• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet canim dune kadar yiyordum her sabah haslanmis yumurta. Fakat midemi mi usuttum naptim bilmiyorm. Yumurtami yiyemiyorm 2 gundur.

Aramiza hosgeldin canim. Bende diyetisyene gidiyorum. Listeye uyuyorum ama bakalim 77.9dan 75.1e indim daha. Boyum 1.69 insallah 60 kg olurum:)

Olursun cnm ben inanıyorumm

bu alintiyi bugun okudum :KK51: kaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.
bu alintiyi bugun okudum :KK51: kaptanim ben listeye girince de menu bildiremem ki. Cuma yarismasi icin basvururken yazmistim bunu. Ama spor bitki cayi su bildiririm.

Biliyorum cnm zaten kabul etmemde ki etken aynıyız bende spor ağırlıklı yapıyorum çok diyet yaptığım söylenmez bana arkadaşlık edersin diye hemde :)

chentiq chentiq inşallah canım yaaaa şimdi biraz yavaşladı gibi kilo vermem birşey soracağım şu leslie meselesi :) doktor 1 mil olanı vermişti bana ama çok az diye düşündüm başka arayışa girdim fitness videoları falan leslie nin hangi programını yapıyorsun ve yeterli geliyormu

Bizim grup leslie 3 mil yapıyor cnm bende katılmaya çalışıyorum onu yapamazsam başka şeyler yapıyorum

Günaydınn kızlar dün dediğim gibi mekiğimi çektim ipimi atladım
Sabahta kalkınca eliptik bisiklete bindim bırakmadım devam sıkılaşmak istiyorum çünkü :)

Sporla eritmişsinn lahana dolmasını :d

Bugünde böreği eritirsin cnm ne olacak onun dışında güzel
Aynen öle kaptanım biraz önce latin dansıyla aerobik diye bi video buldum bu akşam onu yapıcam daha iyi gelcek sanırım
Kizlar leslieye devammmmmm. Bu aksam yapacagim insallah bende.ama regl den dolayi siskinim yarin tartidan bir beklentim yok. :KK43:
Sıkıntı yapma tatlım haftaya daha güzel bi sonuç çıkarırsın

chentiq chentiq inşallah canım yaaaa şimdi biraz yavaşladı gibi kilo vermem birşey soracağım şu leslie meselesi :) doktor 1 mil olanı vermişti bana ama çok az diye düşündüm başka arayışa girdim fitness videoları falan leslie nin hangi programını yapıyorsun ve yeterli geliyormu
benim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.

Gruptakilere soyleme ben leslie 1 milr yapiyorum. 15 dk da su gibi oliyorum. Sonrasinda da bölgesel takılıyorum.

Super canim.doktor bana 65olsan yeterli demisti ama ben 60 olup ondan snra hamile olmak istedgm icin baya zorluyorm kendimi:))))
ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sana

Insanin senin gibi pozitif kaptani olunca kendine guveni geliyor:KK200:
+1

Biliyorum cnm zaten kabul etmemde ki etken aynıyız bende spor ağırlıklı yapıyorum çok diyet yaptığım söylenmez bana arkadaşlık edersin diye hemde :)
o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...

En sevdiğim tatlı valla 2 haftada bir yiyordum ama ödül olarak tabi :) çok kilo vermişsem
kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....

benim de yavas canim. Ayıptır soylemesi takimin en fit hatunuyum. Ama nasil fit. Gobek ayri oynuyor kalca ayri. O yuzdrn benim kilo vermem de yavaş yavas. Haksizlik olmasin diye de bildirdim takima. Birbirimizi motive ettikce gidecek insallah.

Gruptakilere soyleme ben leslie 1 milr yapiyorum. 15 dk da su gibi oliyorum. Sonrasinda da bölgesel takılıyorum.

ay kaptanim. Insallah allah saglikli sihhatli lokum gibi bir yavrucak verir sana

+1

o zaman her spor yapisimda sana nanik yapacagim. Yapamadi ki falan diyecegim...

kotu yapan yerde bir kac kerr ye. Bak bakalim ayni xevki aliyot musun. Ben hatayda yeme gafletinde bulundum. Yemex olaydim. Simdi nereye gitsem burun kiviriyorum....
bende leslie 2 mil yapayım barim

Back
X