• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümü yazayım bu arada . ..
Sabah 1 elma yedim çünkü işe geç kaldım:(
Öğlen 12.15 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kase salata ve kapuska
Akşam 18.00 1 büyük kase tonbalıklı salata,1 armut, 1 dilim tambuğday ekmeği yiceeem :) arada 2 sade Türk kahvesi içtim su 2.5 litre akşama kaçamak yaparsam yazarım :) spor olarak da yarım saat yürüdüm

kız yapmışın ya :) ama alıntı yerleri silmemişsin alıntılanmış msj
tamam alıntıyı silcem ve sadece emoji koycam. peki menülerimide domates salatalık peynir diye yazcam mı :) ay kaptanım ya çok anlayışlısın sabırlısın. tişikkirlir :) :olamaz:

Menümü yazayım bu arada . ..
Sabah 1 elma yedim çünkü işe geç kaldım:KK43:
Öğlen 12.15 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kase salata ve kapuska
Akşam 18.00 1 büyük kase tonbalıklı salata,1 armut, 1 dilim tambuğday ekmeği yiceeem :) arada 2 sade Türk kahvesi içtim su 2.5 litre akşama kaçamak yaparsam yazarım :) spor olarak da yarım saat yürüdüm

Menün süper bence kaçamak yapma :)

tamam alıntıyı silcem ve sadece emoji koycam. peki menülerimide domates salatalık peynir diye yazcam mı :) ay kaptanım ya çok anlayışlısın sabırlısın. tişikkirlir :) :olamaz:

Yok cnm yazmıcan sadece alıntı yerleri silmen yeterli emojileri koyduktan sonra :)

Burdayımmm :) bu hafta çok yoğun geçiyor sürekli annem rahatsız bu kez de...geçmiş olsuna gelenler akrabalar filan . ..kendi başıma kalamadım ki bugünlerde:KK43:
Canımm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin kötü birşey yoktur inşallah

3.TAKIM MENÜ VE SPOR TAKİP TABLOSU

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]mely30[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]betnaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]chemistry_eng[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]cylnslymn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]maruuram[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​

Günaydın Kızlar,

Dün geceden beri mide bulantısından duramıyorum :KK61: sabahta devam ediyor hala.

Kahvaltıyı isteksizde olsa yaptım.

sabah uyanınca 2 bardak su 1 kuru kayısı

Kahvaltı
haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık maydonoz

1 litre su içtim şu saate kadar.

Kızlar bugün öğretmenler günü dolayısıyla veli toplantısı yapıldı herkes birseyler yaptı haliyle bende birseyler yaptım. karnimi bildiğin tıkanıklığı basa doldurdum onun için yediklerimin hiç yazmak istemiyorum

Gece gece internetten buldugum bi tarifi yapmaya çalıştım. beklediğim gibi olmadı bende onu başka bir şeye donusturdum beğenilmez diyordum ama çok beğenildi kızlar ikincisini bulamadilar:hamarat: :halay:

Back
X