• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kizlar

Aksam karni yarik ve 2 kasik pilav ve ulkemizin vazgecilmez bu ikilinin 3.su olarak cacik yedim tabiki:KK25::)))))

Bi mutsuzluk var uzerimde.hevessizim.sanirim cikolata yemeyeli 3hafta olacak.sekerin tadini mi unutcam napcam bilemedim:)
Can'ımm sakın bırakma hayır çok süper bişey 3 hafta devam etmek beyinin alışkanlıkları değişmesi 21 gün sürermiş bak 21 gün olmuş şakın bırakma hep birlikte başaracaz :KK19:

Bugünkü menüm
Sabah: üç dilim peynir iki dilim ekmek
Öğlen: bir büyükçe armut bi neskafe
Akşam: iki dilim kek

Kızlar benim çok az yememin sebebi kilo verememem yani diyetisyene gitmedim ama metabolizmamda bi sorun olduğuna Eminim sizin gibi yesem asla veremiyorum sabit kalıyorum o yüzden böyle yani menüm :(

Selam kızlar dün telefonu evde unutmuşum gece 12 ye kadar ayrı kaldık :skandal:değişik bi gündü yorucu . ..hemen menümü yazayım sabah 07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 4 yeşil zeytin 1 dilim tambuğday ekmeği
Öğlen 12.15 patlıcan yemeği 5 yk kadar 1 kase yoğurt
Akşam 19.00 1 kase yayla çorbası 3 köfte
Pazar günü 2 saat yürüdüm ama dün spor yapamadım :( suyu artık yazmıyorum bile o konuda sünger gibiyim:KK48:

Merhaba kizlar

Aksam karni yarik ve 2 kasik pilav ve ulkemizin vazgecilmez bu ikilinin 3.su olarak cacik yedim tabiki:KK25::)))))

Bi mutsuzluk var uzerimde.hevessizim.sanirim cikolata yemeyeli 3hafta olacak.sekerin tadini mi unutcam napcam bilemedim:)

Canın çok çikolata çektiyse bir parça bitter ye cnm sonra kriz gelip saldırma anı yaşayabilirsin en azından seni tutar o :)

Bugünkü menüm
Sabah: üç dilim peynir iki dilim ekmek
Öğlen: bir büyükçe armut bi neskafe
Akşam: iki dilim kek

Kızlar benim çok az yememin sebebi kilo verememem yani diyetisyene gitmedim ama metabolizmamda bi sorun olduğuna Eminim sizin gibi yesem asla veremiyorum sabit kalıyorum o yüzden böyle yani menüm :KK43:

Ama bu şekilde de veremezsin ki bence akşam kek yerine sebze yemeklerine ağırlık ver öğlen proteine sabah bol yeşillikli kahvaltıya :)

Selam kızlar dün telefonu evde unutmuşum gece 12 ye kadar ayrı kaldık :skandal:değişik bi gündü yorucu . ..hemen menümü yazayım sabah 07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 4 yeşil zeytin 1 dilim tambuğday ekmeği
Öğlen 12.15 patlıcan yemeği 5 yk kadar 1 kase yoğurt
Akşam 19.00 1 kase yayla çorbası 3 köfte
Pazar günü 2 saat yürüdüm ama dün spor yapamadım :KK43: suyu artık yazmıyorum bile o konuda sünger gibiyim:KK48:

Oo menünü beğendim bugün yaparsın spor sende cnm ne olacak :) sadece 5-10 dk nı ayırmak bile yetiyor inan ben mesela sabahları 10 akşamları 10 toplamda 20 dk kadar spor yapıyordum günlük

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
3 çatal lor
4 çatal yoğurt
Yarım dilim salam

Gunaydin gunaydin gunaydiiiiin:) diyetisyenden ciktim.tahlillerimi verdm.liste verdi.kontrol zamanimda da tahlillerimi degerlendirck.ise gitcem die acele ettik biraz.10aralikta 74 kilo olms bir sekilde bekliyorm seni dedi:)

Kizlar ekmek olarak tam bugday cavdar fln tavsiye etti.ama hazirlarini degil.
Corba kalori demektir dedi.1kepceden fazla icme dedi.hani mercimek corbasini falan kastetmiyorm tbi ddi.birde salataya havuc koyma dedi.

Oo menünü beğendim bugün yaparsın spor sende cnm ne olacak :) sadece 5-10 dk nı ayırmak bile yetiyor inan ben mesela sabahları 10 akşamları 10 toplamda 20 dk kadar spor yapıyordum günlük
Teşekkür ederim :) evet biraz sabırsız davranıyorum bu ara sanki 3 ayda aldım bu kiloları hemen vermek istiyorum :)

Gunaydin gunaydin gunaydiiiiin:) diyetisyenden ciktim.tahlillerimi verdm.liste verdi.kontrol zamanimda da tahlillerimi degerlendirck.ise gitcem die acele ettik biraz.10aralikta 74 kilo olms bir sekilde bekliyorm seni dedi:)

Ooo hadi bakalım bekliyoruz bir atak :)

Back
X