Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim adet donemim yakin. 2gune olurum sanirim. Ay tisikkir idiriiiim desteginiz icin. Ne tatli arkadaslarim varmis benim burdaHayır tabii ki :) ne demek uğraşmiyim? bu bir süreç olabilir tartının hassasiyeti yeterli olmayabilir ödem olabilir kas artmış yağ azalmış olabilir adet dönemin yakın olabilir bağırsak hareketlerin yavaşlamış olabilir.... ne demek bırakmak? iradeli ve istekliyiz tabii ki bunun da üstesinden geliriZ![]()
Ama beni eklemeyi unutmussunuz***3. Takım 493.Etap***
maruuram: (65,6///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
betnaz: (84,6/84,2/0,4/%0,47)
Mely30: (82,4/80,7/1,7/%2,06) yeni üye başl trh 08.11.2016 başl kg 86 hedef kg 56
3.Takım ortalaması : % 0,843
İyi akşamlar kızlaaar :)
menümü yazayım hemen bugün en sevdiğim gün
Kahvaltı 2 ceviz, 1 elma , 1yum. Sucuklu omlet, 1 kk dil peyniri , 1 dlm tambuğday ekmeği
Öğle 2 yk kısır yarım porsiyon Kıymalı karnabahar yemeği, 1 bardak ayran
Akşam 1 balık ızgara bol salata![]()
Merhaba kizlar
Sabah. 1h.yumurta peynir 1 zeytin salatalik sekersiz cay
Oglen
Mercimek corbasi ve 8tane misket kofte salata yogurt
Aksam
Pirasa ve salata
2litre su.
Sabah uyaninca kayisi ve su.
Ama beni eklemeyi unutmussunuz
Kızlar benim iştahı çok açık bu sıralar yaş
Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
6 tane patates kızartması
3 kaşık erişte pilavı yedim
2. TAKIM.......3. Takim..................%0.843![]()
İnşallah 1. de oluruz :)Kızlar tebrik ediyorum bu hafta 2. olduk umarım bundan sonra da gireriz listeye böyle güzel gider![]()
Tebrikler. 1.ligi goruruz insallah:)Kızlar tebrik ediyorum bu hafta 2. olduk umarım bundan sonra da gireriz listeye böyle güzel gider![]()
hayır tabiii kiii kaptanım :)Selamlar kızlar nasıl gidiyor haftasonu çok cozutmayalım :)
İnşallah 1. de oluruz :)
Merhaba kizlar
Aksam detoks suyu hazirladm.
Sabak 1 bardaj ictim
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
Salatalik
Oglen
Brokoli hasladim limonlayip
2litre su ictim.
3 kuru kayisi yedim.