• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyor

Hadi ya dükkanda adaçayı vardı sanki dur bakayım içeyim ya da yenisini alırım yoksa da :)

Menum
Sabah
1 kk az yagli mozerella
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim salatalik
1 haslanmis yumurta

Sutlu kahve (sekersiz)

Ogle
Et kavurma yagsiz
Yarim kase yogurt

Kefir 1 bardak

Kakaolu sut (sekersiz)

Aksam
Yarim porsiyon Yumurtali ispanak

Su 1.5 lt
Spor yok :KK43:

Güzel cnm

Eki Görüntüle 1968338 1 çerry domates 1 salatalık 1kaşık tuzsuz lor 1çay kaşığı pekmez 1lokma tambuğday ekmek 2dilim taze peynir
Günaydın arkadaşlarEn Büyük KK:KK200:
Limonlu suyumu içtim çocukları yolladım ama kahvaltı yapasım Yok hazırladım ama bir saat sonra filan yerim artık. Eşim iki gündür diyeti bırak diye ısrar ediyo. Hasta olacaksın kanın düştü diyo (çok aşırı üşüyorum bi iki haftadır elim vücudum buzzz. )bari ara ver diyor ama inat ettim şu 6'ları görücem yaa:KK43:
Bugün bitirmem gereken bi kitap var ben okumaya hadi öptüm

İyi okumalar cnm

Durmak yok yola devam sonunda kazanan sen olacaksın :)

Inanki canim bir kucuk ekler disinda ben bu hafta kendimi zorladim hic lacamak yapmadim pilav makarna hamurisi agzima surmedim pazartesi _1.5dum pazar regli gunum bugun dayanamadim tartildimm 800 gram arti gosterdiii cok uzuldumm bugun ne yapsam ssisligimi atarimmm

Protein günü yap cnm

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 13,00
Avuç içi kadar ekmek
1 şiş ciğer
bol salata
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,30
1 sade nescafe

Saat 20,30
1 tane lahana srması
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş

1,5 litre su

Bugünü şöyle planladım sabah 9.30'da ufak bi kahvaltı yaptım ardından Leslie ve egzersiz araya 4-5 saat koyup saat 2'de öğlen 1 yeşil elma biraz maydanoz (okuldan gelince 3 km yürümüş olucam demek oluyor) yine 4-5 saat ara ve akşam kaynanamları görmeye orda ne varsa ve Doğum günü pastası da var oğlumun gece de yoğurt pulbiber limon ve sabah Allah Kerim inşallah sabit çıkar :işsiz:

Günaydın kızlar hergün tartilmaktan kafayı yedim sanırım bu sabıtlık gitmiyor neden ki yaa

Bugünü şöyle planladım sabah 9.30'da ufak bi kahvaltı yaptım ardından Leslie ve egzersiz araya 4-5 saat koyup saat 2'de öğlen 1 yeşil elma biraz maydanoz (okuldan gelince 3 km yürümüş olucam demek oluyor) yine 4-5 saat ara ve akşam kaynanamları görmeye orda ne varsa ve Doğum günü pastası da var oğlumun gece de yoğurt pulbiber limon ve sabah Allah Kerim inşallah sabit çıkar :işsiz:

Pastayı bugün yemesen cnm en azından sakla yarın ye yarın tartı da eksi gör :)

IMG_8180.webp

Burdan oluyo mu acaba cylnslymn cylnslymn

günaydın kızlar tartıya son gün eminim en verimli şekilde geçireceksiniz spor yapmayın bugün kaslar dinlensin su içiminide gündüz halletmeye çalışırım akşam sekizden dokuzdan sonra bu gün sıvıya olsa tüketim YAPMAYALIM bence;)

Back
X