• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün ip atlamayı da düşünüyorum bütün vücutta işe yarıyor

Canlar ben kendimi aştım valla dün akşam 3 mil leslie yaptım sonra sabah erken kalktım ve 2 mile daha yaptım bu ara bi hırs geldi bana inşallah hiç gitmez
sabah
uyanınca 1 bardak limonlu su
1 dilim ekmek
1 yumurta ile menemen yarım tabak
devamı inşallah güzel gelir
seviliyorsunuz

Canlar ben kendimi aştım valla dün akşam 3 mil leslie yaptım sonra sabah erken kalktım ve 2 mile daha yaptım bu ara bi hırs geldi bana inşallah hiç gitmez
sabah
1 dilim ekmek
seviliyorsunuz

Ooo süpersinn aynen o hırs gelince güzel oluyor da bir getiremedimm birisi bana yapamazsın edemezsin dediği zaman hısrlanıyorum ben daha çok :D

Slm kızlar dün ugrayamadim.kusura bakmayın . Misafir geldi.Bide bebeğim hasta . Hasta olunca huysuz oluyor çok . Dün kosturmacayla geçti . Ama çok yedim maalesef . Ev yapımı poğaça , kek . Neyse bugün dikkat edicem . Bebekten fırsatım olursa leslie yapıcam .

Afiyet olsun cnm bu yulaf ezmesini nasıl tüketiyorsun bir defa deneyeyim dedim hiç beğenmedim sert diye acaba biraz yumuşatıyor muyuz nasıl oluyor
Canim 2 ya da 3 yk kaşığı kaseye koyuyorum üzerine 1 bardak süt döküyorum hazırlanan kadar bekletiyorum 15 20 dk kadar o yumuşak oluyor canim

Slm kızlar dün ugrayamadim.kusura bakmayın . Misafir geldi.Bide bebeğim hasta . Hasta olunca huysuz oluyor çok . Dün kosturmacayla geçti . Ama çok yedim maalesef . Ev yapımı poğaça , kek . Neyse bugün dikkat edicem . Bebekten fırsatım olursa leslie yapıcam .

Geçmiş olsun cnm dikkat et yavruyaa bugün telafi edersin inş

Canim 2 ya da 3 yk kaşığı kaseye koyuyorum üzerine 1 bardak süt döküyorum hazırlanan kadar bekletiyorum 15 20 dk kadar o yumuşak oluyor canim

Ben bekletmemiştim belki de o yüzden beğenmedim evde var aslında kahvaltı için deneyeyim bende belki bu defa beğenirim

sabah
1 dilim ekmek
seviliyorsunuz
Tatlışım ya supersin :KK19:

Sabah 2 bardak limonlu su.

Kahvalyi
2kasik lor peybiri ustune bol dereotu salatalik
2yesil zeytin
1h.yumurta