• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3344bb7f0b7f.gif

3. TAKIM 493. ETAP HEDEF LİSTESİ

mely30 --->82,4 --->
chemistry_eng ---> 76,9 --->
betnaz ---> 84,6 --->
maruuram ---> 65,6--->
cylnslymn ---> 88,2 --->

cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif
Her zaman olduğu gibi farkimi belli etmişim en kilolu benim

Bende insülin direnci çıktı diyetisyene gitmeden kilo veremiyordum. bende yardım almaya başladım teyzem gittiğim doktora 40 kiloya yakın verdi bende o doktora gitmeye başladım

Gittiğim doktor izmirde ben burdur da yaşıyorum ocak ayına kadar bu listeyi yapıcam her ay gidemem çünkü ocakta gidince yine kontrol edicek tekrardan liste verecek

Her zaman olduğu gibi farkimi belli etmişim en kilolu benim
Yaaa Can'ım öyle demeee ben yaklaşık iki aya yakındır buradayım ve ilk 90 kiloydum bak şimdi öyle böyle derken 85 e düştüm yani Şen'de yapacaksın merak etme birlikte başaracaz tatlişkom moral bozmak yok süperiz biz harikayız daha da güzel olucaz Zafer bizim olacak ve herkes bu zafer sonucunda aaaa ne olmuş sana böyle vaavvvv diyecekler :KK60::KK24::KK28::KK9:

Bende insülin direnci çıktı diyetisyene gitmeden kilo veremiyordum. bende yardım almaya başladım teyzem gittiğim doktora 40 kiloya yakın verdi bende o doktora gitmeye başladım

Gittiğim doktor izmirde ben burdur da yaşıyorum ocak ayına kadar bu listeyi yapıcam her ay gidemem çünkü ocakta gidince yine kontrol edicek tekrardan liste verecek

Kızlar ara öğünümü yazmayı unuttum
10.30 da 10 badem

Anladım cnm umarım işe yarar insülin direncinden biraz zor gidiyormuş kilo galiba ama sen başarırsın inanıyorum ben :)

Kızlar öğle yemegim
1 kase Şehriye çorbası
Yarım porsiyon makarna
Yarım porsiyon mantar
1 kase cacık
Keşke makarnaya yemeseydim

Bende sabahki menümü paylaşayım bari
Bi tane yumurta bir dilim ekmek domates salatalık az da peynir

Ama nedense bugün aç hissediyorum ya :110:

Back
X