• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Rammstein du hastttt diyorm @NAZZOZZ :))
Yasemin levy perdono diyorm sana. Dinle bi. Tarzlar farkli ama. Fridanin filmindeki goruntulerle bi video ya. Ben ordan dinliyorm. Cooook seviyorummm

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 506. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE

( 17 şubat - 24 şubat)

En Büyük TÜRKİYETAKİM DERECELERİEn Büyük TÜRKİYE

10. Takım..............%1,772:sampiyon::sampiyon:
3.Takım.................%1,690:sampiyon:
9. Takım..................%0,940:sampiyon:

En Büyük TÜRKİYEBİREYSEL DERECELEREn Büyük TÜRKİYE

1. Nesli Han (10.takım) ........%3,01:KK9::nazar:

2. Zerosima (3. Takım).........%2,81:KK52::nazar:

3. Firslayd (10.takım)
.........% 2,44 :nazar:

Kızlarr hem takım olarak 2. Olduk hemde bireyselde Zerosima Zerosima 2. Oldu

Tebrik ediyorum zehramm

Vaa 2.olmuşumm senin ve grubun yeniden aktif olması sayesinde kaptanım :)

@Gencanne68 kuzum cokk tebrik ederim seniii böyle bir takımda sizinle olmaktan gerçekten çok mutluyum keşke daha önce katilsaydim da bu kilolardan erkenden kurtulsaydim ama geç değil inşallah vericem bu azimle... Zerosima Zerosima @Yasnira @Ropdesambir hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim basarilarmizin devamını dilerim güzel bi grup olduğumuza inaniyorum arada bi gaz vermeyi unutmayın ben ilk haftaya göre az verdim ama artacak insallahhhh:KK66:)
@Gencanne68 kuzum cokk tebrik ederim seniii böyle bir takımda sizinle olmaktan gerçekten çok mutluyum keşke daha önce katilsaydim da bu kilolardan erkenden kurtulsaydim ama geç değil inşallah vericem bu azimle... Zerosima Zerosima @Yasnira @Ropdesambir hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim basarilarmizin devamını dilerim güzel bi grup olduğumuza inaniyorum arada bi gaz vermeyi unutmayın ben ilk haftaya göre az verdim ama artacak insallahhhh:KK66:)

Tşk ederim beybii :) Sizlerin sayesinde hepimiz bir takımız daha ne kilolar vereceğiz :)

*** 13.30 Türk kahvesi (şekersiz) 5badem 5ceviz Tilya çayı *** 16.30 1adet kaşarlı hamburger köftesi(katkısız) kinoa çayı *** 20.30 1adet hamburger köftesi,2bardak mandra sütü,çay(şekersiz). *** Toplamda 2 lt su, maden suyu Leptin zavallım uyurken çalışacak artık amaaa 3 saat yürüdüm patilerim ağrıyor. *** Tibet hareketleri yoğurt kürü birdaha tilya ve 2 lt daha su Uyuyana kadar yapacaklarım tabi sabaha karşı uyuyacağım , *** çok kilo veren arkadaşların hepsine çooook sevindim darısı başıma :)). *** kızkurusu bıraktı gitti tektabanca beni ama ben böyle ortada herkese mavi boncuk kamu malı konumunda mutluyum :)))

Menüm sabah7.50 :ılık limonlu şu 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 çubuk peynir 4 zeytin roka ara10.00 : yarım elma öğle13.00 ; ton balıklı salata 1 dilim ekmek ara;16.30 activia aksam19.00 karnıbahar kısır 1 bardak ayran 2.5 litre detoks suyu daha da içerim bide danss ettim 1 bardak tarçınlı süt ve yoğurt kuru mi de yaparım gün bitti

Fena değiller :)

Kizlar bugun kaloriyi yukselttim biraz. Gunde 700 kaloriyi gecmiyordum. Cok az biliyorum..

Sabah; bir dilim azicik tereyagli kepekli ekmek
Yarim haslanmis yumurta
Azicik peynir domates

Oglen; tavuk corbasi yarim dilim ekmek
Sonra da arkadaslarin makarnasindan iki catal tirtikladim bir de bir et durumun 5te 1ini yedim
Bir kase yogurt

Ara; bir kare bitter cikolata bir kare derken bir parca yanii :) bir lokma diyelim

Aksam; az porsiyon haslanmis brokoli

Ara; yarim kan portakali

2bucuk lt su sekersiz turk kahvesi

Bence fena değil cnm menüü

Kızlar tebrikler sonuçlara çok sevindim.
İnşallah hep böyle devam eder.
Çok heveslendim gaza geldim kalkıp fazşadan spor yaparım bu gazla.
Bugünkü menüyü yazayım.

Sabah 11.30- 12.00 gbi
1 bardak maydnz limon kürü
2 haşlanmş yumurta
7 zeytin
2 parmak kalnlğnda beyaz peynir
Zeytinyağlı salata

Akşam 19.30-20.00 gibi
1 tabak etli kuru fasülye
1 kase salata
3 bardak ayran

100 kez ip atladım. :spor:düzensiz mekik harekeltleri yaptım.
3 lt su içtim.
Bugünlk bkdr:süslü:

Çok güzel bence

Menü
10 1 yumurta 3 zeytin çok az peynir biraz tereyağ 1 dilim kepek ekmek

14. Minik bi dilim kek 1 kurabiye 1 bardak meyve suyu (bebek görmeye gittik öğle yemeği yerine yedim. )

16.
1 bardk tarçınlı süt

17. Gibi çok acık brokoli haşladım yoğurtlu yedim

18 . 2. Biarada neskafe

19.30 mantar yemeği 2 kaşık pilav 1 bardak ayaran 2 lokma ekmek salat

3 litere su 200 ip

Neyse gelecek cumaya kadar eritirsin o yediklerini :)

Back
X