Dur hazır yazılmisına götüreyim seniWawwww nasıl başardın yazsana Can'ım nasıl bi diyet yaptın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur hazır yazılmisına götüreyim seniWawwww nasıl başardın yazsana Can'ım nasıl bi diyet yaptın![]()
Ay çok kötü troid ya çok geçmiş olsun Can'ım zor oluyor zayıflamak ama olsun sporla falan destekle olur inşallahMaaleseftiroid sorunum var,kronik kabızlık...
bi de bugünlerde hastaydım yeni toparlanıyorum :)
10 bin adım zaten çoğu yediğini yakmıştır :)Merhaba kizlar.dun hic giremedim nete.sehir disibdan arkadaslrm geldi.gec saatlere kdr disaridaydm.sureklide disarda yedk.
Sabah
1 haslanms yumurta
1 peynir
4 zeytin
1 salatalik
2 salam
Cok az tel peynir
Zorla 1 tane pisi yedm
Oglen yok
Aksama dogru
Disarida diyet mix die bi markanin kuruyrmisini gordm.onu yedm.tahilli kucuk bi biakuvi buldm onu yedm.
Aksamda
Salata ve zeytinyaglilri yedm masada kucuk porsiyonlrla
2litre su ictm
10bin adim attim
Asiri yorgunum cnku gec yattim.ve simdi kalktm![]()
Haftada en az 5 gün spor yapmaya çalışıyorum bu yüzden..Ay çok kötü troid ya çok geçmiş olsun Can'ım zor oluyor zayıflamak ama olsun sporla falan destekle olur inşallah
Hosgeldiniz aramizaKızlar akşam yemegim 5 köfte
1 domates
3 yk bulgur pilavı
2 yk yogurt
Gecmis olsun canim. Insallah saglikli bir sekilde vereceksin kilolari.hepberaberHaftada en az 5 gün spor yapmaya çalışıyorum bu yüzden..![]()
Sabahleyin hic birsey yemedin mi.nasil duruyorsun oyle.tansiyonun duser dikkat et.sut tozu kullanmayin diyorlar.benim kahveyle aram pek yok:)Bugünkü menüm
Sabah:bir bardak neskafe
Öğlen: bir tabak salata ve üç dilim peynir
Akşam: yine salata
Ama bi kaçamak var birazcık cips yedim![]()
Yok yemedim Can'ım sabah kahvaltı yapınca çok açılıyorum Can'ım herşeyi istiyor ama geciktirince yemeği öyle olmuyorSabahleyin hic birsey yemedin mi.nasil duruyorsun oyle.tansiyonun duser dikkat et.sut tozu kullanmayin diyorlar.benim kahveyle aram pek yok:)
Neredesiniz kızlar, size biraz üye bulalım![]()