• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben daha oncede baslamistim istikrarsizligim yuzunden birakmistim. ilk gunler 15 dk sini bile yapamiyordum. olsun dedim oldugu kadar. her gun minik minik de olsa sure uzadi. bazen bi gunum bi gunumu tutmadigi zamanlar da oldu. ama sunu farkettim yaptikca zorladikca aciliyorsun. zorladikca ilerliyorsun. benim hala oyle. kalbim oyle bir hizlaniyorki esim kalp krizi gecircegimi dusunup kiziyor bana. dinlene dinlene de olsa yapiyorum.
bi onerim daha var. jillian yapmak zorunda degilsin. hergun 10 tane hareket belirle 10 tekrardan 3 set yap. aralarinda 30 sn dinlen. mesela;
jamping jack 10 ×3
30 sn rest
squat 10x3
30 sn rest
plank 10x3
30 sn rest
mekik 10 x3
vs vs bunlari belirle kendine gore.
bu gun yap bi gun yapma ilk hafta.
2. hafta 2 gun yap 1 gun yapma..
3 haftada yokus cikarken kosuyo olursun tecrubeyle sabit
yeterki basla bir an once. az az yap pes etme yeter

çok iyi fikir aslında kendim böyle bir egzersiz listesi çıkarıyım ben .çok teşekkür ederim :))

dünün menüsü
kahvaltı : az sucuklu yumurta
süzme yeynir
bir dilim tam b. ekmeği
domates-salatalık
ara: bir şeftali
akşam: bulgur üstüne üç baget tavuk
bir haşlanmış patates orta boy
dört kaşık yoğurt

ortalam 1200-300 gibi bir kalori oldu
suyu takip edemedim ama 1.5-2 lt içmişimdir
spor yok.

Ben de hemen yazayim dun sivi diyeti yaptim bugun sabah 2 dilim ekmek peynir soguc oglen yumurta 5 etiform kozlenmis patlican ve peyniraksama 1 porsiyon balik salata arada 5 uzum

Zerosima Zerosima canım bence biz gruota az kişiyiz ondan devamlılık sağlayamıyoruz çünkü aynı anda girip şöyle konuşup bişiler sorup bunun devamını getircek kadar denk gelemiyoruz hiç birimiz. başlık sadece girip menü paylaştığımız bir yer gibi oldu sen kıdemlisin bilirisin neler yapabilceğimizi

Inanim ben bu saatlerde uygun olabiliyorum calismaya baslafim ve cocuklar basimda eve gelince oturamiyom.gelen telefonlara bile cevap veremiyorum.yoksa azmimi kaybetmis degilim ama kilo vermem azaldi...biraz sinir oluyorum bayram sonrasi farkli bir diyete baslayip bir 10 kilodaha icin cabalicam

Selam kizlar ben geldim. Gruba girmek icin once bir kaptanla konusmam lazim. Sonrasina bakariz artik. Eee neler yaptiniz bakalim? Tam olarak tanisamadik sizlerle ben gruba nisan ayinda girdim 95.5 kilo ile 75.5 ile izine ayrildim haziran sonunda. Turkiyedeydim yedim ictim pek dikkat etmedim acikcasi :skandal:
Sonuclara bakicaz artik :olamaz:

Slm bayanlaarr :KK3: Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan :KK45:
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş :KK71:
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın :KK73:Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz :KK39:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır :KK75:
Hepiniz öpüldünüüzz :KK68: Sağlıklı, bol giden kalorili günlere :KK6::KK6:

Selam kizlar ben geldim. Gruba girmek icin once bir kaptanla konusmam lazim. Sonrasina bakariz artik. Eee neler yaptiniz bakalim? Tam olarak tanisamadik sizlerle ben gruba nisan ayinda girdim 95.5 kilo ile 75.5 ile izine ayrildim haziran sonunda. Turkiyedeydim yedim ictim pek dikkat etmedim acikcasi :skandal:
Sonuclara bakicaz artik :olamaz:
Vaov tebrik ederim 20 kilo :) Allah devamini da saglasin insallah :)

Insallah canimm saol :)sen neler yaptin ?

ben bir üç kilo verdim sonra hasta oldum (grip) bi haftada zor ayağa kaltım derken iki hafta diyet spor yapamadım tabi en son 68.5-7 o civardaydım geçen cuma tekrar başladım ama geri başlamak bir haftamı aldı o da zorla inşallah bu cuma tartı bana güler :)

Guler insallah canim azmedersen tartida guler yuzunde guler hedefin, boyun kac?

Selamlar kızlar kaç gündür gelemedim işyerindeki internet arızalıydı tlfdan girmek sıkıntılı oluyordu ama buralardayım inş :) dahells dahells cnm 3. olmuştun hoşgeldin @NzLi cim kaç kg aldın bakalım kittenlove kittenlove cnm sormuşssun kıdemlisin diye yapmamız gerekn her yazılan şeye cvp yazarak devamlılık sağlamak evet çoğu zaman aynı anı denk getiremiyoruz çünkü hiç değilse bildirim gideceği için bakmamız gelmemiz aktif olmamız daha iyi olur :)

Günaydın kılzar ben listeyi alıp geliyorum inş tartı yüzünüze gülmüştür

***3. Takım 482.Etap***

ecemavi: (73,7///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
esrayazar: (91,5///%)
kittenlove: (68,7///%)
dahells: (65///%)
shameless35: (57,4///%)

3.Takım ortalaması : %

Back
X