• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ekmek olarak tam bugday cavdar fln tavsiye etti.ama hazirlarini degil.
Corba kalori demektir dedi.1kepceden fazla icme dedi.hani mercimek corbasini falan kastetmiyorm tbi ddi.birde salataya havuc koyma dedi.

Havuç tamamen şeker cnm diyette pek önerilmiyor doğru

Teşekkür ederim :) evet biraz sabırsız davranıyorum bu ara sanki 3 ayda aldım bu kiloları hemen vermek istiyorum :)

Evet diyetlerin genelde olumsuz sonuçlanması bu yüzden sabırsız olmamız :) Ama eminim aşacağız bu durumu

Haftanın 6 günü çalışıp 1 gün tatilim var o da genelde dışarda ya da temizlikle geçiyor sıra braya gelmiyor :)
Allah kolaylık versin canım :KK48:

Normalde paylaşıyoruz ama bu şekilde grup daha aktif gidiyorr takipte edebiliyorum şimdilik böyle gidiyoruz :)
Aslında grupta çekişme olsa daha aktif olunur sanki :KK64:

Kızlar öğle yemegim
1 kase mercimek çorbası
2yk Şehriye pilavı
1 adet Baget
Azıcık üzüm

Kizlar iyiki gelmisim buraya.bana yalniz olmadigimi hissetiriyorsunuz.hepinize cok ama cok tesekkur ederim:KK52:

Sende iyiki geldin cnm asıl başarı senin sen istemesen kararlı olmasan başaramazsınn biz desteğiz sadece :) çevrende olan kösteklere inat hem de :)

Şu an grupta 3 kişi var kimle çekiştireyim ki yoksa güzel olur yarışsak falan başka bir grupla mı yarışsak acaba :KK64:
Bilemiyorum ki aslında ikili olarak 2 grup birbiriyle rakip olabilir böylece aktif olunca daha çok yarışmacı gelir :KK56:

Back
X