• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar dun aksam kayinvalideme gitmistim

Bol salata
2kasik bulgur pilavi
2Kasik tavuk sote

Oglen tavuk aksam tavuk. Yakinda gidaklicam:)

Sabah 2 bardak limonlu su

Kahvalti
2 kasik lor peyniri
3 zeytin
Bol dereotu salatalik
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara
6cig badem
1Mandalina olacak insallah

Sizi cooooook seviyorum kizlar. Iyiki uye olmusum buraya.

Kahvalti
2 kasik lor peyniri
3 zeytin
Bol dereotu salatalik

Ara
6cig badem

ama her sabah mutlaka 1 yumurta yemen lazım doktor ne olursa olsun mutlaka 1 yumurta diyor onun dışında süpersin

ama her sabah mutlaka 1 yumurta yemen lazım doktor ne olursa olsun mutlaka 1 yumurta diyor onun dışında süpersin
Evet canim dune kadar yiyordum her sabah haslanmis yumurta. Fakat midemi mi usuttum naptim bilmiyorm. Yumurtami yiyemiyorm 2 gundur.

Aramiza hosgeldin canim. Bende diyetisyene gidiyorum. Listeye uyuyorum ama bakalim 77.9dan 75.1e indim daha. Boyum 1.69 insallah 60 kg olurum:)

Evet canim dune kadar yiyordum her sabah haslanmis yumurta. Fakat midemi mi usuttum naptim bilmiyorm. Yumurtami yiyemiyorm 2 gundur.

Aramiza hosgeldin canim. Bende diyetisyene gidiyorum. Listeye uyuyorum ama bakalim 77.9dan 75.1e indim daha. Boyum 1.69 insallah 60 kg olurum:)
hoş buldum tatlım benimde hedefim 60 diyetisyen yardımı ile 73 den 66 ya indim durmak yok devammmm :KK53::KK53::KK53:

Gunaydin kizlar.
Cok sık yazamiyordum ama bundan sonra yazmaya calisacagim. Bir kac topik birden takip ediyorum. Buradan da hic bildirim gelmiyor anlamadim gitti. Hatta kaptan beni alintilamis onu bile bugun okudum. Lutfen arada durtun. Etiket arin bir sey yapin anlamiyorum.

Leslie arkadaslarim. EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 chemistry_eng chemistry_eng Zerosima Zerosima ben leslie lerimi yaptim. Yarin heyrcandan bildirimi unutursam diye sabah tartildim 66.2 ciktim.

Listeye girmedin zaten cnm bildirmelisin ki başlangıç ve sonu görelim değil mi ne diyelim yemişsin bir defa bazen oluyor insan cozutuyor sporu biraz fazla yapabilirsin önerim :)
bu alintiyi bugun okudum :51: kaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.

KIZLAR GÜNAYDIN

Menün gayet güzel canım

sıkma canını tatlım sancın varsa nasıl yapasınki

Canım biraz fazla olmuş sanki tatlılar börek keşke birinden birini yemeseydin
sorma ya.. sanki bi yere gittigimde yemezsem ayop olur gibi hissediyorim.

29 yaşındayım 165 boyum 73 kilo idim şimdi 66 oldum ama biraz durdu kilo vermem
diyetisyenden yardım alıyorum önceden 22 gün ara ile gidiyordum şimdi ayda 1 diye söyledi doktor ama
sanki kilo veremiyorum gibi
boylarimiz yakinmis. Ben de 66 yim. Insallah beraber ilerleriz. mavi1000 mavi1000 sen de yakindin bana. Kac kiloydun

Ooo 1 tabak :KK57::KK57: valla benim diyet anlayışımı söyleyeyim herşeyden ye ama az ye çünkü sonrasında patlama yaşanıyor ben künefe bile yiyordum hiç yok diyemem çünkü
künefe:KK57:

Kahvalti
2 kasik lor peyniri
3 zeytin
Bol dereotu salatalik

Ara
6cig badem

ay ustume alindim.:süslü: su menuyu gorunce ogle yemegi yemekten vazgectim. Su icip gecistirecegim. Peki sormasi ayip salataligi nasil aldin lezzeti nasil? Kaptan demisti de.. ben de cok severim sulu sulu. Ama bu mevsimde....:KK20:

chentiq chentiq inşallah canım yaaaa şimdi biraz yavaşladı gibi kilo vermem birşey soracağım şu leslie meselesi :) doktor 1 mil olanı vermişti bana ama çok az diye düşündüm başka arayışa girdim fitness videoları falan leslie nin hangi programını yapıyorsun ve yeterli geliyormu

cankizlar bal kizlar hepinizicok seviyorum ya yasasin 3. takim :)

canlar misafirim.var dort gundur yemek pasta derken mahvoldum ya hic yazamadim da buraya oncelikle acayip spor yaptim yani ev isi yatili misafir cocuklar gece 12 ye kadar ayaktayim dogru durust bisey yemedim zaten oyle iste cok sukur yarin gidiyorlar ve ben yine sizleyimm cok opuyorum sizi iyi geceleerrr :)

Yaptıklarından yemediysenn süpersin helal olsun valla :)

günaydın kızlar 66 kilo ile başlıyorum :)

sabah kahvaltı

1 adet yumurta
1/2 çay bardağı az yağlı lor peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz açık çay

ara öğün olarak yarım yağlı süt içine 1 tk nescafe
günaydın kızlar 66 kilo ile başlıyorum :)

sabah kahvaltı

1 adet yumurta
1/2 çay bardağı az yağlı lor peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz açık çay

ara öğün olarak yarım yağlı süt içine 1 tk nescafe

Gayet güzel başlamışsın cnm

Gunaydin kizlar.
Cok sık yazamiyordum ama bundan sonra yazmaya calisacagim. Bir kac topik birden takip ediyorum. Buradan da hic bildirim gelmiyor anlamadim gitti. Hatta kaptan beni alintilamis onu bile bugun okudum. Lutfen arada durtun. Etiket arin bir sey yapin anlamiyorum.

Leslie arkadaslarim. EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 chemistry_eng chemistry_eng Zerosima Zerosima ben leslie lerimi yaptim. Yarin heyrcandan bildirimi unutursam diye sabah tartildim 66.2 ciktim.

bu alintiyi bugun okudum :KK51: kaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.

boylarimiz yakinmis. Ben de 66 yim. Insallah beraber ilerleriz. mavi1000 mavi1000 sen de yakindin bana. Kac kiloydun

ay ustume alindim.:süslü: su menuyu gorunce ogle yemegi yemekten vazgectim. Su icip gecistirecegim. Peki sormasi ayip salataligi nasil aldin lezzeti nasil? Kaptan demisti de.. ben de cok severim sulu sulu. Ama bu mevsimde....:KK20:
Domates yiyen biri degilim. Markette kucuk salataliklar var. Mecbur aliyorm. Farkindaym bu mevsimde iyi degil.ama yiyorum. Eminim hormonludur:( aslnda cikariyim artik ben bu salataligi ya. Yemiyim en iyisi

süpersin kaptanım zayıfım ama bırakmam diyosun yani helal osun valla

Evet cnm ne zamandır düzenli spor yapamıyordum kaç gündür bırakmadım şükür hem kalkınca hem eve gidince azda olsa yapmaya çalışıyorum süreleri uzatacağım zamanla :)

Günaydın Kızlarrrr
Dün öglen bişey yemedim biliyorum iyi yapmıyorum ama yicecek bişey bulamıyorum kendime göre bide akşam anneme gittim orda yerim diye yemek istemedim
Akşam
1 küçük kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
yarım tabak barbunya
2 tane çiğ lahana dolması (ben pişmemiş halini çok severim komşu getirmiş dayanamadım)
su: 3 litre
spor : 3 mil leslie

Bugün sabah spor yapamadım akşam biraz geç yattım sabah kaldıramadım vücudumu valla
İşe geç kalıyodum annem elime küçük bi dilim börek tutuşturdu onu yedim artık napıyım
öpüldünüz kızlarrr

Sporla eritmişsinn lahana dolmasını :d

Bugünde böreği eritirsin cnm ne olacak onun dışında güzel

hoş buldum tatlım benimde hedefim 60 diyetisyen yardımı ile 73 den 66 ya indim durmak yok devammmm :KK53::KK53::KK53:
Super canim.doktor bana 65olsan yeterli demisti ama ben 60 olup ondan snra hamile olmak istedgm icin baya zorluyorm kendimi:))))

Gunaydin kizlar.

bu alintiyi bugun okudum :KK51: kaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.

Kizlar leslieye devammmmmm. Bu aksam yapacagim insallah bende.ama regl den dolayi siskinim yarin tartidan bir beklentim yok. :(

Kizlar dun aksam kayinvalideme gitmistim

Bol salata
2kasik bulgur pilavi
2Kasik tavuk sote

Oglen tavuk aksam tavuk. Yakinda gidaklicam:)

Akşamda gayet güzel cnm

Sen onu diyorsun bir ara işyerinde hergün tavuk yiyorduk yeminle tiksindimm yemiyorum artık sadece evde yaparsam yiyorum tavukla ilgili bişey :)

Back
X