- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
öğretmenler gününüz kutlu olsunEweeet bugün öğretmenler günüüü bende bi öğretmen olarak en sevdiğim gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğretmenler gününüz kutlu olsunEweeet bugün öğretmenler günüüü bende bi öğretmen olarak en sevdiğim gün![]()
ne yedin bakiyimmmmmmm :))))Kızlar bugün öğretmenler günü dolayısıyla veli toplantısı yapıldı herkes birseyler yaptı haliyle bende birseyler yaptım. karnimi bildiğin tıkanıklığı basa doldurdum onun için yediklerimin hiç yazmak istemiyorum
Ayıp ama yaa çok utandım sarma yedim küçük dilim kek yedim peynir zeytin yedim patates salatası yedim ama kendi yaptığım şaheser den yemedimne yedin bakiyimmmmmmm :))))![]()
eline sağlık canım.çok güzel görünüyorO şaheser bu şaheser![]()
Teşekkürler canımmmöğretmenler gününüz kutlu olsun![]()
Aa bende bundan yapmıştım tırtıl kurabiye olarak ama :)O şaheser bu şaheser![]()
Canim içinde un şeker irmik süt kakou krem santi ne ararsan var ondan yemedimeline sağlık canım.çok güzel görünüyorniye yemedin :)
bilinçli arkadaşım benimCanim içinde un şeker irmik süt kakou krem santi ne ararsan var ondan yemedim
Günaydın Kızlar,
Dün geceden beri mide bulantısından duramıyorumsabahta devam ediyor hala.
Kahvaltıyı isteksizde olsa yaptım.
sabah uyanınca 2 bardak su 1 kuru kayısı
Kahvaltı
haşlanmış yumurta
1 tam buğday ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık maydonoz
1 litre su içtim şu saate kadar.
Kızlar bugün öğretmenler günü dolayısıyla veli toplantısı yapıldı herkes birseyler yaptı haliyle bende birseyler yaptım. karnimi bildiğin tıkanıklığı basa doldurdum onun için yediklerimin hiç yazmak istemiyorum
Eweeet bugün öğretmenler günüüü bende bi öğretmen olarak en sevdiğim gün![]()
Ayıp ama yaa çok utandım sarma yedim küçük dilim kek yedim peynir zeytin yedim patates salatası yedim ama kendi yaptığım şaheser den yemedim
O şaheser bu şaheser![]()
ben sanırım 3 haftadır evde pasta börek pişirmiyorum.ama bu haftasonu eşime börek yapıyım diyorum. 1 dilim yerim. gerisini o halleder zaten :))))))
bende çok severim canım.insanlara yemekler yapıyım yesinler.çok mutlu olurum :)Bende mutfak işini çok severim Allahtan çok yemiyorum yaparken doyuyuorum :)
Teşekkürler :) nasıl üstüme alındımöğretmenler gününüz kutlu olsun![]()
Hahahaha aynı benbende çok severim canım.insanlara yemekler yapıyım yesinler.çok mutlu olurum :)
ama ben kendim de yemeyi severdim :) bir zamanlar...geçmiş olsun canım bu arada inşallah daha iyisindir