• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menü;
2 bardak su
ve 1 kaşığa limon ve zeytinyağı yuttum kabızlık için.

sabah
1 h.yumurta
2 zeytin
bol dereotu
2 kaşık lor peyniri
salatalık
şekersiz çay

Öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata

ara
6 çiğ badem
activia kayısılı

ve şimdide sütümü içiyorum. (doktor bunları atlama didi :) )

akşama
fırında köfte kabak patates yapmştm.onu yerim
mercimek çorbası içerim

2litreyi tamamlarım suyu.

Allah nasip ederse 19:30da leslie 3 mil yaparım kızlar :)

menü;
2 bardak su

sabah
1 h.yumurta
2 zeytin
bol dereotu
2 kaşık lor peyniri
salatalık
şekersiz çay

Öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata

ara
6 çiğ badem
activia kayısılı

akşama
mercimek çorbası içerim

Süper cnm

Çok geçmiş olsun canım:KK43:
saol canım geçti şükür ama nasıl geçti canımdan can gitti resmen
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et ben yapmayı düşünüyorum inş ya
saol kaptanım evet bugün başlıyoruz:halay::halay:
menü;
2 bardak su

sabah
1 h.yumurta
2 zeytin
bol dereotu
2 kaşık lor peyniri
salatalık
şekersiz çay

Öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
salata

ara
6 çiğ badem
activia kayısılı

akşama
mercimek çorbası içerim

maşallah tatlım süper gidiyosun nazar değmesin :nazar::nazar:
ben pek 19:30 da yapamam ama yapıcam kesin

Kızlar menumü paylasım.sabah;bir muz,bir tane ceviz
Öğle; yarım porsiyon yogurtlu haşlanmış karnabahar brokoli,uc dört kasık közlenmiş patlıcan yogurtlu
Ara,yarım incirli activia,mandalina
Akşam; uc dilim fırında patates bir ızgara tavuk but,iki kasık pirinç pilavı,bir yeşil biber
150 yarım mekik,100 bacak hareketi,yarım saat yürüyüş
Ikı kupa yeşil çay,2 lt su

Kizlar regl sancisindan hic bisey yapamadm.ilk gunu ya oyuzden cok sancim vardi :( ozur dilerim yapamadim.

Öğle; yarım porsiyon yogurtlu haşlanmış karnabahar brokoli,uc dört kasık közlenmiş patlıcan yogurtlu
Akşam; uc dilim fırında patates bir ızgara tavuk but,iki kasık pirinç pilavı,bir yeşil biber
Cok guzel menunuz

Normalde menu paylasmiyorum demistim kaptanim.
Ama bugun cozuttum. O yuzden onerilerini bekliyorum.
Aksam misafirlige davetliydik ama ben saat 5 e kadar yemekli gidiyoruz saniyordum. Megerse caymis. Borekli salatali falan. 3 borek yedim doymak adina :51: bir kac kasik tavuklu salata. Tiramisu , yas pasta. Ustelik de sevmem yani. Bugun baska topikte sekerle ilgili bir seyler okuyunca icimden hic gelmedi yemek. Ama vay vardi sohbet vardi. Yedim. Bir suru yasak oldugu icin de paylasmak istedim.

Gecen hafta 3. Idik bu hafta 1. Acaba kilo bildirimi yapmasam mi ki. Bayagi moralim bozuk..

Kızlarr dünkü menümü yazayım :) hep böyle bi gün geriden yazıyorum sabah en müsait zaman benm için:)
Sabah 1 haşlanmış yumurta (fazlasını içim kaldırmadı)
Ara 200 mlsüt
Öğle 1 kase yayla çorbası (yine börek vardı kaptanım hatta içli köfte de ama yemedim :) @ Zerosima
Akşam 1 kase yoğurt, 1 tabak Kıymalı karnabahar bi de bikaç kaşık puding yedim tüüüh bana:( ama regl oldum ve uzun zamandır şeker tüketmiyodum :(

Güzel beğendim cnm

Aksam misafirlige davetliydik ama ben saat 5 e kadar yemekli gidiyoruz saniyordum. Megerse caymis. Borekli salatali falan. 3 borek yedim doymak adina :KK51: bir kac kasik tavuklu salata. Tiramisu , yas pasta. Ustelik de sevmem yani. Bugun baska topikte sekerle ilgili bir seyler okuyunca icimden hic gelmedi yemek. Ama vay vardi sohbet vardi. Yedim. Bir suru yasak oldugu icin de paylasmak istedim.

Gecen hafta 3. Idik bu hafta 1. Acaba kilo bildirimi yapmasam mi ki. Bayagi moralim bozuk..

Listeye girmedin zaten cnm bildirmelisin ki başlangıç ve sonu görelim değil mi ne diyelim yemişsin bir defa bazen oluyor insan cozutuyor sporu biraz fazla yapabilirsin önerim :)

Kızlarr dünkü menümü yazayım :) hep böyle bi gün geriden yazıyorum sabah en müsait zaman benm için:)
Sabah 1 haşlanmış yumurta (fazlasını içim kaldırmadı)
Ara 200 mlsüt
Öğle 1 kase yayla çorbası (yine börek vardı kaptanım hatta içli köfte de ama yemedim :) @ Zerosima
Akşam 1 kase yoğurt, 1 tabak Kıymalı karnabahar bi de bikaç kaşık puding yedim tüüüh bana:KK43: ama regl oldum ve uzun zamandır şeker tüketmiyodum :KK43:

Öğle börekleri içli köfteleri yememişsin 2-3 kaşık pudingin lafını etmeyelim :)

KIZLAR GÜNAYDIN
Menün gayet güzel canım
Kizlar regl sancisindan hic bisey yapamadm.ilk gunu ya oyuzden cok sancim vardi :KK43: ozur dilerim yapamadim.
sıkma canını tatlım sancın varsa nasıl yapasınki
Aksam misafirlige davetliydik ama ben saat 5 e kadar yemekli gidiyoruz saniyordum. Megerse caymis. Borekli salatali falan. 3 borek yedim doymak adina :KK51: bir kac kasik tavuklu salata. Tiramisu , yas pasta. Ustelik de sevmem yani. Bugun baska topikte sekerle ilgili bir seyler okuyunca icimden hic gelmedi yemek. Ama vay vardi sohbet vardi. Yedim. Bir suru yasak oldugu icin de paylasmak istedim.

Canım biraz fazla olmuş sanki tatlılar börek keşke birinden birini yemeseydin

Günaydınn kızlar dün biraz yedim yemek aslında daha azını yiyebilirdim tutamadım ama sporumu yaptım az da olsa hemde adım atmış oldum

1 saat yürüyüş
1 mile leslie
5 dk eliptik bisiklet
30 mekik
5 dk kadar da zıplama

Back
X