• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İlk kilo bildirimi benden hemde örnek olsun kızlar

Geçen hafta : 68,8
Bu hafta : 67,8
Fark : 1 kg
Yüzde : % 1,45
çok güzel canım tebrikler.

kızlarr çoook kk mutluyum ben şok:skandal::skandal:
bu kadarını beklemiyordum gerçekten :rapci::rapci:

açıklıyorum

Cuma 67.6
bugün 63.8:oha::halay::halay::halay:
dün yaptığı detoks 1.2 gitmesine sebeb olmış:rapci::rapci:
ve ben ilk defa tartıda 63 rakamını gördüm:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK71::KK71:
dileğim süpersin:oha::oha::oha:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE

( 17 şubat - 24 şubat)

En Büyük TÜRKİYETAKİM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

10. Takım..............%1,772:sampiyon::sampiyon:
3.Takım.................%1,690:sampiyon:
9. Takım..................%0,940:sampiyon:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01:KK9::nazar:

2. Zerosima (3. Takım).........%2,81:KK52::nazar:

3. Firslayd (10.takım) .........% 2,44 :nazar:

kızlar tebrikler çok sevindim:halay::halay::halay::KK200::KK200::KK200:

fulyacım hoşgeldin seni görmek ne güzel :KK66: canısı aman dikkat zaten zor kilo veriyorsun verdiğini alma sakın.. bence biran önce listeye dön:)
saol tatlım. haklısın. yarından itibaren sıkıyönetim ilan ediyorum. az daha durayım listeye dönücem zaten:KK60:

Menüm sabah7.50 :ılık limonlu şu 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 çubuk peynir 4 zeytin roka ara10.00 : yarım elma öğle13.00 ; ton balıklı salata 1 dilim ekmek ara;16.30 activia aksam19.00 karnıbahar kısır 1 bardak ayran 2.5 litre detoks suyu daha da içerim bide danss ettim 1 bardak tarçınlı süt ve yoğurt kuru mi de yaparım gün bitti

Sabah
1 bardak su
Sutlu omlet
Yarim kibrit kutusu peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahilli

Oglen
Doner vardi. Biraz ondan yedim.
2Kasik pilav yedm.sehriye corbasi vardi.ha pilav ha sehriye corbasi ddm.ztn guzel olmuyor.
Yagsiz salata
3 4 kasik yogurt

Aksam
Kayinvalidemdydm.
5 6 adet kofte
Bol salata
3 adet fln firinda patates

Su
2.5litre

İş çıkışı sokakta yürürken o bozulmuş Türkçe tokat gibi yüzüne çarpar tüm dilleri unutur rahatlarsın merak etme :))
Ay sorma ya. Inan bazen mailler okdr karisiyorki. Turkce maili yabancilara mail olarak iletiyorm hahaha:)

*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))
Canim mesaj yazarken. Telefondaki o klavyede. Hani satir atladigin sey vae ya. Sag altta olur genelde. Onun yazabilrsn madde madde

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE

( 17 şubat - 24 şubat)

En Büyük TÜRKİYETAKİM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

10. Takım..............%1,772:sampiyon::sampiyon:
3.Takım.................%1,690:sampiyon:
9. Takım..................%0,940:sampiyon:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01:KK9::nazar:

2. Zerosima (3. Takım).........%2,81:KK52::nazar:

3. Firslayd (10.takım)
.........% 2,44 :nazar:
İkincilikler bizdenn :)) tebrikler Zerosima Zerosima

Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..

Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates

Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt

Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim

Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli

Ara; yarim kan portakali

2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi

Son düzenleme:
Kızlar tebrikler sonuçlara çok sevindim.
İnşallah hep böyle devam eder.
Çok heveslendim gaza geldim kalkıp fazşadan spor yaparım bu gazla.
Bugünkü menüyü yazayım.

Sabah 11.30- 12.00 gbi
1 bardak maydnz limon kürü
2 haşlanmş yumurta
7 zeytin
2 parmak kalnlğnda beyaz peynir
Zeytinyağlı salata

Akşam 19.30-20.00 gibi
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase salata
3 bardak ayran

100 kez ip atladım. :spor:düzensiz mekik harekeltleri yaptım.
3 lt su içtim.
Bugünlk bkdr:süslü:

Menü
10 1 yumurta 3 zeytin çok az peynir biraz tereyağ 1 dilim kepek ekmek

14. Minik bi dilim kek 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu (bebek görmeye gittik öğle yemeği yerine yedim. )

16.
1 bardk tarçınlı süt

17. Gibi çok acık brokoli haşladım yoğurtlu yedim

18 . 2. Biarada neskafe

19.30 mantar yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayaran 2 lokma ekmek salat

3 litere su 200 ip

5.Gün

Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu

Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara:20:20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)

İyi ki arapça değil ingilizce karışıyo Türklere arapça mail iletsen Amin diye sana geri ileti gelirdi
Olabilitesi var canim:)
Yabanci sirkette calisiyorum.oyuzden ingilizceye cok hakim olmam gerekio. Maillerde cok kullaniyorm.yeri gelio telefonda kullaniyorm. Ama tipik beyaz yakali degilim. Toplantiyi set ettik falan demiyorm yani:))))

Olabilitesi var canim:)
Yabanci sirkette calisiyorum.oyuzden ingilizceye cok hakim olmam gerekio. Maillerde cok kullaniyorm.yeri gelio telefonda kullaniyorm. Ama tipik beyaz yakali degilim. Toplantiyi set ettik falan demiyorm yani:))))
:)) Bi bankanın genel merkezindeyken bayağı bi dalga geçmişliğim vardır bu ağızlarla :)) tabi ki ben de kullandım e karşındaki hav dan anlıyosa miyaw dersen sen yabani kalıyosun mecburi :)) de yani boşver çıkınca kendine gülersin kahve arasında bünyeye dokunmuyo o zaman :))

5.Gün

Sabah: 08:40 250ml mama
Ara: 13:00 bir haşlanmış yumurta yüzde75'i.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yağsız az tuzlu

Öğle: 14:00 1 el ayası kadar ızgara tavuk yarım kase yoğurt
Ara: 18:20. Avucumun yarısı kadar tavuk ızgara bi kaşık yoğurt
Ara:KK20:20 iki haşlanmış yumurta sadece beyazları (ilaç içicem diye yoksa günü bitirmiştim)
Tatlım nick mi
Değiltirdin bende niye etiketlenmiyo diyorum

Back
X