• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm hadi son bir gayret tatil rehavetinden yavaştan kurtulalım yazın veremediğimiz kilolardan sonbahar başında kurtulalım kışın zaten kalın giyiniyoruz iyice lahana olmayalım değil mi :KK53::KK53::KK53:
zerom ya kış daha iyi geliyo bana sanki yazın şişko kışın zayıf oluyorum :)

günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah.. bugun Bismillah diyorum planlı hedefli gidicem inşallah, bu sene şöyle bi avantajım var kız sabahçı okulun yanında yürüyüş alanı var onu bırakınca hergün yürümeyi planlıyorum

Valla en güzeli :)

tartıldım 77,6 80bekliyodum buna şükür
yıllardan diyetin kararların envayi çeşidini denediğim için bu konuda kendimi tanıuorum
1, spor yapmasam motive olmuyor kılo veremıuotum
iki, kahvaltı vazgeçilmezim o yüzden ayran detoks hariç detoks yapamam
3,iki öğün beslenmek bana göre değil hafif ama sık yemeliyim ki açlık krizleri olmason
4, yavaş ama az olsun mantığıda bana göre değil bir hafta sonrası tartıda eksi görmeyince motivasyon bozuluyor yeme krizine giriyorum, oyüzden mümkün mertebe kaçamak yapmak yok düzenli spor böyle olunca regl de bile eksi görürüm ben
5,takım halinde kilo verebiliriyorum arkadaşlarım aynı özeni göstermezsede motivem bozulur sil baştan başlamak zorunda kalırım:( onun çareside burda hep birlikte disiplinli düzenli bi şekilde güle oynaya kiloları vermek:)

Ay geeçn kış sanki bana da öyle geldi bence neden biliyor musun kışın daha iyi diyet spor yapılıyor en azından ben öyle :)
spor sıcaksa çekilmiyor kışın yapılıyor ama, bizim okulda olunca çalışınca pek gelen olmaz bende pek gitmem oyüzden de diyette sabote olumuuo

çocukların okul alışveriş yaptım bugun akşama da sporumu yaparsam baya hareket olmuş olacak benim için
planımı programımı yaptım 1ocakda hedef 62 şuan 77kilouum ekimin ortasına 70olmayı planlıyorum yerleşmeden veririm inşallah

20_KELEBEK 20_KELEBEK canısı nerelerdesin kilo almadınmı sen  aldıysan bekliyorum seni birbirimize gazlayarak yerleşmeden gönderelim pis yağları:KK5:

çocukların okul alışveriş yaptım bugun akşama da sporumu yaparsam baya hareket olmuş olacak benim için
planımı programımı yaptım 1ocakda hedef 62 şuan 77kilouum ekimin ortasına 70olmayı planlıyorum yerleşmeden veririm inşallah
Haftada ortalama kac kilo verebiliyorsunuz ben su ana kadar en cok 1.5 verdim sanirim :)

Okullar da acilio ben normalde iki ogun yiyorum yazin ondan hep daha kolay kilo vermisimdir simdi kis okulda bi acikiyorum sabah ogle aksam hepsini yiyorum bir de ben kahvalti icin erken kalkamiyor kahvalti tostla gecio yemekhanede de guzel yemek varsa oooh gelsin kilolar :s var mi boyle bir yemek duzeni olan neler yapiyorsunuz asiriya kacmamak icin bir de ben salatayi cok sevmiyorum protein insaniyim o yizden bi corba alip bol salata yapip doyamiyorum cunku salatayi biritirekiyorum da :s

Haftada ortalama kac kilo verebiliyorsunuz ben su ana kadar en cok 1.5 verdim sanirim :)
canım valla asılınca ıkı ıkbucuk verırım 69 altına ınene kadar verılecek kılo azalınca yavaşlıyo vermem o yuzden yerlesmeden bu ay 7 kılo hedefleedım

dunu başarıyla bıtırdım bugunde kahvaltıya teyzeme davetlıydım caktırmadan az yedım :KK76:

Okullar da acilio ben normalde iki ogun yiyorum yazin ondan hep daha kolay kilo vermisimdir simdi kis okulda bi acikiyorum sabah ogle aksam hepsini yiyorum bir de ben kahvalti icin erken kalkamiyor kahvalti tostla gecio yemekhanede de guzel yemek varsa oooh gelsin kilolar :s var mi boyle bir yemek duzeni olan neler yapiyorsunuz asiriya kacmamak icin bir de ben salatayi cok sevmiyorum protein insaniyim o yizden bi corba alip bol salata yapip doyamiyorum cunku salatayi biritirekiyorum da :s
bacısı sloganımdır Zahmet olmadan rahmet olmaz ,bence kahvaltını tostla gecırme yarım saat erken kalk yumurtayla peynırle bol yesıllıkle yap kahvaltını mumkun mertebe yemekhanedede pılavdan makarnadan uzak durup sulu yemegı tercıh et ,proteını sevmen cok guzel aksamıda tavuk etle yanında yogurtla kapatırsan cok guzel kılo verırsın ,bi kaç ay dişimizi sıkıcaz emek verıcez başka türlü olmuyor,ben dıyetteyken cok guzel kılo verırım çunku dıyet yapa yapa neyın yenmesı gerektıgını az bucuk öğrendım eğer bana uygun yemek yapıyosam yıyrum yoksa çocuklar için hamurişşi yaptıgım zaman üsenmiyorum haşlıyorum tavuk göğsumu yogutla salatayla yıyıorum
menunu paylaşki yanlışımız olunca bırbırımızı uyarırız:KK5:

dünkü menum
kahvaltı haşlanmıs yumurta,1 dılım beyaz peynır 4zeytın,bol yeşıllık salatalık domates,1dılım ekmek,agzım tatlansın dıye 1.çk bal:)
ara 1bardak tarcınlı sut 2 cevız
öğle 1kase sütlü keloggs meyvelı
akşam 1 tabak kurufasulye,1 kase nanelı pulbıberlı yogurt,salatalık domates ,bi kactane cin bibier turşusu
ara neskafe
2,5lt su 2 buyuk bardak kıraz saplı yeşıl cay
sprpor yapamadım:(

index.php

dünkü menüm spor yok :(
sabah : haşlanmış yumurta ,peynir,domates,salatalık
akşam : 5 köfte,iki dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt

misafir vardı akşamdan sonra çay yanına cips falan yedim malesef :s

dünkü menüm spor yok :KK43:
sabah : haşlanmış yumurta ,peynir,domates,salatalık
akşam : 5 köfte,iki dilim kepek ekmeği ve bir kase yoğurt

misafir vardı akşamdan sonra çay yanına cips falan yedim malesef :s