• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oglen
1Kase mercimek corbasi
2Kasik kuru fasulye
1Kasik pilav
Yogurt

1.5litre su

Yaaa ama ben aksamada kuru fasulye dusunuodm buzdolabindydi.isyeriyle pişti olmak cok kotu :) neyse ispanak yerim madem:)

Kızlar mrb menüm sabah; bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası
Simdilik 1.5 lt su :) k.bakmayın cok yazamıyorum işten kafamı kaldıramıyorum maalesef

1 parça bitter ye :)
Şimdilik dayanıyorum kaptanım bakalım ne zamana kdr
Oglen
1Kase mercimek corbasi
2Kasik kuru fasulye
1Kasik pilav
Yogurt

1.5litre su

Yaaa ama ben aksamada kuru fasulye dusunuodm buzdolabindydi.isyeriyle pişti olmak cok kotu :) neyse ispanak yerim madem:)
Menün gayet iyi tatlım afiyet olsun. Ay evet öle pişti oluncada kötü oluyo ya
Kızlar mrb menüm sabah; bir muz
Öğle;bir kase mercimek çorbası
Simdilik 1.5 lt su :) k.bakmayın cok yazamıyorum işten kafamı kaldıramıyorum maalesef
Biraz az olmuş sanki gerçi bana söyleyene bak desene bende öglen bişey yemiyorum ama yokluktan

Merhaba kızlar, oğullarım hasta hala onlarla uğraşıyorum. GeCem gunduzum karıştı. Ama diyet iyi gidiyor. Sporumu da yapmaya çalışıyorum hergün. Dün bantta 40 dk hızlı yürüdüm. Bugün de yapıcam inşallah. Cumaya kadar tartilmiycam. Sonucu merak ediyorum.

Oglen
1Kase mercimek corbasi
2Kasik kuru fasulye
1Kasik pilav
Yogurt

1.5litre su

KUru fasulyeye de ıspanağa da bayılırımm

Merhaba kızlar, oğullarım hasta hala onlarla uğraşıyorum. GeCem gunduzum karıştı. Ama diyet iyi gidiyor. Sporumu da yapmaya çalışıyorum hergün. Dün bantta 40 dk hızlı yürüdüm. Bugün de yapıcam inşallah. Cumaya kadar tartilmiycam. Sonucu merak ediyorum.

Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun tatlım

sabah
peynir marul nane domates
ogle
yogurt sebze yemegi bir porsiyon
aksam ne yerim bilmiyorum su an da

Ogleden sonra sut ictim

Aksam
Ispanak ve yogurt yedim

2litre su
2Bardak sekersiz cay

Leslie 3mil
20 squat
60ar yanlara egilip kalkma

Kizlar gunaydin.
Reglden midir bilmiyorum.her haftaki gibi yedim onu biliyorum bi tek.ama gram vermemisim:(:(:(
Kilo vermeyince atilmiyoduk dimi:(

Gunaydin kizlar...bugun internet olmayacagindan sabahin 7 sinde giriyorum kiloyu :))) sonunda yola sokabildim.bu sabah itibariyle 63.2 kilo :)

Back
X