• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S Serdalper hosgeldin canim aramiza.
Kilo vermek disardan cok zor gibi gorunsede aklina koymanla basarmaya baslamissindir bile. Canina tak ettiyse eger kilo vermene engel hicbirsey olmaz. Ve kilo verdikce kendine guvenin gelir. Insallah kilolarindan kurtulursun bizimle beraber. Burayi ihmal etme bak ben 3 ayda 20 kg verdim bu grup sayesinde. Hersey cok guzel olacak..:KK54:

Merhaba ben Aysegul. 170 boyunda an itibariyle 89.7 kg olan 5yasinda ikiz ogluslarinin annesiyim. Ogretmenim ve istanbul da yaşıyorum.

Kendimi bildigimden beri yemek yapmayı ve yemeye bayilirim. Ama sadece bu degildi kilo alma nedenim en büyük problemim bunun duygusal bir karsiliga baglamam oldu. Uzuldugumde sevindigimde kizdigimda sikildigimda... al ver falan filan derken once 74 oldum iki yil boyunca da sabit kaldim.sonra yine al ver al ver falan filan derken 84 oldum.. son iki ayda da ne oldugunu anlayamadan 92 yi gordum.

Bu pzt itibariyle sağlıklı yasamaya basladim. Ve her gece yatmadan imajinasyon yapiyorum... tum vucudumu ayrıntılarıyla zayif halimle hayal ediyorum ve oyle hissediyorum. Daha mutluyum. Daha saglikliyim. Tum sindirim problemlerim bitti. Yemek yerken çabucak doyuyorum. Hatta ayyh sistim yaaaw bile diyorum ( oyle olmasa bile :p ) boylece daha once yaptigim hatalari yapmıyorum.

Hedefim se kendimi aynada gordugumde vayy bee diyecegim hale gelmek :KK66:

Umarim hepberaber. ..
ben bir ay içinde ayh doydum diye bıraktığım kıvama geldim eskiden böyle diyenler gıcık olurdum onla doyulur mu be diye ama duygusal yemekten değil de karın açlığına yenilince cidden doyuluyormuş öyle :D kendimi tanıtım sana 165 boyunda 71 ile başladım şuan 67 yim :)

kızlar bu arada herkes yaptığı sporu neden yaptığı ve gördüğü yararları yazsın bence belki biri bilmediği birşeyi başka birinden öğrenebilir :)
bu konuda S shameless35 i tebrik ediyorum o hep yapıyor :)

öğretmenlerimiz de arttı şuan 3 tane öğretmenimiz oldu sanırım :D

Benim kilo vermemde Leslienin etkisi cok fazla sabah ogle aksam 3 mille yapiyordum bazende sabah aksam bazen aksamlari 5 km yuruyordum ve gun icinde karin egzersizleri mekik vs. Yapiyordum.

Beslenmeme gelince az yiyordum yagsiz tuzsuz sekersiz unsuz diyebilirim baslarda 2 dilim tam tahilli ekmek yerken 1 dilime dusurdum daha sonrasinda ekmeksiz devam ettim. Bol sebze salatalik domates. Canim tatli istediginde k.kayisi k.incir k.uzum yerdim. Yada diyet biskuvilerden yerdim bir paket degil tabiki 1 veya 2 tane yerdim. Bol suu cok onemliiii!!! Gunde 4 lt icmeye calisirdim.

Buda burda dursun ozaman belki birilerine yardimci olur :)

Benim kilo vermemde Leslienin etkisi cok fazla sabah ogle aksam 3 mille yapiyordum bazende sabah aksam bazen aksamlari 5 km yuruyordum ve gun icinde karin egzersizleri mekik vs. Yapiyordum.

Beslenmeme gelince az yiyordum yagsiz tuzsuz sekersiz unsuz diyebilirim baslarda 2 dilim tam tahilli ekmek yerken 1 dilime dusurdum daha sonrasinda ekmeksiz devam ettim. Bol sebze salatalik domates. Canim tatli istediginde k.kayisi k.incir k.uzum yerdim. Yada diyet biskuvilerden yerdim bir paket degil tabiki 1 veya 2 tane yerdim. Bol suu cok onemliiii!!! Gunde 4 lt icmeye calisirdim.

Buda burda dursun ozaman belki birilerine yardimci olur :)

ben günde 3 mile yapıorum leslieyi yaptığımda baya az geldi seninkini okuyunca :D

9 eylül menü

sabah bir yumurta
biraz peynir
bir dilim çikolatalı ekmek
akşam : tavuk dürüm
bi bardak ayran

Merhaba hanimlaar nasilsinizz...
Kisaca sizleri tanisamm nasıl olurr??

~~~~~~~

Sabah
3/4 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık

Aksam
Fırında tavuk
Firinda 2 elma dilim patates
Salata
Zero cola

Temizlik yaptimm spor olarak :)

Enerji bulabilirsem sirt bel hareketi yapıcam bakalım

Merhaba hanimlaar nasilsinizz...
Kisaca sizleri tanisamm nasıl olurr??

~~~~~~~

Sabah
3/4 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık

Aksam
Fırında tavuk
Firinda 2 elma dilim patates
Salata
Zero cola

Temizlik yaptimm spor olarak :)

Enerji bulabilirsem sirt bel hareketi yapıcam bakalım

Tanisalim canim 26 yasinda 2 cocuk annesiyim. Ev hanimiyim suan. Bebekten dolayi calismiyorum en buyuk isim bebekle ugrasmak suan :)

Menune baktim az yemissin bence zero colayi bende iciyordum ilk baslarda 0 calori yaziyo diye ama pek icime sinmemisti birakmistim. Su iciyormusun peki?

Tanisalim canim 26 yasinda 2 cocuk annesiyim. Ev hanimiyim suan. Bebekten dolayi calismiyorum en buyuk isim bebekle ugrasmak suan :)

Menune baktim az yemissin bence zero colayi bende iciyordum ilk baslarda 0 calori yaziyo diye ama pek icime sinmemisti birakmistim. Su iciyormusun peki?
Evett icmeye çalışıyorum zorrla..
Tadlandirici da faydali bisey deil ama tatli istegimi kesiyor diye bir sure daha kullanicam.. adaptasyon surecim tamMlaninca rutinim olur umarim..
Simdiye kadar hep acele ettim bi ise de yaramadı. Az olsun kalıcı olsun verdiklerim.. tartiyi da bozsam mi ne bilemedim eski aliskanlik devam ediyor hergun tartilma istegime direnemiyorum :) bu da beni diyetteymisim moduna sokuyor zorrlaa... ama ben diyette diilimm diyorum donupte kendi kenfimee sadece saglikli besleniyorum ve de ihtiyacim kadar yiyorumm artikk diye de ekliyorum ;)

Evett icmeye çalışıyorum zorrla..
Tadlandirici da faydali bisey deil ama tatli istegimi kesiyor diye bir sure daha kullanicam.. adaptasyon surecim tamMlaninca rutinim olur umarim..
Simdiye kadar hep acele ettim bi ise de yaramadı. Az olsun kalıcı olsun verdiklerim.. tartiyi da bozsam mi ne bilemedim eski aliskanlik devam ediyor hergun tartilma istegime direnemiyorum :) bu da beni diyetteymisim moduna sokuyor zorrlaa... ama ben diyette diilimm diyorum donupte kendi kenfimee sadece saglikli besleniyorum ve de ihtiyacim kadar yiyorumm artikk diye de ekliyorum :KK66:

Ayni seyleri dusunmusuz. Bende hergun tartiliyordum kii tartil bence ya ne biliym bir zararini gormedim ben :KK70:

En azindan bir amacin oldugu aklindan cikmaz:KK66:

Ben haftada bir tartiliyorum ya sonuctan emin olmak icin ama madem diyet motivasyonu her gun istiyosunuz kaguda yazip hedef kilonuzu yapistirin tarti gunleri disinda baskulde gordugunuz kilo hedef kilonuz olsun iyi motive eder ;)

2.webp

9.takimdan sevgilerle :KK68:

Back
X