kayınvalidemin yanında hiç dikkat edemiyorum hem eşim ve benimle dalga geçiyolar koltuğa ikiniz bir oturmayın kırarsınız falan diye hem de yemek vakti tokum yemeyecem deyince alınıyolar yemek vakti evden kaçtım son sefer arkadaşlarla buluşcam diye Allahtan ayrı şehirlerdeyiz ayda bi ancak görüşüyoruz

Anammm kayınvaldeye bakk. :KK35: iyki alınmıyosun canım. Ben olsam alınırdım sanırım

Canım ya ben de kayınvalidemin yanında hiç dikkat edemiyorum hem eşim ve benimle dalga geçiyolar koltuğa ikiniz bir oturmayın kırarsınız falan diye hem de yemek vakti tokum yemeyecem deyince alınıyolar yemek vakti evden kaçtım son sefer arkadaşlarla buluşcam diye Allahtan ayrı şehirlerdeyiz ayda bi ancak görüşüyoruz
Ayy bende alınırdım kesin ama farkında olmasınada sevinirdim benimkiler çok ilgisizde bana karşı

Günaydın kızlar dün giremedim hiç sabah 9 da evden çıktık gece 11 i geçiyodu döndüğümüzde hemen menumu yazayım kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
Ara :1 armut
Akşam: çeyrek ekmek sucuk mangalda pişmiş
Spor: 4-5 saat kayak ( sakatlandım malesef dizimi hiç bükemiyorum bu hafta bırakın sporu nasıl yürüyüp işe gidicem onu bile bilmiyorum)
2 lt su
Gecmiş olsun canım

Dün menüm sabah klasik kahvaltı yaptım haslanmış yumurta ile akşamda balık ve salata ara öğün yok bol limonlu sıcak su tükettim(genelde hastayken öyle yaparım) bu kadarcık

Bugün menüm sabah klasik kahvaltı yumurta yok ara 1elma yarım portakal Akşam 1kase tarhana corba ve yogurtlu kereviz ıhlamur ve limonlu cay gün içinde 2litre su

[QUOTyazmasakmipost: 38941125, member: 570842"]Bugün menüm sabah klasik kahvaltı yumurta yok ara 1elma yarım portakal Akşam 1kase tarhana corba ve yogurtlu kereviz ıhlamur ve limonlu cay gün içinde 2litre su[/QUOTE]
Menu yazmasakmi bu hafta acaba hayir rakiplerin gozu deyecek..bacim herzamanki gibi harikasin

[QUOTapinsyyaaannn, post: 38940773, member: 594065"]Anammm kayınvaldeye bakk. :KK35: iyki alınmıyosun canım. Ben olsam alınırdım sanırım[/QUOTE]
Niye alinsin bacim relaks olacan hrm oda samimiyetten o hakki bulmustur kendine

Menum
Jahvalti 1dilim b.ekmegi,peynir,zeytun,maydonozdereotu,1t.k tahinpekmez
Ara turk kahvesi kefir
Ogle cacik yarim tabak kutufasulye
Ara sutlu kahve 5,6 badrm
Aksam brokoli,yogurt
Yesil cay 2bardak bol su ip atliyacam 250 tane

Evet ya bende daha fazla bekliyodim senden, belkide verilecek yag cok benden ondan verdim:) bu hafta bukar beklemiyorum cunku bi hafta once aldigimi verince buhaftada oyuzden bukadar verdim canim

ooo sen beyne bu sinyalleri gönder canımmm. Bizimde iş kolaylassın. Zaten yaptıgım hata sonucu anladım nasıl beyin gucunu kullanacağımı :rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Sus kiz rafinelerinde kurtaramiyacak seni bu hafta:)

Kızlar merhaba toparladım biraz daha ugradım az dün yattım hep allahtan carsambaya kadar nöbetim yok dinlenirim valla
Canım sana da çok geçmiş olsun neyse ki peşpeşe nöbetlerinin olduğu zamana gelmemiş.

Menum: sabah 3-4 gün kurusu
Kahvaltı: 2 yumurtalı menemen
Beyaz peynir
Ara: 1 armut
Akşam: 4-5 yk pırasa
2 lt su
Malesef spor yok bu hafta

Back
X