- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
ne iş sorması ayıp olmasa ankaraya geliyorsan gel bi kahve ikram ediyimİss :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne iş sorması ayıp olmasa ankaraya geliyorsan gel bi kahve ikram ediyimİss :))
Yaaa sevmeye basladim ben bu isi iyicebulmammı ayol siz bi zayıflayın bi çeyizi ben yapıcam, düğün alışverişlerinde beraber çıkacaz 38 beden ciciler alıcam size:)
Hahaha ankaraya hic gitmiyorum. Bursa İstanbul genellikle. Egitim icin calisitigim kurum gonderiyor :) @tudeel bilir :)))ne iş sorması ayıp olmasa ankaraya geliyorsan gel bi kahve ikram ediyim![]()
Aynen oyle ben de geliyorummm:)kızlar ben leslie ablamla yürüyüşe çıkıyorum hadi sizde gelin![]()
Suyu da yatmadan öncesine kadar 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum, hesap edemedim tam ama, 1,5 lt olmuşturprenses su Nekadar. menu gayet iyi
ikiye tamamlamaya çalış canımSuyu da yatmadan öncesine kadar 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum, hesap edemedim tam ama, 1,5 lt olmuştur
gülüşüm inşallah ya:) kaynım everiyim sonra kv everecem ondan sonra hayat bana güzel :))Dileğim takımımızda bekar kızımız çok illa birini kandırırsın kaynına![]()
sporunu yapınca beni etiketle canım;lAynen oyle ben de geliyorummm:)
kız sana benim gibi elti vaadetiyorum daha ne istiyorsun çok vurarsın başını duvarlara karışmam ozaman :)
Allahim! 68li kilolar benim en son 5 sene once 1 haftaligina falan gordugum bi kilo. Nolur sen hicbirimizi hedefimize ulasmadan yolumuzdan döndürme yarabbim! Bize güç ver irade ver! Aminnnn! Mutluluktan aglarim herhalde. O derece..
Gelelim bugunku menume...
Sabah bir dilim kepekli ekmek haslanmis yumurta domates sekersiz cay
Oglen; hepsi kucuk bir tabakta olmak üzere ispanak kavurma Brüksel lahanasi yogurt
Aksam; bir tabak haslanmis brokoli
Ben her gun 1,5 2 litre su iciyorum. Ve gunde en az iki fincan sade turk kahvesi de iciyorum.
Bilgilerinize efendim:)
Aaa ben o kismi kacirmisim kaptan sen mi oldunn:)Zerosima birakti mi. Ben de diyorum neden takim kaptani gibi davraniyor
![]()
Ne biliyim sayfalar cok hizli ilerleyince kacirmisimmm bennhahaha kız Allah ne yapmasın seni ben yardımcı oldum artık takım Gülşah bacımın :)
kimi kandırabilirsem artık :)
sen he de zero çok geziyor, ben onla baş edemem:))
Ne biliyim sayfalar cok hizli ilerleyince kacirmisimmm benn![]()