Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah kaptanım gayet güzel süpersinGünaydınn kızlar dün biraz yedim yemek aslında daha azını yiyebilirdim tutamadım ama sporumu yaptım az da olsa hemde adım atmış oldum
1 saat yürüyüş
1 mile leslie
5 dk eliptik bisiklet
30 mekik
5 dk kadar da zıplama
Canlar ben kendimi aştım valla dün akşam 3 mil leslie yaptım sonra sabah erken kalktım ve 2 mile daha yaptım bu ara bi hırs geldi bana inşallah hiç gitmez
sabah
uyanınca 1 bardak limonlu su
1 dilim ekmek
1 yumurta ile menemen yarım tabak
devamı inşallah güzel gelir
seviliyorsunuz
Kaptanım sen benim kadar yapamazsın yaOoo süpersinn aynen o hırs gelince güzel oluyor da bir getiremedimm birisi bana yapamazsın edemezsin dediği zaman hısrlanıyorum ben daha çok![]()

Canim 2 ya da 3 yk kaşığı kaseye koyuyorum üzerine 1 bardak süt döküyorum hazırlanan kadar bekletiyorum 15 20 dk kadar o yumuşak oluyor canimAfiyet olsun cnm bu yulaf ezmesini nasıl tüketiyorsun bir defa deneyeyim dedim hiç beğenmedim sert diye acaba biraz yumuşatıyor muyuz nasıl oluyor
Kaptanım sen benim kadar yapamazsın ya![]()

Slm kızlar dün ugrayamadim.kusura bakmayın . Misafir geldi.Bide bebeğim hasta . Hasta olunca huysuz oluyor çok . Dün kosturmacayla geçti . Ama çok yedim maalesef . Ev yapımı poğaça , kek . Neyse bugün dikkat edicem . Bebekten fırsatım olursa leslie yapıcam .
Canim 2 ya da 3 yk kaşığı kaseye koyuyorum üzerine 1 bardak süt döküyorum hazırlanan kadar bekletiyorum 15 20 dk kadar o yumuşak oluyor canim
Tatlışım ya supersinCanlar ben kendimi aştım valla dün akşam 3 mil leslie yaptım sonra sabah erken kalktım ve 2 mile daha yaptım bu ara bi hırs geldi bana inşallah hiç gitmez
sabah
uyanınca 1 bardak limonlu su
1 dilim ekmek
1 yumurta ile menemen yarım tabak
devamı inşallah güzel gelir
seviliyorsunuz
teşekkür ederim balım sende öle süper gidiyosunTatlışım ya supersin![]()
Oglen
1Kase ezogelin
2Kasik taze fasulye
2Kasik kisir
Yogurt
Kızlar menüler gayet güzel afiyet olsun ama yaramasınKızlar menüm sabah;bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası,ıkı kasık mercimekli bulgur pilavı,yarım kase cacık
Sabah 2 bardak limonlu su.
Kahvalyi
2kasik lor peybiri ustune bol dereotu salatalik
2yesil zeytin
1h.yumurta
1dilim tam tahilli
1litre su
Oglen
1Kase ezogelin
2Kasik taze fasulye
2Kasik kisir
Yogurt
Kızlar menüm sabah;bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası,ıkı kasık mercimekli bulgur pilavı,yarım kase cacık
benim öglen menüsü bi kase yogurt başka yiyebileceğim bişey yok malesef kızlar![]()