- 24 Haziran 2016
- 731
- 959
- 23
Ama doktor verdiKız bununla nasıl kilo vereceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama doktor verdiKız bununla nasıl kilo vereceksin![]()
O doktor kilo vermini istemiyor sanırımAma doktor verdi
yiyeceksin ki kilo veresin. Heleki kahvaltı en gerekli öğündür. Ben bi Öğün az yesem hemen azarlardi diyetisyenim Kız çok az yahu, düzeltelim sebdeki beslenme şekliniÖğle yemegim
haftda iki gün yapiyrum sadeceKız çok az yahu, düzeltelim sebdeki beslenme şeklini![]()
Doktora gittim geçen hafta verdiği liste bu çok mu az mı yedim bilmiyorum ama listeye uyuyorumKız çok az yahu, düzeltelim sebdeki beslenme şeklini![]()
Haftanın 5 günü sabah kahvaltıda domates salatalık yeşillik 3yk lor peyniri 1 haşlanmış yumurta 4 zeytin 1 dilim çavdar ekmeğiO doktor kilo vermini istemiyor sanırımyiyeceksin ki kilo veresin. Heleki kahvaltı en gerekli öğündür. Ben bi Öğün az yesem hemen azarlardi diyetisyenim
![]()
Hoşgeldin Can'ım :)Merhaba
Merhaba canım sen kaç kilodan kaça düştün resimdekiysen eğer süper vermişsin maşallahKız çok az yahu, düzeltelim sebdeki beslenme şeklini![]()
Orda 98 den 69 a dusmustum. Ama şimdi 500gr daha gittiMerhaba canım sen kaç kilodan kaça düştün resimdekiysen eğer süper vermişsin maşallah
Hmm 82.4Tatlısı kaç Kilosun?
Tatlısı kilo yavaş mı gidiyor, az gibi geldi bana menunHmm 82.4yeniden 5 li haneleri ne zaman görürüm bilemem ama umudum var:)
MaalesefTatlısı kilo yavaş mı gidiyor, az gibi geldi bana menun
Görürsün tatlım, yeterki pes etme![]()
Öğlen, ara ve akşam fazla yoğurt ye tatlım mutlaka,. Az yiyince gitmiyor. Tiroit için ilaç içiyor musun?Maaleseftiroid sorunum var,kronik kabızlık...
bi de bugünlerde hastaydım yeni toparlanıyorum :)
Wawwww nasıl başardın yazsana Can'ım nasıl bi diyet yaptınOrda 98 den 69 a dusmustum. Ama şimdi 500gr daha gitti![]()